arkadaşlar 2 gündür sinirden patlıyorum. hafta içi avukata gidip boşanmayı bile düşünüyorum. lütfen sizde anlattıklarıma bir bakın ve kendinizi benim yerime koyun..
eşimle 5 senedir evliyiz 2 çocuğumuz var bu süre içinde ufak tefek bazen ciddi sorunlarımızda ama hiç ihanetle ilgili bir sorun olmadı. zaten asla kaldıramam bunu. bugüne kadarda beni şüphelendirecek hiçbirşeyinide görmediğimden aşırıda güvenirdim eşime. ama 2 gün önce eşimin facebook unu da çmıştım şifresini bilirim ve zaman zaman beraberde açardık ama mesajlar kısmına bugüne kadar hiç bakmamıştım. tesadüfen bir baktığımda 1 ay önce kavga ettiğimiz bir gün ben erken yatmıştım ta liseden bir kız arkadaşlarıyla mesajlaşmasını okudum. görüşmedikleri belli ama eşimin ona resmen asıldığını hissettim. eşime sorduğumdada bir arkadaşına sevdiği bir şarkıyı paylaşmışım ne olmuş ben öyle birimiyim kadın evli barklı falan dedi tabi ben artık konuşmuyorum ve eşimde şu an şehir dışında. size o mesajlaşmayı kopyalacağım aynen..uzun oldu ama bana lütfen söyleyin abartıyormuyum yoksa kızmakta haklımıyım. sözleriniz benim için çok önemli olacak....
AHMET:
nihal iyi geceler
27 Kasım 2011Nihal
slm iyi geceler nasılsın
27 Kasım 2011AHMET:
iyi diyeliim iyi olsun. sen nasılsın, nerelerdesin
27 Kasım 2011Nihal
iyim sağol karsta yaşıyorum ama şimdi istanbuldayım
27 Kasım 2011 AHMET
ne güzel..şimdi istanbulda olmak vardı, oldum
27 Kasım 2011Nihal
sen neler yapıyorsun
27 Kasım 2011 AHMET
bende antalyadayım, yaşamaya çalışıyorum işte
27 Kasım 2011Nihal
ne güzel
sıcak en azından
antalyada ne yapıyorsun çoluk çocuk iyim herkes
27 Kasım 2011 AHMET
iyiyiz. şimdi kızımla geceyi paylaşıyoruz. müzik dinliyoruz. senin için bir parça paylaştım. dinle
bu müzik benim hayatımda en anlamlı ve en şaheser bir parça olmaya devam ediyor....
ve bunu ilk senle paylaştım.
yani bu parçanın bendeki hissini demek istedim.
27 Kasım 2011 AHMET
bu parçayı dinlemenin etkisi bir şarap içmek olarak lanse ediliyor sanırım doğru....slm.
27 Kasım 2011Nihal
çok tşk ederim