Kizlar bosandim fakat eşim ariyor

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Can dostlarim Merhaba önceki konularimdan biliyorsunuz eşimle Bosandik fakat eşim beni devamli arıyor ozledigini pişman olduğunu is bulup çalıştığını söylüyor ben hattimi değiştirdim fakat yıllardır kullandığım dukkanimin telefonu var ordan arıyor çok pismanim falan ailenle konusucagini tahmin etmiyordum diyor benim gibisini bulamicani ve hersey yoluna girdiğinde benimle tekrar evlenmek istediğini söylüyor is isen geçti Bosandik diyorum ağlıyor kızlar erkek milleti neden geç algılar anlamam illa sonradan uyanicaklar😌 ama inanin eski eşimin kendine güvenen halleri gitmiş yerine bambaska biri gelmiş ben vicdanliyim aglamasi üzdü beni ailelerimizin hemen bitirip acele davranmalari bize fikrimizi sormamalari falan sadece anlatmak istedim saolun kızlar Rabbim herkeze yardım etsin

Sizin konunuzu hatırlıyorum.Bırakın istediği kadar zırlasın.Bela mı arıyorsunuz allasen? Kendi hayatınıza bakın

Esiniz sizi dovmus. Bosanma sebeplerinizden biri bu. Aileniz degil.

neden hala aileni suçluyorsun. adam bağımlı, şiddet yanlısı.. görmek istemiyorsan o başka

Eşiniz sizi döverken suçlu aileniz mi oluyor?
Siz vicdanlı olabilirsiniz ama sizi döverken onun vicdanı neredeydi?
Böyle bir adamın değişeceğine inanıyor musunuz gerçekten?
Size tekrar aynı şeyleri yaşatmayacağının garantisi var mı? Ya da sizi döven bir adamın sevgisine nasıl inanabilirsiniz?

Maalesef, eski eşiniz işleri yoluna koyup da sizinle tekrar evlenmek istediğinde pek de olumsuz yaklaşacağınızı düşünmüyorum. İşleri yoluna koymak ne demekse...

Onceki konularinizi okudum simdi.su an duygusal davraniyorsunuz ama kanmayin derim ben.oe bir adamin degisecegine inanmiyorum.basiniza bela etmeyin.sevgi degil sizinki saplanti.degmez oyle karakterdeki bir adama.

sa canım konularınızı okudum ve cok uzuldum..
bir insan neyse odur değişmez derler..
ilk zamanlar ayrılık zordur bilirim
insan cok duygusallaşır
hep pozitif haber bekler affetmek için
tabi zaman geçtikçe alışır yokluğuna...
size tavsiyem bekleyin ve inanmayın
ne kadarda düzeldim dese 2 gün sonra aynı olur..

Zaten boşanırken çok zor bir karar aldınız. Şimdi bu kararın arkasında durun! Ona geri döndüğünüzde bulacağınız adam bıraktığınızdan daha kötüsü olacak. Buna emin olun. Hep öyle olur.

Aynı şeyleri teyzem de yaşadı. Şiddet görüyordu sorumsuz bir kocası vardı. Zar zor boşandılar. Tam teyzemin hayatı yoluna girmeye başlamışken kocası tekrar aramaya başladı. Ben düzeldim çalışıyorum namazımı kılıyorum kötü herşeyden vazgeçtim diye ağladı zırladı. Herkes teyzeme yapma etme kanma dedi ama nafile. Tekrar birleştiler. Ve şuan yine aynı sorunları yaşıyorlar. Meğer adam tutuşmuş herşey geri dönene kadarmış. Boş laflar boş sözler yani.. Nacizane tavsiyem ödün vermemeniz.

bence de geri adım atmayın artık bu saatten sonra ileri bakın..
eski eşiniz esrar da kullanıyomuş..bu kolay bırakılacak bir madde değil...bıraktım demekle olmuyor tedavi görmesi lazım..gerçekten değişm 2-3 ay içinde olmaz...bir süre tedavi görmesi doğru düzgün bir iş bulması ve buna sizi inandırması gerekir bu da 4-5 sene sürer..
içimden bir his geri adım atıcaksınız diyor ama eğer barışırsanız eski eşiniz bir kaç ay iyi gibi görünüp sonra tekrar aynı şeylere başlıycak benden demesi..
şu anda sadece şok olmuş işlerin bu kadar ciddiye binmesi ve siz evde dizinin dibinde oturan biriyken birden ellerinden kayıp gitmeniz koymuştur yoksa sizi özlediğinden değil bence..kaybettiklerinin farkına varıyor sadece..geçmiş olsun artık...

çok ıyı analız etmen lazım, aile danışmanına gıtmenızı onerırım.

yinemi aileni suçluyorsun. seni kollayıp korumakmı suçları.
kızlarını feci halde döven,uyuşturucu kullanan adamdan korudukları için öylemi.
haline şükredip böyle bir ailen olduğu için Allaha dua etmen lazım senin.
öyle aileler varki,evlendin ye dayağı otur diyorlar.

kızları dayak yiyecek , acele etmeyecekler. katlan kızım diyecekler, bunu bekliyorsunuz siz ama öyle bir aileniz yok. umursamaz,bana neci. sizi sevmeyen.
şükredin şükür.

Son düzenleme:

Kararı verecek olan sensin. Ama insanlar çok zor değişirler.
Yine de değişmez diye bir kaide yok. Eski konularını hatırlamıyorum ama eğer çok sancılı bir evlilikse yeniden başlama süresini biraz uzun tutmanı tavsiye ederim. Çünkü bu yaşadığı bir boşluk ya da anlık pişmanlık olabilir. Tek yaşamaya alıştığında eskisi gibi olabilir.

Bitmiş bitmiştir sakınnn kanmaa sakınn
Demek ki ortada boşanacak kadar sorununuz warmış ki boşanmışsınız dimi..
Aynı hatayı sakın 2.kez yapmayın
Ararsa ararsın, dik dik cewaplar werin taviz wermeyin..
Gerekirse iş numaranızı değiştirin, yada babanızz abiniz vs başka biri çıksın telefona..
Ağlayabilir ama bu gözyaşlarına kanmayın..
Elinde tutmasını bilseydii ozaman kardeşimm hayret bişi !!!

İnsanlar kolay kolay değişmez. Anlık tepkiler verdikleri, ya da içinde bulundukları kötü durumdan kurtulana kadar bütün o telaşeleri. Lütfen yapmayın. Birçok kişinin de söylediği gibi ailenizi de bu kadar kolay hiçe saymayın. Şanslısınız ki öyle bir aileniz var.

bir erkeğin değişeceğine asla inanmam, bitmiş gitmiş boşanmışsınız bundan sonra önünüze bakın geçmişle yaşamayı bırakın Allah aşkına..

kaçkere şans verdin kaçını kullanıpta seni mutlu etti
vicdan ayrı birşey
körü körüne kendini yakmak ayrı birşey
aynı insanlara aynı hataları yapması i,çin şans vermek niyedir?

şiddet var

uyuşturucu var

hazır yemek tembellik var

neyin vicdanı bu
insan en büyük kötülüğü kendine yapar
yoluna bak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…