Kızlar boşanıyorum ancak fikirlerinize ihtiyacım var

Dünyanın en çekilmez adamına iyi dayanmışsın valla. Al arabayı arkadaşların dediği gibi çocuk içinde nafaka iste.

Valla çocuğunu değil 7 yaşında 17 yaşında bile alamaz.Senin yerinde olsam he der geçerim tamam 7den sonra velayetini veririm der sessiz sakin boşanır çocuk 7 yaşındaykende hala istiyosa vazgeçtim diyip yine vermem evladımı. Zaten 7 yılda kim öle kim kala bbelkki evlenir gider bi karı bulup kendinede çocuğuda istemez.7 yıl sonrasının tartışmasını yapmak anlamsız yani o yüzden şuan. zaten onda bu sorumsuzluk varken 7 yaşında daha 1. 2. sınıfa giden çocuğuda hangi hakim babaya verir.Akıl var mantık var.Boş konuşuyo eşin.Aldırma.

Adamın çocuğa bakacağı falan yok. Güya babalık taslıyor. Senin bebeğini bırakmayacağını biliyor. Hesapta aslında iyi biri.

Ya bırak Allah aşkına sen bebeğini gönüllü bıraksan 3. güne iade etmek istemezse ben de pinkpin değilim.

Madem ekonomik özgürlüğünüz varmış,bir avukata gidin başlangıçta çekişmeli açın davayı.çocuğunuz için nafaka talep edin.hemen evlenmek gibi bir gayeniz yoksa bırakın uzasın ,siz değil avukat takip eder:muhattap olmazsınız olur biter.davanın ileriki zamanlarında kuyruğunu sıkışır ve anlaşır sizinle.
araba normal şartlarda evlilik birliği içinde alındığıniçin yarı yarıyadır ancak siz katılım payınızı ispat edebilirseniz ödediğiniz oranda siz daha fazla pay sahibi olursunuz.
Velayet kural olarak anneye verilir.istisnai durumlar var ama sizin durumunuzda bebeği anneden ayırmayı düşünecek hakim inanın yoktur.sizi can evinizden vurmaya çalışıyor.
Not;Küçük bir yerde yaşıyorsanız büyük şehire nazaran dava daha hızlı biter

Kendi karnını doyuramıyor bi de kuyruğuna "kılıç" takıp düz duvara tırmanmaya kalkıyor . Korkma 7'sinde de alamaz evladını 70'inde de

Cnm mrhb Boşanma aşamasında olan bırıyım oncelıkle bebegın cookk Kücük 1 baba calısmıyo 2 bu ıkı durum ztn bebegının sende kalması ıcın yeterlı cvp.. Onun dışında bı annenın kötü yolda olduğu veya madde bağımlılığı olduğu ıspatlanmadıgı sürece hıc bır hakîm bı bebegı anneden almaz..ve bıde psıkolojık acıdan çocuğa zarar verme durumu ıspatlanmassa senden alamazlar almazlar Ztn..helekı bebek (2,5)aylık mümkün degıl..Artı sen çalışıyorsun ben yurtdısındayım ama burda boşanmam bıttıkten sonra tanıma tevhız Davası olucak Tr de ordakı avukatımlada görüşüyorum sık sık bılgı almak ıcın esın herkes kılıcını kuşansın demıs ya sadece gülüyorum bu duruma netıcede keskın sırke kupune zarardır hıc bısey elde edemez..bu arada 7 yasından sonra alırım demıs bu mümkün ama 7 yasından sonramı onda Emın degılım bıde kız çocuğu babaya erkek çocuğu anneye dusuyo dıye duymuştum ben ama yınede çocuğa soruluyo onemlı olan çocuğun kımı ıstedıgı o zaman..fakat senin yavrun daha çok mınık o kadar ılersını Düşünme Allah büyüktür suan bebegını kımse alamaz onemlı olan bu..aynı sorunları yasayan bırıyım bende suan erkek mılletı senı gerı adım attırtmak ıcın blöf hepsı çocuğu vermezmıs hıkaye ıkı saat zor ılgılenıyolar tabi ıstısnalarda var..hakkında Hayırlısı olsun cnm ınsallah..

Aslında vereceksin böyle gerzeklere çocuğu görecek dünyanın kaç bucak olduğunu ama ana yüreği dayanmıyor işte. Versen bir haftada geri getirir zaten.

Hiç korkma kızını senden asla alamaz. Yeni hayatında mutluluklar. İnşallah tez zamanda kurtulursun.

Belirli bir yasa kadar çocuk anneye veriliyor. Baba ondan sonra velayet davası açabilir.
Bu kişi evliyken sahip çıkmamış ailesine çocuğun velayetini alsa bile ona bakamaz.

Karaktersiz sizden ne koparirsam vardır demiş.
Hakkınızı vermeyin.
Çalışmamış evine bakmamis, kafası atmış İstanbullara gitmis. B.k yesin o.

Ya yazacağım ağır olacak. Ne demek sartlar eşit değil adam olsun çalışsın o zaman. Verme arabayi neden veriyorsun ki. Hakim de ona vermez zaten. Kendine bakmaktan aciz bebeğe nasıl bakacak. Söyle ona işleri böyle uzatırsan arabayi da alırım de.

ya allah askina calisan bir bayansiniz. hangi hakim 7 yasindaki.kiz cocugunu babaya vermis? ancak annenin garip bir durumu varsa verir. ( ahlaksizlik hirsizlik akil hastaligi gibi) yapmayin nolur bir avukat yok mu hic cevrenizde komik su yazdiklariniz. hangi hakim issiz adama arabayi verir. istedigi kadar ötsun esiniz sizden ne kizinizi ne de zirnik alamaz bide hakimden hakaret isitir emin olun. guler hakim buna. yuzsuzlukte son noktaya gelmis zaten kacin kurtulun

Benim bildigim cocuklarin velayeti genelde annelere verilir. Ayrica 7 yasina kadar baktirktan sonra hic bir mahkeme cocugun düzenini bozupda velayeti babaya vermez.

Hemen evlenmeyi düşünmüyorsanız ki sanmıyorum çekişin gitsin. Böyle adam hiç görmedim ben.
Çocuğu parasız pulsuz babaya vermezler. Açın davanızı çekişmeli. Uğraşsın o. Arabayı da vermeyin. Hiçbir şey vermeyin.
Yüzsüzlüğün de bu kadarı. Pes !

hiç birşey verme çocuğumun hakkı dersin ki zaten de öyle. artı işsizmiş bu durumda çocuk falan onda kalamaz. istediği kadar kuşansın kılıcını birşeye yaramaz çekişmeli davalarda minumum 1 yıl sürüyor. en aızndan benim öyleydi

Utanmaz adam. Hem çalışmıyor uzun zamandır hemde pazarlık yapıyor arabayı alırım,çocuğu alırım diye. Gitseniz mahkemeye zaten 2.5 aylık bir bebeği işsiz bir babaya vermezler ki. Arabada ortak edinilen mal,alsa alsa yarısını alır en fazla.
Hiç pazarlık yapmayın,mahkeme zaten gereğini yapar.

Hala benden umudun var senin, pesimi birakmamak için yapiyorsun bunlari hala aşıksın bana aptal gibi de. Bunu yalanlarken cekismekten vazgecer.

mahkeme kızını ona vermez içini rahat tut
ayrıca arabayı kadınlarla daha iyi kırıştırsın diye mi vereceksin... verme.. bırak çekişmeli olsun... kaybeden niye her daim sen olasın o istediği hayatı yaşasın istediği yerde yatsın kalksın cebinde senin kazandfğı para istediği gibi sefa sürsün ama ne sana saygı göstersin evine sana sahip çıksın... sen her zaman fedakar olan sen bir de bonus gibi ver aferin...

farkında mısın o ne yapsa da mahkeme ona çocuğu vermez... korkutuyor sizi zayıf noktanız ile

buarada adam sizden nafaka falan ister sakın telefonda mesajda hakaret etmeyin... şuan herşey sizin lehinize
ayrıca eşinizin szin aldatmasına ihtimal olduğu için avukatınıza bildirin telefon dökümü alsın

Kendi ağzıyla söylemiş sizin ekonomik durumunuz daha iyi diye. Bu halde mi çocuğu alacakmış? Ayrıca mallarınızı asla "aman kurtulayım da" mantığıyla ona bırakmayın. Bir evladınız var, insan bazen nelere muhtaç kalıyor. Hem arabayı verirseniz" aferin bana berbat bir evlilik yaşattın, bu da hediyesi" demekten ne farkı var?

Velayet konusunu dert etmeyin sizin olur
İlerde dava açabilir ama adamın kız umrunda olduğunu sanmıyorum açsa da velayet kararı çok zor değişir
Yalnız bu adam çekişmeli olursa sizden nafaka bile ister pislik
Bence çekişmeli boşanin
Anlaşmayı hak eden biri değil
Avukata gidip danisirsaniz daha iyi olur
Burada olayların ve hayatınızın ayrıntısını bilmediğimiz için çok daha dogru yorum yapamayız

Ayrıca bir şeye daha değinmek istiyorum bu konu aracılığıyla
Bu 7 yaş efsanesi de yeni çıktı galiba
Cocugu vermem 7 yaşından sonra benimdir bunlara kanmayın lütfen
Çocuk kendini ifade edebilecek duruma gelmemis çocuğa fikri Sorulamayacagi icin cocugun hangi tarafta ihtiyaclarinin daha iyi karsilanacagina anbeye muhtac olup olmadigina bakilir annenin hayatında çok pürüz yoksa anne kendi eliyle vermediği sürece babaya verilmez
Eger çocuk kendini ifade edebilecek yastaysa bir uzman tarafından görüşü alınır çocukla konuşulur hakim bunu da göz önüne alarak karar verir
Kanunda 7 yaşından sonra babaya verilir gibi bir şey yok
Bu gerizekalı adamlara inanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…