Kizlar boşandiktan sonra neler yaşadıniz

Ben severek evlenmedim ailesi cok kotu edi.mecbur zorluklara dayanamayib bosandim 1 yasinda cocugumla baba evima dondum.ama malesaf abim kis savuk havada beni kapiya atmaya calisti cocugumla karisini lafina girib cok zorluk cektim.eger esin seni seviyorsa sahib ciksa sakin bosanma.bazen insani kendi ailesi dusmaninin yapmadigini yaparmis malesaf
Yaşadıklarıniza çok üzüldüm o_O
Şimdi ne durumdasiniz o_O

Hamilelik psikolojisi. Rahat batar azıcık atar bu da böyle geçer gider :KK69:

Cok agir seyler yasadik eşimle gecti gitti derken bende hasarlara yol acti o herseyi duzeltti muhtesem bi insana dondu 1 yildir cok iyi ama ben bi enkazdan ne kadar toparlanirsa o kadarim iste onu mutlu edemiyorum haksizlik bu.
Erkeğin muhteşemi yoktur...Kendinize haksızlık etmeyin ...
Siz kendinizi bu kadar değersiz neden hissediyorsunuz ki ?
Bir can getireceksiniz dünyaya,bence bu bile yeter ...

Baska seylerde var anlatsam aģlicam icinden çıkamıcam ćok sıkintıli günlerim oldu gecti bitti derken unutamiyorum bazi seyleri gecmiste bazi olaylar yasadik esimle ama o cok düzeldi o kadar cok duzeldi ki ben kendimi ona layik görmuyorum ortada bi enkaz gibi kaldim bensiz mutlu olsun istiyorum
Hamilelik psikolojisinden olsa gerek bayaa saçma bi bakış açısı bu.. Bi profosyonel desten alın siz bence.. Ya da eşinizin kötü hallerine alışmışsınız bu halini sevmediniz mi nedir ben anlayamadım :KK57: Sen benden daha iyilerine layıksın diye bahane bulan erkekler gibi :KK57: Acil destek alın:KK55:

Su erkeklere acimayin arkadaşlar yaa bir aksam cocugu uyuturken uyuya kaldim diye dun gece kocam olay çıkardı resmen ki elimden gelenin fazlasini yapiyorum cocugum icin acima acinacak hale dusme e mi arkadaşım:KK76::KK14:

Ben severek evlenmedim ailesi cok kotu edi.mecbur zorluklara dayanamayib bosandim 1 yasinda cocugumla baba evima dondum.ama malesaf abim kis savuk havada beni kapiya atmaya calisti cocugumla karisini lafina girib cok zorluk cektim.eger esin seni seviyorsa sahib ciksa sakin bosanma.bazen insani kendi ailesi dusmaninin yapmadigini yaparmis malesaf
Canim cok üzüldüm durumuna simdi napiyorsun buna benzer bi durumu halamda yaşadi babam onu ve kizini dışladı ama dedem hep sahip cıkti

Suan ben de hamileyim. Mide bulantilarimdan herifimin suratina bakmiyorum, eve bakmiyorum, kendime bakmiyorum. Huysuz aksi bisey oldum ciktim. Esimse hep sabirli, hep pozitif. Bastan kendimi sucladim hep, esin bu kadar iyi biri bir de sana bak. Sonra dusundum ki yani ben hamileyim, ciddi mide bulantilari yasiyorum, grip oldum ilacsiz atlattim. Yemek bile yiyemiyorum hic tadim tuzum yok. Ayrica bu gecici bir donem. Esim simdi beni cekmeyecekte ne zaman cekecek? Hatta esim de diyor yarim saat midem bulaniyor da kaldiramiyorum sen 3 aydir cekiyorsun. Ben olsam hayatta cekmem cok sabirlisin. O zaman salla ya dedim keyfine bak. Hala huysuzum aksiyim ama keyfim de yerinde nasil olsa bitecek.
Bende boyle düsunmeye calisiyorum artik

Back
X