kizlar bişi diyin ana neolur

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar esim dun ilk okuldan cok segrek yolda gordgu selam verdgi ama benim hic tanimadgim adini dahi duymadgim.
Bun kızı markette gormus ve kiz is aradgini soylemia benimkide kiza is bulmaknicin numarasini almis. Ben bunu telefonunda kizin numarasini gorunce öğrendim. .. ve sanami kaldi iskurmusun sen dye tepki gosterdim ama esim bna daha cok tepki gosterdi...
Esim oyle kiz arkadaslari olan biri deil ayni sekilde benimde erkek arkadasimin olmasina sicak bakmaz. Ben bu yuzden tepki gosterdim abarttimminsiz olsaniz napardiniz gece kus uyuduk ve simdi ise hala eve gelmedi telefonuda kapali sizce napmaya calisiyor bu adam....

Yani hic bir sekilde gorusmuyorsa , ve sadece yolda gordugunde selam verdigi biriyse is varsa soyleyebilir ..
Ama bunun icin sana tepki gostermesi cok yanlis .
Baskasi icin neden huzurunuzu bozuyosunuzki ..
Esinle konus ve yanlis davrandigini soyle ..

Soyledim canim ama anlamiyorki hep kendini hakli goruyor bna guzalce anlatmak yerine bagirarak kavga ediyor benimle konusmuyoruz iste tlfnu kapaligelemdi dha canimi yakmaya calisiyor ben hic teip atamayan hakli hakisz hemen ozur dleyip barismaya calisan bi kizim oda bundan faydlanaiyor ama bu sefer alttan almicam bakalim kac gun kus kalcak

bence hiç imada bulunmadan madem iş bulcak kadar önemli biri senin için ben de tanısam de ve eve davet et. annemin arkadaşı yapmıştı hemen neler olduğunu anlamıştı canım. ama kocanın sana böyle acı çektirmesi de çok saçma. ne kadar evlisiniz ki

Nce
Bencede hep alttan alinca alisiyolar, sert davrandiginda senden bisey cikmayacagini anlayinca donuyolar geri. Normalde herseyi birbirinize soyleyen ciflerdenseniz senin tepkin normal, sana soylemesi gerekirdi bence, sizde bu tepkiyi vermezdiniz boylece

bence eve davet etme hiç bişey yoksada gereksiz önem vererek önemli hale getirmiş olursun. ama eşinin telefonu kapatarak canını yakması ne saçma hastalık var sağlık var ölüm vat kalım var başına bişey gelse ilk onu arican bunu düşünmesi gerek. bu erkeklerde nedense yardım konusunda maşallah hele bi bayansa hiç yok demiyorlar evde kendi eşlerine yaptıklarına bak peehh!!!
ikinizde sakinleştikten sonra konuşun ama keşke ilk o kknuşmak istese.

Iyilik yapmak istemiş eşiniz,siz biraz abartmışsınız bence,iş bulamayan insan kadın-erkek fark etmez çevresindeki insanlardan iş bulması konusunda yardım ister.

6 yil ciktik 8 aylik evliyiz canim bna aci cektrip pisman olmamai ozur dlememi bekliyor

Evet herseyi soyleriz canim bu yaptgini ben yapsam var yaaa olay cikardi... tepkime karsilik bukadar byuk tepki verip bna kusmesi bni uzdu zaten

Bence biraz abartmışsınız durumu.Art niyetli olduğunu zannetmiyorum eşinizin.

Cok dogru canim disardaki herkese melek bna karsi tahammulsuz... sirf benim ozur dllilemem icin yapiyor oyle aliskin cnku

Bence biraz abartmışsınız durumu.Art niyetli olduğunu zannetmiyorum eşinizin.
Art niyet deil canim sadece ben tepki verdim yani bi aciklmaa bekledim hani nye ben tanimiyorum flan dye sordum okadar btuk tepki verdiki bna kavga ckti beim kizacagimi huyumu ble ble nden bnu yapiyorki

6 yil ciktik 8 aylik evliyiz canim bna aci cektrip pisman olmamai ozur dlememi bekliyor

canım benim o daha yeni evlisiniz sevgili triplerini bırakmaya alışamamış daha anlaşılan şaka maka bence iyi niyetinden yapmıştır bu kadar şüpheci olma sen de kendine bak giyin süslen biraz akşam kocana ilgi göster bak bakalım şüphe müphe kalıyo mu sende

Yani sırf bunun için niye kavga edersiniz anlamam ki. Adam anlatacak kadar önemli bulmamış hayrına da iyilik yapmak istemiş. Valla Boşa yıpratıyorsunuz hayatınızı kendinizi evliliğinizi

Yapiyorum canim okdar cok ilgiliyimki anlatamam sana supheyide gectim braz dusunse bukadar kalbimi kirmadan guzelce anlatsa neolurdu

Yapiyorum canim okdar cok ilgiliyimki anlatamam sana supheyide gectim braz dusunse bukadar kalbimi kirmadan guzelce anlatsa neolurdu

aman canım benim düz mantık yaratıklardan bahsediyoruz ben evli değilim evlilik nedir bilmiyorum ama erkekler bizim kadar karmaşık düşünemiyolar o senin kalbini kırdığının bile farkında değil baksana çocuk gibi küsmüş sana telefonu flan kapatmış

Art niyet deil canim sadece ben tepki verdim yani bi aciklmaa bekledim hani nye ben tanimiyorum flan dye sordum okadar btuk tepki verdiki bna kavga ckti beim kizacagimi huyumu ble ble nden bnu yapiyorki
Belki sizin lafınızı bana güvenmiyor gibi anlamıştır.Ters bi ana mı denk geldi ki bu kadar tepki verdi.

Tepkınız cok abartılı iyilik yapmak istemis sadece ve siz ona guvenmedıgınızı ima etmıssınız asıl kavga burda baslıyor kadınla alakası yok telefonunu karıstırıyorsunuz farklı bır ısım gorunce tepkı verıyorsunuz hatanız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…