- 23 Ağustos 2012
- 51.392
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.300
- 898
Go..nu dewirip yatmayi istanbullara gitmeyi gezmeyi biliyorda çalişmayi mi bilmiyor? Esit sartlarda degilmis de si...sin gitsin! Arabayi falan verme çekismelide ac bir kurşunu yedirme kizinida alamaz merak etme.. boyle ipi kopmusa hangi hakim velayet verir.
Bu anlattığınız koşullarda 1 yıl bile uzamaz davanız.. Haklarınızı da çocuğunuzu da söke söke alın o adamdaneşim olacak insan müsveddesiyle ilgili daha önce 2 kez konu açmıştım.hatırlamak isteyenler için kısaca eşim küçüçük bi tartışmada küser,ayrı yatar, aynı sofraya oturmaz.basar istanbula gider.istediği saatte girer istediği saatte çıkar.ben tepki verince daha çok kavga ederiz barışma süreci daha çok uzar.en sonki tartışmamızda bu bastı istanbula gitti gene bi arkadaşı ben hamileykeneşimin beni para karşılığı hayat kadınlarıyla aldattığını söyledi..sonra bunun yalan olduğunu öğrendik..
Bu arada 2,5 aylık kızım var ancak evlilik diye bi şeyimiz kalmadı.bu en sonki kavgamızın küslüğü hala sürüyor.bilirsiniz hep kadınlar fedakardır..eşime ne zamana kadar sürecek bu böyle filan diye konuşmaya çalıştım pe bi sonuç elde edemedim..boşanmaya karar verdik ancak bana diyo ki kızımı vermem.bende asıl ben sana vermem henüz 2,5 aylık benim sütüme şefkatime muhtaç dedim.tamam o zaman 7 yaşına kadar velayeti sende kalsın 7 yaşından sonra bana verirsin dedi.hayır ömür boyu kızım benimle kalacak, mahkemenin izin verdiği günlerde görebilrsin kızını, senden kaçıracak değilim sonuçta babasısın dedim.kabul etmiyor.o zaman diyo herkes kendi kılıcını kuşansın dedi bana.
eşim 1 yıldır işsiz..1 yıldır evin tüm sorumluluğu bende..araba aldık 3/2 parasını ben verdim sırf benden boşansın diye tamam istemiyorum arabada senin olsun dedim..neymiş efendim benim ekonomik özgürlüğüm varmış, şartlarımız eşit değilmiş,onun parası yokmuş,o yüzden araba onun hakkıymış falan filan..
çekişmeli dava açıp mahkemelerde de zaman öldürmek istemiyorum..bir an önce bu adamdan boşanıp düzenimi kurmak hayatıma yön vermek istiyorum..şimdi merak ettiğim şu çekişmeli açarsak ne kadar sürer?mahkeme şu an kızımı bana verse bile ilerde babaya verir mi?kızımsız bi hayat düşünemyorum çünkü..avukat arkadaşlar varsa lütfen bi akıl versin bana..uzun oldu kus bakmayın
Bu anlattığınız koşullarda 1 yıl bile uzamaz davanız.. Haklarınızı da çocuğunuzu da söke söke alın o adamdan
inş uzamaz şu an tek temennim bu..bir an önce boşanıp hayatıma yön vermek istiyorum
ne boşanmaya niyeti var ne anlaşmaya ne de aile olmaya..öyle salak saçma bi adam işte.vermicem araba filan.cocuğu isteyerek işi yokuşa sürüyo güyaDavadan çekinme, mahkeme o kadar küçük kız çocuğunu çalışmasan bile anneye verir ailenin durumu iyi olsa bile. Kaldı ki eşin çalışmıyor, borçlarını dahi ödeyemeyecek vaziyette... Nafaka istesen onu bile veremeyecek çocuğun için...
Neye dayanarak istiyor çocuğu, hangi kafayla mahkemenin çocuğu ona vereceğine inanıyor? Çekinme süreçten, avukat her şeyi halledecek. Arabayı da bırakma dallamaya. Çocuğun için al.
o zaten 7 yaşından sonra istiyor.nah veririmKocaya bak adı koca utanmaz nasıl eşit şartta değilmiş çalış o zaman kadın parası yiyecegine cocuk konusuna gelince sana verirler lüzumsuz adam ışte peh
o zaten 7 yaşından sonra istiyor.nah veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?