Kızlar boşanıyorum ama....

ElifRoza

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
216
153
23
39
Merhaba kızlar önceki konumdan hatırlarsınız eşim boşanmak istedi 3 ay ayrı kaldık ben barışma için adım attım o kabul etmedi. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Dilekcemizi verdik. 20 ekimde mahkememiz var.
Ben su an evimde kalıyorum. Eski düzenimle devam ediyorum hayatıma kaldığı yerden. Kız kardeşim geldi. Kısa süre sonra annem ve babam gelicek. Kızlar bu duruma çok çabuk alıştım. Bosaniyorum ama MUTLUYUM HUZURLUYUM. ..çok şükür ailem, arkadaşlarım sayesinde Bu süreci harika bi şekilde ( 5 kg kayıpla ) atlattim. Çok ağladım üzüldüm kısa da olsa depresyona girdim. Şu anda düşük dozda hafif bir antidepresan kullanıyorum. ..yaşamam gerekenleri yaşadım .ama su anda altımda arabam cebimde param özgürlüğüm. Daha ne isteyebilirim. Bosanacak arkadaşlarıma söylüyorum zaman her şeyim ilacı. VE tüm annelere söylüyorum kızlar mutlaka okumalı. Maaşım olmasa ben napardim ......

Teşekkür ederim zor animda dik durmamda kk nin büyük etkisi oldu.. iyi ki varsınız. .

Vayyy keyifler gıcır ohhh misss :) mutlu ol canım mutlu ol hayat çok kısa. Yaşa gönlünce

Hakkınızda hayırlısı iyi olmanız sevindirici maşallah...

Bu arada sosyal medya ile iliskimi kestim ve olumlu etkisini gördüm şu an ihtiyaç duymuyorum aklıma bile gelmiyo size de tavsiye ederim...

Çok sevindim mutlu olmana bende sosyal mesyayla ilişkimi kesince daha huzurlu oldum Rabbim kızınla birlikte uzun huzurlu sağlıklı mutlu bir hayat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…