- 16 Mayıs 2025
- 26
- 0
- 1
- Konu Sahibi manfestyaptm60klo
Ben 10 yıllık evliyim bir yıldır da ehliyet aldım. Fena sürmüyorum mükemmel olmasa da. Benim kızım 2 aydır yoğunbakımda ve hergün görmeye gidiyoruz hastane bize baya yakın metroyla bir durak ve ben eşime bana arabayı bırak gideyim dediğimde bırakmıyor ve her gün kayınbabam götürüyo getiriyor. Bugün eşim kurbanlık yere gidicekti kayınbabam da gidicekti onunla eşime dedim ki ben nasıl gidim diyoki ya metroyla git ya abim götürsün. Aşırı sinirlendim çünkü eşimin işi dolayısıyla elinin altında bi yedi sekiz tane arava var. Ben de dedim ki bana bu arabaların içinden vericeğin bi tane bile araba yokmu bana mantıklı bir gerekçe söyle diyoki sen büyük araba süremiyosun ben de dedim ki madem öylr neden küçük olan ve beim sürebilecğiö arabayı neden sattın. İşi dalgaya vuruyo ben metroyla gittim abisi aldı beni. Az önce de annem aradı her zaman yaptığı gibi telefonu açıyo hoparlöre veriyo sonra da sessizce duruyo ve ben bu olayı yapmasından aşırı rahatsız oluyorum kaç defa uyardım yapöa şöyle açma ben senin telefonunu açmıyosam sen de açma. Bugün de böylr yapınca bi daha yaparsan bu telefonu müsait bi yerine sokucem deidm çok iğrenç söylediğim ama benim eşim malesef bu dilden anlıyor. Ağladığımda takliidmi yapıyor kızınca salak salak gülüyo şuan ondan o kadar nefret ediyorum ki. O kadar iğrenç bi insanki ve ablası tatile giidicekti ablasının arabası var bu arada diyoki ablasına sana bi araba ayarliyim benim süremezsin büyük, dediği araba için diyor ki sana verim,onla git. Bana vermeden öğretmeden nasıl öğrenicem ki allahaşkına. Ben mi abartıyorum ya