Evet oyle normanlatıyorum siz yoktur benimle ilgili biridir sadece bu konuda boyle yapmasi tuafima gtti ve sordum burada ben derdimi anlatyprum siz laf sokma pesindesinizKocasının prensesi olunca insan tabi... tabi tabi.
Ama esimde oyledir canim bebde bu huyu ondan kaptimTepkınız cok abartılı iyilik yapmak istemis sadece ve siz ona guvenmedıgınızı ima etmıssınız asıl kavga burda baslıyor kadınla alakası yok telefonunu karıstırıyorsunuz farklı bır ısım gorunce tepkı verıyorsunuz hatanız burda
Yok esim muhasebeci kizda sigorta okumus esimde o kiz icin bi tanidigini aramis o adamda dobus yaparim dyince sim kizin numarasini almisdonus yaparlarsa hbr veririm dyeBenm esim de cok kisiye is bulmaya calisir , bulur.kadin erkek. Genelde mail yoluyla iletisime gecerler.cv lerini ginderirler filan.
Esiniz ne is yapiyor?
Kadin ne gibi is ariyor?
Vasifli bi eleman mi yoksa ne is olsa yaparim vasifsiz filan mi?
yani cv li bir is mi?
Is ararken markette tlf vermek biraz sakat is.
Kocaniz ilk defa boyle bisey yapiyosa biraz durumdan vazige cikarmis gibi geldi bana, taa eski arkdasinin tlf almak filan.
Cok abartilacak bisey degilse de biraz tuhaf?
Esinizin Kusup gitmesi de cok tuhaf
Ama madem yardm etti bna insan gbi zor durumdaymis yardim etmekbistedim demek yerine bgrip kvga ckartmasi ne oluyor kusmesi neolyorçok abartmışsınız çok.. insan yolda düşse tutup kaldırmaya çekiniyor birbirinneoluyoryapmayın böyle.. yardım etmek istemiş siz birlikte yakalamış gibi davranmışsınız.. azıcık rahat olun..
Ama madem yardm etti bna insan gbi zor durumdaymis yardim etmekbistedim demek yerine bgrip kvga ckartmasi ne oluyor kusmesi neolyor
Ben smdi konusmaya kalksam dinlemez hatta dha cok suclar konusmak istedim dye canim o yuzden bende kuseyimki bna okadar bgrdigina aglattigina pisman olsunama "sana mı kaldı" diye ilk tepki göstyüzden kuiz olmuşsunuz.. önce sakin sakin bir dinleyin, sonra kendi fikrinizi "bence" diyerek söyleyin.. siz suçlar gibi konuşunca karşı taraf da gardını alıyor ister-istemez.. bana kalırsa gidip konuşun çünkü ortada kavga edip küsecek bir durum yok gerçekten..
Insanlar derkwn ben esimden bahsediyorum... veesgi tepkiden konu iyilik yapmasi deilInsanlarin birbirine iyilik yapmak istemesi neden sizi rahatsız ediyor
Esiniz de insan. Eşi olanlar etrafına fayda saglamiyorlar mi. Yarın sizin işe ihtiyacınız olsa evlilere haber vermeyecek misiniz. Valla yanlış anlamayin böyle gereksiz kiskancliklari görünce ne okumuş ne başka bir şey yapabilmis bir koca bulmuş tek başarısı evlenmek kocayi da kacirmamak için ne yapacagini şaşırıyor diye düşünüyorumInsanlar derkwn ben esimden bahsediyorum... veesgi tepkiden konu iyilik yapmasi deil
şu yazdığınızı bi okuyun ve bize acıyınKizlar esim dun ilk okuldan cok segrek yolda gordgu selam verdgi ama benim hic tanimadgim adini dahi duymadgim.
Bun kızı markette gormus ve kiz is aradgini soylemia benimkide kiza is bulmaknicin numarasini almis. Ben bunu telefonunda kizin numarasini gorunce öğrendim. .. .
Universte mezunuyum meslegim var isi brakali cok olmuyor baska gir ise gricem bekliyorumEsiniz de insan. Eşgiricem lar etrafına fayda saglamiyorlar mi. Yarın sizin işe ihtiyacınız olsa evlilere haber vermeyecek misiniz. Valla yanlış anlamayin böyle gereksiz kiskancliklari görünce ne okumuş ne başka bir şey yapabilmis bir koca bulmuş tek başarısı evlenmek kocayi da kacirmamak için ne yapacagini şaşırıyor diye düşünüyorum
Hayir yaa karistrmam ablami arayacaktim tesaduf gordum :)) seytan durttuResmen ona guvenmedıgını gostermişsin kocana..suankı tepkısı buyuzden..
İyilik yapmak istemiş kotu bisey yokkı bunda..ayrıca sureklı kocanın telini mi karıstırıyorsun noyu kaydettıgı Dakka bulmuşsun:)
Esim oyle kiz arkadaslari olan biri deil ayni sekilde benimde erkek arkadasimin olmasina sicak bakmaz. Ben bu yuzden tepki gosterdim abarttimminsiz olsaniz napardiniz gece kus uyuduk ve simdi ise hala eve gelmedi telefonuda kapali sizce napmaya calisiyor bu adam....
Canim ama o beni kisitladi ben asla boyle bi karakterde insan deilim 6 yildir esimin huylarini edindimCanım ne olursa bundan oluyor zaten... Evlilik bu demek değil özgür alanlarınız olmalıydı arkadaşlarınızı tanımalıydı belki ama arkadaşlarınız olmasına böyle bakmamalıydınız... Belki de bunun için çok geçtir canım lütfen hemen kuruntu yapıp üstüne gitme erkekler bazen güvensizliğe de sinirlenebiliyorlar hemen paranoya yapmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?