Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar boşandıktan sonra erkeğin ssk sı yoksa nafaka veremz diye bişey varmı?
Hayır
Nafaka yükümlüsünün işsiz veya sigortasız olması nafaka yükünden kurtarmaz
Cezası hapisdir
Ödemezse icraya verebilirsiniz
Ben yaşadım ve icra kanalıyla nafakamı alıyorum
Hayır
Nafaka yükümlüsünün işsiz veya sigortasız olması nafaka yükünden kurtarmaz
Cezası hapisdir
Ödemezse icraya verebilirsiniz
Ben yaşadım ve icra kanalıyla nafakamı alıyorum
canım çok sağol ya şimdi benim ablam ayrılalı 10 yıl oldu hakim nafakaya bağlamış fakat eşi elden parası oldukça veriyordu ablam çalışmıyor aradan zaman geçti işe başladı şimdi hiç vermiyor ayrıca yiğenimin dershane parasınıda ödememiş ablamın maaşına haciz gelmiş avukatta ssk sı yok neyini alıcaz demiş adam mütahit ben anlamadım valla
peki aradan 10 yıl geçmiş şimdi demezmi avukat yada hakim bu süre içerisinde sen nafaka almadan nasıl geçindinde şimdi talep ediyorsun diye çocuğun biri 18 yaşı geçti diğeri 16 yaşında
hayır cnm ablan ıstediği zaman çoçukları ıçın nafaka talep edebılır. Ancak 18 yaşını gecen çoçuk artık kendı dava açmalıdır nafaka ıçın. babanın ssksının yatmamış olması nafaka ödemeye engel değildir. Avukat arkadaşımız şunun için soylemıştır. Eğer ödemezse nasıl tahsıl edeceğiz? maaşını haczedemiyor çunku, mallarıda haczedemıyoruz artık. Ancak hapis cezası çıkartırabılır 3 ay
hayır cnm ablan ıstediği zaman çoçukları ıçın nafaka talep edebılır. Ancak 18 yaşını gecen çoçuk artık kendı dava açmalıdır nafaka ıçın. babanın ssksının yatmamış olması nafaka ödemeye engel değildir. Avukat arkadaşımız şunun için soylemıştır. Eğer ödemezse nasıl tahsıl edeceğiz? maaşını haczedemiyor çunku, mallarıda haczedemıyoruz artık. Ancak hapis cezası çıkartırabılır 3 ay
sibelcim çok sağol içimi ferahlattın valla, sabah sabah canımı okadar çok sıktıki işime bile konsantre olamıyorum,telefonla konuşmaktan sıkıntıdan.şimdi eniştemide arayıp sorucam bakalım dershane parasını ödemişmi ödememişmi? ben pek ablama inanmıyurm.Allah kimsenin başına vermesin şayet ben eşimden boşansam donuna kadar alırım valla onada defalarca söyledik seviyordu ozamanlar kıyamıyordu adam gitti başkasıyla evlendi.
sibelcim çok sağol içimi ferahlattın valla, sabah sabah canımı okadar çok sıktıki işime bile konsantre olamıyorum,telefonla konuşmaktan sıkıntıdan.şimdi eniştemide arayıp sorucam bakalım dershane parasını ödemişmi ödememişmi? ben pek ablama inanmıyurm.Allah kimsenin başına vermesin şayet ben eşimden boşansam donuna kadar alırım valla onada defalarca söyledik seviyordu ozamanlar kıyamıyordu adam gitti başkasıyla evlendi.