- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişini gördün mü canım ultrasonda 1 er hafta var aramızda merak ediyorum çok heyecanlıyım kalp atışı ne zaman nasip olur acaba ? Keseyi ne zaman görürüm 4+1 im yarından sonraAdetten temizlendiğini gibi sonuna kadar hiç bırakmahangi gün yumurtladığını bilemezsin. Yada ovulasyon testi kullan. Allah yardımcın olsun inşlh gelir bebiş hemen
Salı günü gidicem doktora. Bi önceki gidişimde 1950 çıktı kan değerim ama bakmadı gıcık doktor . Ay inşlh bakar bu defa yaBebişini gördün mü canım ultrasonda 1 er hafta var aramızda merak ediyorum çok heyecanlıyım kalp atışı ne zaman nasip olur acaba ? Keseyi ne zaman görürüm 4+1 im yarından sonra![]()
AMIN canimTakvimden çok sümüksü akıntının gelmesini takip et canım bende bu takvimi kullandım benim yumurtlamam buna göre idi cunku doktora gitmistim tesadüfen yumurtlama günü gitmisim oradan kesinleşti ama kimi erken kimi geç yumurtluyor sen işini garantiye almak için o akıntının yoğun olduğu vakitler yada 2-3 günde bir ilişki olarak dusun ama ilişkiyi gorev olarak yapma inan canın istediği zaman yapıp kafani bosaltirsan oluyor obur turlu işkence inşallah sende bebisine kavusursun
AMIN canimmm cok cok sagol bende düşünüyorum testi almayi marka önerebilirmisiniz?En yararlısını etrafımdanda gördüğüm kadarıyla ovulasyon testlerinden olduğunu biliyorum bu yumurtlama takibi için.. istersen kendine ovulasyon testleri al ve bu aralıklardaki en koyu günü mutlaka değerlendir.. Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin :)
Tamam canim bende aliym öneriniz varmi marka olarak netten aliym cok tesekkur ederimTakvim yonteminden cok ovulasyon testi kullan bence. Herkesin yumurtlama gunu farklidir.
AMIN ALLAH razi olsun canim. Tamam tatlim şimdiden cok heyecanlıyım isteyen herkese nasip olsun INŞALLAHBnde bu takvimi kullanmistim ve benm o ay tutmustu gun asiri iliski olmustu zaten sperm 3 gun boyunca yumurtada yasayabilio o yuzden cok takilmana gerek yok Allahim bebwgine hayirli hayirli kavusmayi nasip etsin insallah
Canim ebnde adetimden 3 gun sonra o şeyleri yasiyorum ozmn ben adet bitsin basliyim nezmaan olavagi belli olmuyo demekki teşekkür ederim canimBn suan onu kullanyrm ama bnm yumurtlama akintim adetim bittiktn 3 gun sonra geldi takvimdeki yumurtlama gunlerimde akinti gelmedi mesela cnm bn erkn yumurtladigimi dusunyrm akintinida takip et ama bnce adet bittikten sonra hmn basla ve gun asiri yumurtlama gununun bittigi gune kadar dene sansn yuksek olur
AMIN canim cok sagolAdetten temizlendiğini gibi sonuna kadar hiç bırakmahangi gün yumurtladığını bilemezsin. Yada ovulasyon testi kullan. Allah yardımcın olsun inşlh gelir bebiş hemen
Tamam canim alicam aklima yatti hangi markayi kullanmistin canim hayirli olsun buaradaOvulasyon testi al canım daha çok faydasını görursun mesalà benim yumurtlama takvimiyle 2 ay denedim çocuk olmadı Ovulasyon testi aldım yumurtlama günüm takvimle tutmuyor tabi şok oldum ve o ay hamile kaldım bi dene derin tabi gene sen bilirsin![]()
Tesekkur ederim canim marka onerirmisiniz acaba bide adetten hemen sonramo yapicam o testi ve kactame gerek acaba 1 ay içinOvulasyon testi kullanın koyu olduğu günkü tek denememle hamile kaldım
bende de bu program vardı canım ama ben buna uymadım açıkcası. Gerçi benim adetim düzensizdi onun etkisi de olabilir Programın kafası şaşmıştı artıkKizlar merhaba
Eki Görüntüle 1908008
16'sindan 22sine kadar mi degerlendirilmeli acaba ?
21 yumurtlama yaziyor programda kizlar.
Aralikta basliyoruz calismalara kizlar INŞALLAH hayirli haberler alirim
Bu aralik takvimi size danisip bi yol izlemek istedim![]()
AA niye bakmadı ısrarla iste canımSalı günü gidicem doktora. Bi önceki gidişimde 1950 çıktı kan değerim ama bakmadı gıcık doktor . Ay inşlh bakar bu defa ya
Bu defa sırf onun için gitçem galiba alttan bakmak istemedi beni düşündü ama ben çok merak ediyorum o ayrı Bi konuAA niye bakmadı ısrarla iste canımMaşAllah size