Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesinin elbette bir bildiği vardır, adamın yaptığı çok doğru, ailesine karşı çıkıp evlenenler hep hüsran yaşıyor, şuan adamın göremeyip ailesinin gördüğü birşeyler olduğuna eminim. Adam ailesinin düşüncelerine önem veriyor demekte anakuzusu demek değil, ailesini sayıyor demek!
Tanımadığı elin oğlu/elin kızı için insanın ailesiyle ters düşmesi ne diye..
Hem bende çocuğum evlenmek istese daha önce evlilik geçirmiş ve çocuğu olan biriyle evlenmesini istemezdim oğlumun yada kızımın.
Kardeşin çalışıyor mu? Eğer kardeşin çalışmıyorsa, ailesinin böyle bir tavır takınması çok normaldir.
Aynen şekerim erkeğin çocuğu yoksa, boşanmış olması hiç sorun olmuyor, ilk defa evlenecekmiş gibi kız arıyorlar..
Boşanmış kız öneriyorsun:''' aaa boşanmış olmaz diyorlar''
Neden senin ki boşanmış ya..diyorsun pat diye (ben demiştim:)
Ama o erkek diyorlar.
Bu hikayede böyle gelmiş böyle gidiyor işte:)))))))))
Ailesinin elbette bir bildiği vardır, adamın yaptığı çok doğru, ailesine karşı çıkıp evlenenler hep hüsran yaşıyor, şuan adamın göremeyip ailesinin gördüğü birşeyler olduğuna eminim. Adam ailesinin düşüncelerine önem veriyor demekte anakuzusu demek değil, ailesini sayıyor demek!
Tanımadığı elin oğlu/elin kızı için insanın ailesiyle ters düşmesi ne diye..
Hem bende çocuğum evlenmek istese daha önce evlilik geçirmiş ve çocuğu olan biriyle evlenmesini istemezdim oğlumun yada kızımın.
Kardeşin çalışıyor mu? Eğer kardeşin çalışmıyorsa, ailesinin böyle bir tavır takınması çok normaldir.
Kuzenim 2 sene önce kendinden 3 yaş büyük ve dul üstelik çocuklu bir bayanla evlendi.. Hiç birimizin aklından da bu kadın dul, evlenmeleri yanlış falan gibi bir düşünce geçmedi.. Birbirlerine çok yakışıyorlardı ve çok seviyorlardı.. Kızını da kendi kızı gibi seviyordu, o da babası gibi benimsedi kuzenimi.. Bir kadının başından kötü bir evlilik geçmiş olması onu alçaltmaz, aksine bir evliliği bitirebilecek kadar yürekli olduğu için yüceltir..
onun ailesinin tek bildiği dul kadınla evlenilir mi demektir eminim.. yok elalem ne der yok rezil oluruz bilmem nelmaz:
lmaz: ayrıca sanki dul olmak kötü bişeymiş gibi konuşmayın lüften.. 37 yaşına gelip hala kendi kararlarını veremiyorsa zaten ilerde bi problem olduğunda da karısını desteklemez ezilir zavallı kızcağız..
boşanırken herşey düşünülmeli.. dul olmak ayrı! dul olup çocuğu olmak ayrı! Çocukta minik değil.. Ne adam onu kendi çocuğu gibi benimseyecek, nede çocuk onu öz babası gibi.. Ve muhtemelen bunu önlemek içinde kadın başka çocuk yapmayacak, yaparsa zaten ilk çocuk ister istemez dışlanacak, babası öz oğluna herzaman daha büyük bir ilgi ve şevkat besleyecek.. Düşünülmesi gereken çok şey var.. Düz mantıkla bakılırsa tabiki herşey normal.. Herşey detaylarda saklı..
37 yaşında adam hala kendi kararını veremeyip ailesinin ağzının içine bakıyorsa bence de ayrılsın..