Kızlar boşanıyorum ama....

Senin için sevindim ne olduda eşin boşanma davası açıpta sonra tekrar barışma girişimlerinde bulundu ,
ne istediğini bilmeyen adam
adamların en kötüsü ,bence

Tum hayatinin bir erkeğe bağlı olmadığını görebilen,dimdik güçlü kadınlara bayılıyorum
Siz de onlardan birisiniz şüphesiz:)

Senin için sevindim ne olduda eşin boşanma davası açıpta sonra tekrar barışma girişimlerinde bulundu ,
ne istediğini bilmeyen adam
adamların en kötüsü ,bence
Eşim acele karar verdi ailesi de destek oldu. Zamanla yanlış bir karar verdiğini farketti. Şu an adım atmaya çekiniyor ancak çok pişman ve ağır dozda ilaç kullanıyor. Ama artık çok geç..

Bu sekilde yasayamayacagimi düşünuyodum ilk zamanlar. Ama ZAMAN her şeye derman. Ve tabi ki çalışıyor olmam. İnanın bu çok önemli. Benim durumumdaki tüm arkadaşlarıma allah kolaylik versin. Bu arada kendimi toparlamak zorundaydım. Minik öğrencilerim var. Küçük bir yerde yaşıyorum. İnsanların beni aciz görmesini asla istemem. Yani dik durmak ZORUNDAYIM.

Son düzenleme:
Başkasının lafıyla hareket eden çok insan var , onun için acı tecrübe olmuş, ama acımadım
Eşim acele karar verdi ailesi de destek oldu. Zamanla yanlış bir karar verdiğini farketti. Şu an adım atmaya çekiniyor ancak çok pişman ve ağır dozda ilaç kullanıyor. Ama artık çok geç..

Merhaba bende boşanıyorum ama nefes alamıyorum gecenin bu saati uyku yok gözümde günlerdir bu haldeyim Nasıl başardın bunu sizin adınıza çok sevindim böyle birini görmek çok güzel. Ben kendimi suçluyorum hep benim hatam boşanıyor olmak kıskançlıklarımla bunalttım onu Hakkı'nızda hayırlısı olur inşallah böyle birini görmek iyi geldi bana da ..

Başkasının lafıyla hareket eden çok insan var , onun için acı tecrübe olmuş, ama acımadım
Aynen katılıyorum birkere dönmek istedim ailemin yanına kvalidem bırak gitsin oğlum önüne durma azıcık gururlu ol ne diye yalvarıyorsun dediğinde eşim anne bu benimle eşim arasında şimdi önüne durmazsam onu sonsuza denk kaybederim yemişim gururunu sende içeri git diye bağırdı iyikide durmuş önümde o gün yoksa çok inatçıyım sırf inadımda aşkımdan ölsemde gebersemde dönmezdim konu sahibi rabbim mutluluğunu artırsın yolun açık olsun ve çok güzel laf etmişsin kızlar kendi ayakları üzerinde durmalı aynen kızıma herzaman derim bak teyzene evladım terk edildi 2 çoçukla kendi ayakları üzerinde duruyor kendi iş yeri var birsürü elemanı var hem onları yönetiyor hemde başka işte çalışıyor iki tane evi var çoğu erkeğin yapamadığı babalığıda analığıda yapıyor evlatlarına bir dediklerini ikiletmiyor mis gibi kaliteli yaşayıp gidiyor millet masıl görmüşse boşanan kadınlar ezik ağlar ama ablam öyle değil diye ayyy nasıl mutlusun nasıl ayakta kalıyorsun soruları soruyorlar ve hayran kalıyorlar ablamın yaşamına

ay canım benim ya lütfen kendini bırakma çalısmıyorsan sevdiğin insanlarla birlikte olmaya çalıs yorucu ve zor bir süreç hersey gönlünce olur insallah

Ne güzel sanslısın...Hiç kimse senin nefesin kadar değerli olamaz bunu unutma arkadasım acını üzüntünü anlıyorum ama zamanla geçecek inan.
Kendimi suçluyorum gereksiz yere suçladım onu tabi daha fazla dayanamadı zaten her tartışmada boşanmak istiyordu 2 yıldır sürekli boşanalım diyor bu kez karşı çıkamıyorum ama çok seviyorum keşke gereksiz yere suçlama yapmasaydım bunu diyorum ama arayıp özür de dileyemiyorum Çünkü hep boşanmak istiyor benden hep dilinde artık teslim oluyorum bu çok kötü bir duygu nefes alamıyorum bir saat uyumuyorum günlerdir sadece su içiyorum iştekilerde öğrenecek tabi saat 5 olsun istemiyorum hep iş yerinde kalabilirim yoksa öyle arkadaşlarımla vakit geçireyim dışarı çıkayım gibi bir derdim yok kimseyi görmek istemiyorum

Anladım canım açılmıs bir dava yok anladığım kadarıyla bence her zaman bi umut vardır yasanmıslıklardan çıkardığım sonuç bu her an aklında olduğundan eminim baska sey konusmak duymak dahi istemiyorsundur bana özelden yazabilirsin mümkün olduğunca okur cevaplarım moral hersey bu dönemde yalnız değilsindir tabiki ama herkese anlatmaktan çok anlasılmak önemli.

T
Teşeklür ederim evet şuan açılmış bir dava yok ama boşanmak istiyor telefonlarıma cevap yok açıkcası bende her defasında boşanmak isteyen birini geri döndürmekten bıktım boşansın diyorum ya bir de her kavgamızda günlerce haftalarca aramaması bana cevap vermemesi artık bende yoruldum her defasında başa dönüyorum insan bir kez ölür dimi böyle defalarca değil

Onlar öyle canım sen simdi basta üzülüyorsun ya zaman geçtikçe toparlanacaksın o da senin simdiki halini yasayacak bunu bil öncelikle.Bir evlilikte bosanma sözü çok geçiyorsa erkekler bunu sonunda eyleme döküyor bak yapayım da gör mantığı...Yorulmus olman normal ama seviyorsan gerçekten asla pes etme derim ama eğere gerçekten bosanmaya kararlıysan çok güçlü olman lazım yazısma süreci oldukça yıpratıcı suçlamalar,yazısmalar vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…