evi olup olmadığını bilmiyorsunuz evi yok diye tahmin ettiğiniz için size uymayacağını düşünüyorsunuz doğru mu anladım?
o anladığım kısım doğruysa maddiyata bu kadar önem vermemenizi tavsiye ederim. mal mülk dediğin bir kıvılcıma bakar yeter ki huzur olsun.o bi kısmı. karakter açısından da uyacağına tam emin değilim tanıdığım kadarıyla :)
Neden:)o bi kısmı. karakter açısından da uyacağına tam emin değilim tanıdığım kadarıyla :)
o anladığım kısım doğruysa maddiyata bu kadar önem vermemenizi tavsiye ederim. mal mülk dediğin bir kıvılcıma bakar yeter ki huzur olsun.
karakter açısından daha doğru dürüst hiç konuşmamışsınız ki dışa dönük bir insan olabilir ama ikili ilişkilerde daha farklıda olabilir bunu zaman gösterir.
mesela ben dışardan bakınca çok soğuk sert görünürüm herkesle iletişim kurmam ama ikili ilişkilerimde (eş akraba arkadaş vb.) çok eğlenceli biriyimdir.
yani demem o ki tanımadan bilemezsiniz ve eve bu kadar takılmayın kirada oturmak korkunç bişey değil 1 buçuk yıllık evliyim kirada oturuyorum borcumuzda var daha düğünden kalan ama huzur var ya herşeye bedel
Neden:)
kusura bakmayın o eski eşinizin .... lığıymış (boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz)anladım karakter açısından dediklerinizi dikkate alacağım doğru ben de dışardan sert görünürüm ama acayip eğlenceliyimdir.
maddiyat açısından şu yönden de biraz tedirginim. ilk evliliğimde hiiiiç bir şey istemedim nerdeyse. kiraya gittim evim geçindirilmedi maddiyat kısıldı evde kuruşsuz bırakıldım maddi açıdan sömürülmeye kalkıldım filan o yüzden biraz üfleyerek yaklaşıyorum bu sefer. bir de ev almak için tekrardan sıkışmak istemiyorum. çocukluğumdan beri çok sıkışık zamanlar geçirdik çünkü. oturduğumuz evi alana kadar, sadece maaşı aldığımızda kızarmış tavuk alırdık mesela. bir ay o alacağımız günü iple çekerdim. çok sabrettiğim günler oldu şimdi tam ferahlamışken yeniden sıkmak zorunda kalmak istemiyorum çok yoruldum bugüne kadar diye :)
he huzur olacağı garanti olsa, belki ona da tamam derim de... yani çok katı değilim. görüşün bi tanıyın diyosunuz yani :)
Sadece o mu beğeniyo peki:)) bence bu civarlar da pek beğenmiş onu:)sivri biri biraz :) çenesi kuvvetli, biraz kendimizi de beğenmişiz :)
Kıyamam ya. Bizim de öyle dönemleriniz oldu. Çok fakirlik çektik.. Allah kimseyi yeme içmeyle sınamasın. Yokken her şeyi istiyo can.anladım karakter açısından dediklerinizi dikkate alacağım doğru ben de dışardan sert görünürüm ama acayip eğlenceliyimdir.
maddiyat açısından şu yönden de biraz tedirginim. ilk evliliğimde hiiiiç bir şey istemedim nerdeyse. kiraya gittim evim geçindirilmedi maddiyat kısıldı evde kuruşsuz bırakıldım maddi açıdan sömürülmeye kalkıldım filan o yüzden biraz üfleyerek yaklaşıyorum bu sefer. bir de ev almak için tekrardan sıkışmak istemiyorum. çocukluğumdan beri çok sıkışık zamanlar geçirdik çünkü. oturduğumuz evi alana kadar, sadece maaşı aldığımızda kızarmış tavuk alırdık mesela. bir ay o alacağımız günü iple çekerdim. çok sabrettiğim günler oldu şimdi tam ferahlamışken yeniden sıkmak zorunda kalmak istemiyorum çok yoruldum bugüne kadar diye :)
he huzur olacağı garanti olsa, belki ona da tamam derim de... yani çok katı değilim. görüşün bi tanıyın diyosunuz yani :)
kusura bakmayın o eski eşinizin .... lığıymış (boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz)
eve bakmayan sorumsuz bir adamdan huzur beklemek saçma olur zaten
görüşün tanışın insanları dıştan bakarak seçemeyiz kavun değil ki koklayalım :) kendinize de bir şans verin tanımaktan zarar gelmez
Sadece o mu beğeniyo peki:)) bence bu civarlar da pek beğenmiş onu:)
Kıyamam ya. Bizim de öyle dönemleriniz oldu. Çok fakirlik çektik.. Allah kimseyi yeme içmeyle sınamasın. Yokken her şeyi istiyo can.
Sağolun:) haberleşelimm:) yaz gelişmeleri saftt:)))doğru diyorsunuz bi tanışalım iyice bakalım :) teşekkür ederim yorumlarınız için
ya şey evet baya beğeniyorum :)) utandım :))))
aminn. size de geçmiş olsun Allah helalinden bol kazanç versin :)
Ben sizi cok mantikli buldum.maddiyat konusunda ise cok haklisinizanladım karakter açısından dediklerinizi dikkate alacağım doğru ben de dışardan sert görünürüm ama acayip eğlenceliyimdir.
Sağolun:) haberleşelimm:) yaz gelişmeleri saftt:)))
Taktik yapan erkekler hep bana itici gelmiştir.
Önce tanımaya çalışma sonra uzaklaşma sonra gene yakınlaşma.
Açık olmayı bilmeli insan.
Sen bir evlilik yaşamışsın o henüz bunun hakkında bir fikri yok.
Bence zamana ihtiyacınız var onu tanıyıp değerlendirmeniz için.
Ev almak kısmına ve standartlarını eşdeğer tutma isteğine ise hem katılıyorum hem de bu Zamanda ev almanın zorluğuna da değinmek istiyorum.
Kısacası tanı ama temkinli ol derim. Davranışları bana pek tekin gelmedi.
Ben sizi cok mantikli buldum.maddiyat konusunda ise cok haklisiniz
Bence burdaki akillara pek ihtiyaciniz yok.zeki ve akilli ve tecrubeli birine benziyorsunuz.en dogru karari vereceksinizdir.hakkinizda hayirlisi olsun
Bence maddi standart konusunda nasil denk olalim diyorsaniz evlilik konusunda da denk oldugunuz biriyle gorusun derim sizi fazlasiyla üzebilirler
İşine karışmak gibi olmasın akıl vermek olarak da algılama ama, bence onun cinsel problemlerini gündeme getirme. Karşı tarafa itici görünebilir bu. Belli konular sorun oldu evliliği yürütemedik aynı evde falan diye ima et ama açık açkk söyleme bence. Yine de sen bilirsin..Bu konuda ben de bekarlarla gorusme konusunda tereddutluydum. Ama karsima bekar biri cikti. Baska sebeplerden oturu istemedm ama o beni cok istemisti. Daha sonrasinda evlenmis ayrilmis biriyle gorustum beni anlar diye. O beni oburunden daha fazla yipratti. Cok sacma sapan hareketlerde bulunup kafamda bir suru soru isareti birakti. Biraz karakterle de alakasi var sanirm evlenip ayrilinca da anlamayabiliyorlar. Bi de bosanma sebeplerm bekar erkeklern de anlayabilecegi turden. Cinsel yonden sıkıntıları oldugunu soyledigmde herkes anliyor beni. O acidan bekarlarla gorusmeyi kabul ediyorum. Zaten ne evlenmis bi kadin gibiyim ne evlenmemis bir kiz gibi. Tam ortada bir yerlerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?