Kizlar bisi daniscaktim?

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Kizlar merhaba :KK54:

Screenshot_2016-11-06-01-44-06-1.webp

16'sindan 22sine kadar mi degerlendirilmeli acaba ?
21 yumurtlama yaziyor programda kizlar.

Aralikta basliyoruz calismalara kizlar INŞALLAH hayirli haberler alirim:KK200:
Bu aralik takvimi size danisip bi yol izlemek istedim:dua:

Son düzenleme:
Takvimden çok sümüksü akıntının gelmesini takip et canım bende bu takvimi kullandım benim yumurtlamam buna göre idi cunku doktora gitmistim tesadüfen yumurtlama günü gitmisim oradan kesinleşti ama kimi erken kimi geç yumurtluyor sen işini garantiye almak için o akıntının yoğun olduğu vakitler yada 2-3 günde bir ilişki olarak dusun ama ilişkiyi gorev olarak yapma inan canın istediği zaman yapıp kafani bosaltirsan oluyor obur turlu işkence inşallah sende bebisine kavusursun

En yararlısını etrafımdanda gördüğüm kadarıyla ovulasyon testlerinden olduğunu biliyorum bu yumurtlama takibi için.. istersen kendine ovulasyon testleri al ve bu aralıklardaki en koyu günü mutlaka değerlendir.. Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin :)

Takvim yonteminden cok ovulasyon testi kullan bence. Herkesin yumurtlama gunu farklidir.

Bnde bu takvimi kullanmistim ve benm o ay tutmustu gun asiri iliski olmustu zaten sperm 3 gun boyunca yumurtada yasayabilio o yuzden cok takilmana gerek yok Allahim bebwgine hayirli hayirli kavusmayi nasip etsin insallah

Bn suan onu kullanyrm ama bnm yumurtlama akintim adetim bittiktn 3 gun sonra geldi takvimdeki yumurtlama gunlerimde akinti gelmedi mesela cnm bn erkn yumurtladigimi dusunyrm akintinida takip et ama bnce adet bittikten sonra hmn basla ve gun asiri yumurtlama gununun bittigi gune kadar dene sansn yuksek olur

Adetten temizlendiğini gibi sonuna kadar hiç bırakma:-) hangi gün yumurtladığını bilemezsin. Yada ovulasyon testi kullan. Allah yardımcın olsun inşlh gelir bebiş hemen

Ovulasyon testi al canım daha çok faydasını görursun mesalà benim yumurtlama takvimiyle 2 ay denedim çocuk olmadı Ovulasyon testi aldım yumurtlama günüm takvimle tutmuyor tabi şok oldum ve o ay hamile kaldım bi dene derin tabi gene sen bilirsin:dua:

Adetten temizlendiğini gibi sonuna kadar hiç bırakma:-) hangi gün yumurtladığını bilemezsin. Yada ovulasyon testi kullan. Allah yardımcın olsun inşlh gelir bebiş hemen
Bebişini gördün mü canım ultrasonda 1 er hafta var aramızda merak ediyorum çok heyecanlıyım kalp atışı ne zaman nasip olur acaba ? Keseyi ne zaman görürüm 4+1 im yarından sonra :anne:

Bebişini gördün mü canım ultrasonda 1 er hafta var aramızda merak ediyorum çok heyecanlıyım kalp atışı ne zaman nasip olur acaba ? Keseyi ne zaman görürüm 4+1 im yarından sonra :anne:
Salı günü gidicem doktora. Bi önceki gidişimde 1950 çıktı kan değerim ama bakmadı gıcık doktor . Ay inşlh bakar bu defa ya

Takvimden çok sümüksü akıntının gelmesini takip et canım bende bu takvimi kullandım benim yumurtlamam buna göre idi cunku doktora gitmistim tesadüfen yumurtlama günü gitmisim oradan kesinleşti ama kimi erken kimi geç yumurtluyor sen işini garantiye almak için o akıntının yoğun olduğu vakitler yada 2-3 günde bir ilişki olarak dusun ama ilişkiyi gorev olarak yapma inan canın istediği zaman yapıp kafani bosaltirsan oluyor obur turlu işkence inşallah sende bebisine kavusursun
AMIN canim :dua:Haklisin gorev olarak yapmak kotu olur canim bide stres olur tamam takip edicem tatlim umarim hisederim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim :KK200:
En yararlısını etrafımdanda gördüğüm kadarıyla ovulasyon testlerinden olduğunu biliyorum bu yumurtlama takibi için.. istersen kendine ovulasyon testleri al ve bu aralıklardaki en koyu günü mutlaka değerlendir.. Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin :)
AMIN canimmm cok cok sagol bende düşünüyorum testi almayi marka önerebilirmisiniz?
Takvim yonteminden cok ovulasyon testi kullan bence. Herkesin yumurtlama gunu farklidir.
Tamam canim bende aliym öneriniz varmi marka olarak netten aliym cok tesekkur ederim ;)
Bnde bu takvimi kullanmistim ve benm o ay tutmustu gun asiri iliski olmustu zaten sperm 3 gun boyunca yumurtada yasayabilio o yuzden cok takilmana gerek yok Allahim bebwgine hayirli hayirli kavusmayi nasip etsin insallah
AMIN ALLAH razi olsun canim. Tamam tatlim şimdiden cok heyecanlıyım isteyen herkese nasip olsun INŞALLAH:KK36:
Bn suan onu kullanyrm ama bnm yumurtlama akintim adetim bittiktn 3 gun sonra geldi takvimdeki yumurtlama gunlerimde akinti gelmedi mesela cnm bn erkn yumurtladigimi dusunyrm akintinida takip et ama bnce adet bittikten sonra hmn basla ve gun asiri yumurtlama gununun bittigi gune kadar dene sansn yuksek olur
Canim ebnde adetimden 3 gun sonra o şeyleri yasiyorum ozmn ben adet bitsin basliyim nezmaan olavagi belli olmuyo demekki teşekkür ederim canim ;)
AMIN canim cok sagol ;) haklisin isi sansa birakmayayim degerlendiriyimm:KK33:
Ovulasyon testi al canım daha çok faydasını görursun mesalà benim yumurtlama takvimiyle 2 ay denedim çocuk olmadı Ovulasyon testi aldım yumurtlama günüm takvimle tutmuyor tabi şok oldum ve o ay hamile kaldım bi dene derin tabi gene sen bilirsin:dua:
Tamam canim alicam aklima yatti hangi markayi kullanmistin canim hayirli olsun buarada;) bide adet bitiminde sonrami baslicam o testi uygulamaya?
Ovulasyon testi kullanın koyu olduğu günkü tek denememle hamile kaldım
Tesekkur ederim canim marka onerirmisiniz acaba bide adetten hemen sonramo yapicam o testi ve kactame gerek acaba 1 ay için :KK33:

Ben digital kullanmistim en son. Cizgi koyu acik tam sinir bozucu.kur de yapmistim o ay kacirmiyim dedim. daha once bir iki ay cizgi testlerden aldim. Eczaneden aldim uzun zaman oldu onun ismi aklimda degil

Kizlar merhaba :KK54:

Eki Görüntüle 1908008
16'sindan 22sine kadar mi degerlendirilmeli acaba ?
21 yumurtlama yaziyor programda kizlar.

Aralikta basliyoruz calismalara kizlar INŞALLAH hayirli haberler alirim:KK200:
Bu aralik takvimi size danisip bi yol izlemek istedim:dua:
bende de bu program vardı canım ama ben buna uymadım açıkcası. Gerçi benim adetim düzensizdi onun etkisi de olabilir Programın kafası şaşmıştı artık :KK53:

Laboquick aldım internetten 50 tane almıştım ama 10-11 tane kullandım adet bittikten sonra başladım her gün 1 tane yaptım 13. Günden sonra koyulaşmaya başladığı için günde 2 tane kullandım ve 14. Gün yakaladım zaten 15. Gün de silikleşti Yani yumurta çatlamış oldu. Sen de bu şekilde kullanabilirsin canım :KK54: _Masalim_ _Masalim_

Back
X