Kizlar Merhaba öncedende yaziyodum bana çok kiziyordunuz haklısınız ama bazen öyle bi psikoloji içinde oluyosunki gerçekleri goremiyorsun😟 kızlar suan çok Üzgünüm yani dahada pazartesi adliyeye gidicez bosanma için kalbim çok kırık diyorumki değeri bukadarmi?eşim tarafından kimse arabuluculuk yapmadı bize fikrimiz sorulmadi eşim beni aradı bende konuştum onunda dediği bize neden kimse arabulucu olmadı?eşime arabayi verdim ekmek parası diye kalan borcunu öde senin olsun dedim tefeciden para almış pazarı bırakmış şimdi bi akrabanin yanında çalışıyor fakat ordanda çıkıp memlekete gidip orda yaşiycam diyor seni seviyorum diyor bana bende seviyorsan az da olsa maaşı düşük olsun ama sigortali bi iş bul diyorum devamli gideceğin ben esimden sadece düzenli bi is istedim fakat onun işine gelmedi sonuçta kira ödemiyor uz sisli nin enguzeli yerinde bi daire verdi babam babamda esimden düzenli bi is istemişti eşim pazarda olsa bile olsun diyodum yeterki hergün çalış ama o haftanın 3 günü çalışıp diğer günler yatiyordu buda benim zoruma giderdi yaşının en verimli zamaninda çaba göstermedi faturalar geldiğinde ben verdim ondan istedigimde hep zor aldım ama olmadı çünkü tek taraflı zordu bana paragöz dedi aç köpek....esrar olayı da vardı kızlar ben şimdi diyorumki benim gibi birini ömrünün sonuna kadar bulamasin anlasin bakalım benmi paragozum beddua etmem ama hakkımı da helal etmem ben onun iyiliği için sigortası olsun dedim kızlar para okadar önemli değil ama düzenli bir iş önemli ben eşime sen kazandığını koy bende koyim masraflari ödeyelim gerisinde biriktirelim kötü oldum benmi sucluyum?