Mrb Tüp bebek merkezine veya bi üniversite hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip durumunuzu anlatırsanız zaten onlar erkeğe de bakmadan tedaviye başlamazlar, Sperm içinde üroloji ye yönlendirirler üniversite hastanesindeKizlar doktorum cok ilgisiz birisi doktora gittigimde yapmasi gerekenleri hep ben soyluyorum ,istiyorum o sekilde yerinden kalkiyor en son bir seyin yok esinde bir doktora gitsin sperm sayisi vs gibi seyler dedi nereye gitmeli dedim tup bebek merkezine gidilsin dedi bu islemler sadece tup bebek merkezinde mi oluyor bu konu hakkinda hic bilgim yok orneklerinz varsa bilgi bekliyorum simdiden sag olun ...
Doktorunu değiştir.
Sperm sayımını ürologlar yapıyor. Eşim özel hastanede yaptırdı..
Doktorunu değiştir tabıkıde .
başka doktora gitmelisin..
şöyle ilgisiz doktorlara tahammül edemiyorum...yıllarca okuyorsun yemin ediyorsun ama boşuna!!
Mrb Tüp bebek merkezine veya bi üniversite hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip durumunuzu anlatırsanız zaten onlar erkeğe de bakmadan tedaviye başlamazlar, Sperm içinde üroloji ye yönlendirirler üniversite hastanesinde
Daha evvel kistim vardı tedavi görünce geçti bu ay adet gecikmesi ile doktora gittim ona bakmak aklına bile gelmiyor yine ben yineledim :s bazı doktorlar bir acayip gerçekten çok kalabalık bir noktadayım istanbulda hoş bununda etkisi vardır ama yinede devlete gitmeyi tercih etmiyoruz çoğu zaman daha iyi bir tedavi için... Forumda yeniyim biraz inceleyeceğim eğer konu yoksa anadolu yakasında iyi bir doktor için tavsiye bekleyeceğim kızlardan...
tamam ben doktorlarada hak vermiyor değilim..çünkü doktor başına düşen hasta sayısı korkunç...diğer ülkerlerde doktorun sayısını tam bilmiyorum misal 5 hastadan daha fazla hasta bakması yasak..baktığı an hakkında soruşturma başlatılıyor..6. hastada aynı verimi veremezsin deniliyor...ki çook haklılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?