kizlar biz kadin doguma gidiyoruz esim nasil yonlenmeli ?

sulent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
143
55
48
İstanbul
Kizlar doktorum cok ilgisiz birisi doktora gittigimde yapmasi gerekenleri hep ben soyluyorum ,istiyorum o sekilde yerinden kalkiyor en son bir seyin yok esinde bir doktora gitsin sperm sayisi vs gibi seyler dedi nereye gitmeli dedim tup bebek merkezine gidilsin dedi bu islemler sadece tup bebek merkezinde mi oluyor bu konu hakkinda hic bilgim yok orneklerinz varsa bilgi bekliyorum simdiden sag olun ...

Doktorunu değiştir.
Sperm sayımını ürologlar yapıyor. Eşim özel hastanede yaptırdı..

Mrb Tüp bebek merkezine veya bi üniversite hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip durumunuzu anlatırsanız zaten onlar erkeğe de bakmadan tedaviye başlamazlar, Sperm içinde üroloji ye yönlendirirler üniversite hastanesinde

Doktorunu değiştir.
Sperm sayımını ürologlar yapıyor. Eşim özel hastanede yaptırdı..

Sağ ol canım ben de böyle düşünmüştüm doktora gitmeden önce eşimde gitmek istediğini söyledi ama sorduğumda pat diye tüp bebek merkezi dediğinde biraz çıkmaza girdi .

başka doktora gitmelisin..
şöyle ilgisiz doktorlara tahammül edemiyorum...yıllarca okuyorsun yemin ediyorsun ama boşuna!!

başka doktora gitmelisin..
şöyle ilgisiz doktorlara tahammül edemiyorum...yıllarca okuyorsun yemin ediyorsun ama boşuna!!

Daha evvel kistim vardı tedavi görünce geçti bu ay adet gecikmesi ile doktora gittim ona bakmak aklına bile gelmiyor yine ben yineledim :s bazı doktorlar bir acayip gerçekten çok kalabalık bir noktadayım istanbulda hoş bununda etkisi vardır ama yinede devlete gitmeyi tercih etmiyoruz çoğu zaman daha iyi bir tedavi için... Forumda yeniyim biraz inceleyeceğim eğer konu yoksa anadolu yakasında iyi bir doktor için tavsiye bekleyeceğim kızlardan...

tamam ben doktorlarada hak vermiyor değilim..çünkü doktor başına düşen hasta sayısı korkunç...diğer ülkerlerde doktorun sayısını tam bilmiyorum misal 5 hastadan daha fazla hasta bakması yasak..baktığı an hakkında soruşturma başlatılıyor..6. hastada aynı verimi veremezsin deniliyor...ki çook haklılar...

Çok güzel bir uygulama bizde doktor pcden bakıyor kadın ama iki dakika sonra unutuyor heh senin kistin mi vardı diyor sar başa doktorun biraz seni tanımalı gidip geliyoruz sanki gezmeye gidiyorum ben de dediklerine hak veriyorum keşke öyle olsa ... özel hastanelerde gidip direk para karşılığı içeri gireceğimize bizde önceden randevu alır bekleriz acil durumlar haric olur biter...

dr değiştir canım eşin üroloğa gitmeli inşallah bebeğinize kavuşursunuz

ürologa gidebilirsiniz öncelikle

bir kere eşin ürolojiye gitcek semen analizi yaptırcak sayısına ve morfolojisine baktırması gerekiyor. Eğer çok sıkıntı varsa tüp bebeğe geçilmeli ne cahil bir doktormuş

Eşin üroloji bölümüne gidip sperm testi yaptırmalı ..
Siz de iyi bir doktora Yumurtalık muayene, testleri vs ..

Kendin yönlendirdiğin doktoru niye değiştirmiyosun? Bi de özel doktor deme bayılırım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…