Kızlar birde bana yardımcı olun...

Acemianne42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
3.321
5.957
158
39
Kızlar 33.haftaya başladım hala ne lohusa pijamasi ne de beşik konusunda karar verebildim, en Son a101 gelen besikten alan var mı, aynısını civil de gördüm boyutu hakkında işimizi görür diyor musunuz, bir zahmet pijama ve varsa beşik modellerinizin resimlerini atar misiniz?

A101deki besik boyutu iş görür ama ben pek kullanışlı bulmadım alt ayaklarından sallanıyor eski usul beşikler gibi çıplak zeminde ses çıkarıyor diyenler var kayıyor duvara çarpıyor diyenler var mekanizmalı sallanan beşikler ya da park beşikler en iyisi sanırım ben park besiklerin tipini beğenmediğim için mobilya aldım yanina da cocuk dolabi aldim evinizdeki yerinize göre karar verebilirsiniz bende cok zorlanmistim alana kadar Allah kolaylık versin :)

Eklentiler

• 20170409_005741.webp
    20170409_005741.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 139
A101deki besik boyutu iş görür ama ben pek kullanışlı bulmadım alt ayaklarından sallanıyor eski usul beşikler gibi çıplak zeminde ses çıkarıyor diyenler var kayıyor duvara çarpıyor diyenler var mekanizmalı sallanan beşikler ya da park beşikler en iyisi sanırım ben park besiklerin tipini beğenmediğim için mobilya aldım yanina da cocuk dolabi aldim evinizdeki yerinize göre karar verebilirsiniz bende cok zorlanmistim alana kadar Allah kolaylık versin :)
Bunu nereden ne kadara aldınız acaba? Güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Bende o haftalarda aldim banada hep erken dendi de besigi kafaya cok takiyordum simdi aldim rahatladim en azindan kafamdan cikti :)

Yaa gerçekten çok zor seçim, dün civil de a101de ki besikten gördük kurulumu kolay ve hafif olduğu için eşim her yere tasiriz dedi, bana da mantıklı geldi, ama hala karar veremedim, peki lohusa geceligini hallettin mi?

Ben civilden aldım, a101e gelen ölçüden büyük 60×120. Benim için hafif olması, eşim olmadan taşıyabilmem önemliydi buda tekerlekleri sayesinde mevcut. Çok yer kaplamıyo ve sade tam benlik :) içine yatağı bellonadan aldım civildekiler hoşuma gitmedi çok ince geldi bana.
Lohusa geceliği ben pijama takımı tercih ettim bi tane süslü aldım, iki tanede daha sade aldım yedek olması için. 2 tane emzirme atleti, 2 tane emzirme sütyeni aldım. Alıpta çantama koyana kadar büyük bi stresti hepsi sende kısa sürede halletmeye çalış boşa insanin kafasını oyalıyor :)

Ben internetten aldim. Bizim burda yatakla brbr 1000tl olan besige 350tl verdim kendimiz kurduk. Hem alt acma yeri var hem dolaplari var hem sallanabilir hemde buyuyunce tek kisilik yatak oluyor. Ayrica bebek arabasi aldim pusetli olandan. Simdide sepet gibi olan butun odalarda kullanabilcegim kucuk sallanir anakucagi deniyo galiba ondan alicm kizlar. Erken aldim hepsini ama hayalimdi bu bebek benm o yuzden cok hevesliyiz :)

Ben internetten aldim. Bizim burda yatakla brbr 1000tl olan besige 350tl verdim kendimiz kurduk. Hem alt acma yeri var hem dolaplari var hem sallanabilir hemde buyuyunce tek kisilik yatak oluyor. Ayrica bebek arabasi aldim pusetli olandan. Simdide sepet gibi olan butun odalarda kullanabilcegim kucuk sallanir anakucagi deniyo galiba ondan alicm kizlar. Erken aldim hepsini ama hayalimdi bu bebek benm o yuzden cok hevesliyiz :)
İnsan herşeyi almak istiyo :) bende pusetli bebek arabası aldım, küçük sallanan beşikten aldım o kadar sevimli ki :) erken olsun ne olacak hazır olur bebişine :)

Yaa gerçekten çok zor seçim, dün civil de a101de ki besikten gördük kurulumu kolay ve hafif olduğu için eşim her yere tasiriz dedi, bana da mantıklı geldi, ama hala karar veremedim, peki lohusa geceligini hallettin mi?

Evet taşıması kolay ve hafif inşallah gönlünüze göre olur lohusa geceligini halletmedim benim doğum temmuzda çok aşırı sıcak olacak nasıl bisey olmalı bilemiyorum terletmeyen güzel bi kumaş alıp kendim dikmeyi düşünüyorum

Back
X