Doğuma Hazırlık Kızlar..Biraz "Özel" ama konuşup açıklığa kavuşturmamız lazım.. Cinsiyetle alakalı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar biraz düşüncelerimi paylaşmak istiyorum...
hepiniizin yazdıklarını okudum, her kesin doğruluk payı muhakkak vardır..
aktardığım yazının son kısımlarında okumuşsunuzdur.. insan ne kadar çaba sarfederse etsin, Cenab-ı Allahın dilemesinden başka birşey zaten mümkün değil,,

burda benim bu konuyu paylaşmamın sebebi, zaten bu tedbirlerle beraber Allahın takdiri bir araya gelirse bu denilenler olabilir diyeydi...
yani bi kişi kız bebek isteyerek bu metoda başvursa, ve her şeyi ayarlayarak deneseler, tam yumurtladığı gün erkek önce ihtilam oluverse, elbetteki Allahın dilemesiyle bu ortaya çıkacak ve belki bir erkek bebekleri olacak.., Allah insana erkek bebek yada kız bebek kararlaştırdıysa bu tedbirlerin hepsi boşa ... buna inancımız sonsuz..
ancak önceki ilmi kitaplarda bu konuya değinilmesinden dolayı konuyu ortaya dökmneyi istedim..
Allah dilerse olacak zaten.. insan tüm tedbirleri harfiyen yerine getirebilir ama Mevlam o ay ol dmezse hamilelik yine oluşmaz... bizim yaptığımız ayrıntılarla uğraşmak oluyor biraz...

Arkadaşlar yine katılımlarda bulunursanız çok daha bilgilendirici olacak inşaAllah.. a.s

doğruluk payı hakkında bende bir yorum yapamam ama bu hesaba göre erkek nüfusunun fazla olması gerekli. çünkü çoğunlukla erkekler bayanlara oranla daha önce orgazm oluyor.

her beraberlikte hamile kalmaK söz konusu olsaydı, dediğin doğru olabilirdi...
Fakat kainatta ilâhi bir denge mevcut arkadaşım :lepi:

gıymatlım şimdi bu muhakkak dogruluk payı vardır ama.benim ikik kızım var ve ikinsindede eşim orgazm oldu.maalesef bacım vallahi öyle.hatta ilk kızımda nerdeyse çok isteksizdim diyebilirim.

gıymatlım şimdi bu muhakkak dogruluk payı vardır ama.benim ikik kızım var ve ikinsindede eşim orgazm oldu.maalesef bacım vallahi öyle.hatta ilk kızımda nerdeyse çok isteksizdim diyebilirim.

doğrudur canım.. peki o gün hamile kaldığına eminsin dimi

o günmü diye degil.çocuk yapma çalışmaların tamamında diyelim eşim ilk önce oldu hep.onu kesin biliyorum:kedi:

he anladım canım.. hiç ihtimal yok diyorsun yani.. sana bi ara şahsen de belirtmiştim bu konuyu hatırlıyorsundur..
hatta geçende biri bi yorumda bulunmuş başka sitede dur onu bulup koyayım buraya

benim bu hamileligimde esim önce oldu ama kizimiz olacak...bu anlattigin dogru olsaydi her insan istedigi cinsiyetten cocuklari olurdu...birde benim iliski günleri adet gününden 16.gün ve 18. günündeydi..yani yumurtlama günlerinde oldu iliski..anlican hic birseyin garantisi yok..

merhabalar..
gıymatlım
ozel mesajlarını sıl
dolmus
yollayamıyorum mesaj..

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın
ben bu konuyu bir iddiada bulunma niyetiyle açmadım, nedir ne değildir beraber konuşalım tartışalım üzerinde diye ortaya sundum
elbette olabilir yada olmayabilir ....... olumunekankayizsmile

gördüm canım..
tabiki herkeste tutcak diye bişey yok.zati tutsa cinsiyet tayini bulunmuş olur dimi..

evet arkadaşım..
dediğimiz gibi gerçeklik payı olsada, bir anda değişbiliyor gelişmeler... her şey kişiye özel işte.....

bide şu var bi arkadaşımın iki kızı var, öyle olduğunu söylemişti
tanıdıklardan birininde yine bu şekilde denk gelmiş iki oğlu var, bi başka tanıdığında 3 oğlu var... tevafuktan ibarettir belki...

Son düzenleme:
yok canim neden yanlis anlasilsin..ama bu tür seylere fazla kapilmamak lazim..sonra hayalkirikligi yasaniyor..

giymetlimin soyledigi her sey bence cok mantikli, anladigim su: belki gercekten de yumutlama gunu olunca kiz, ya da erkek once bosalirsa erkek gb teknik konularin dogrulugu vardir ama bunu istemenize ve yonelmenize neden olan yine Allah'tir. kaderde olani yasiyoruz. zaten herkes de buna inaniyor ama giymetlinin yazisini sanirim cok dikkatli okumadiniz. ben de hep isterim saglikli bir kizim olsun Rabbim hayirlisini versin, erkek olsa uzuluecek degiliz, Allah hepimize gonlumuzdekini versin. diyecegim suki; okurum kiz olmasi icin nedir erkek olmasi icin ne yapilir gb konulari ama yuzde yuz ciddiye almam bilirim Rabbim ne isterse ne yazdiysa onu vericektir. eger kiz erkek olmasi icin yapilaicak bir seyler varsa da Allah izin verirse yapabilirsiniz ancak. yani hesaplarsaniz kizim olsun diye iki gun once iliskiye girecegim diye, diyelimki sistem de dogru siz iliskiye girersiniz ama kaderinizde erkek varsa o ay erken yumurtlamis olursunuz ve oglunuz olur. demiyorumki bu bahsettigim sistem dogru ornek verdim.
Allah herkese once saglikli sonra da Insallah gonlundeki cinsiyeti nasip etsin, amin.

Dini konuların açılması yasaktır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…