doğruluk payı hakkında bende bir yorum yapamam ama bu hesaba göre erkek nüfusunun fazla olması gerekli. çünkü çoğunlukla erkekler bayanlara oranla daha önce orgazm oluyor.
gıymatlım şimdi bu muhakkak dogruluk payı vardır ama.benim ikik kızım var ve ikinsindede eşim orgazm oldu.maalesef bacım vallahi öyle.hatta ilk kızımda nerdeyse çok isteksizdim diyebilirim.
doğrudur canım.. peki o gün hamile kaldığına eminsin dimi
o günmü diye degil.çocuk yapma çalışmaların tamamında diyelim eşim ilk önce oldu hep.onu kesin biliyorum:kedi:
benim bu hamileligimde esim önce oldu ama kizimiz olacak...bu anlattigin dogru olsaydi her insan istedigi cinsiyetten cocuklari olurdu...birde benim iliski günleri adet gününden 16.gün ve 18. günündeydi..yani yumurtlama günlerinde oldu iliski..anlican hic birseyin garantisi yok..yazdıkların doğru olabilir canım benim eşimde benden önce ihtilam (orgazm) oluyo şuan hamileyim ve bebeğim erkek doğruluğu olabilir ikinci olursa bakıcam bakalım ben ondan önce ihtilam (orgazm) olursan cinsiyeti ne olucak
he anladım canım.. hiç ihtimal yok diyorsun yani.. sana bi ara şahsen de belirtmiştim bu konuyu hatırlıyorsundur..
hatta geçende biri bi yorumda bulunmuş başka sitede dur onu bulup koyayım buraya
yok canim neden yanlis anlasilsin..ama bu tür seylere fazla kapilmamak lazim..sonra hayalkirikligi yasaniyor..arkadaşlar yanlış anlaşılmasın
ben bu konuyu bir iddiada bulunma niyetiyle açmadım, nedir ne değildir beraber konuşalım tartışalım üzerinde diye ortaya sundum
elbette olabilir yada olmayabilir ....... olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?