Kızlar bu adam tekin mi ?

Tekin veya değil ne fark eder? İçinize sinmeyen bir sürü şey var. Olmayacak şeyi inatla oldurup saçma sapan bir ilişki yaşamanın bir anlamı yok.
Daha ilişkiye bile dönmemiş bir flörtte aklınızda bu kadar soru işareti varsa o ilişkiden bir cacık olmaz.

Kız ne dediyse buna baya içine oturmuş belliki ondan olabilir hani hırs sindirememe durumları falan ama hoşlanmadım böyle birisi ileride bana sarsın istemem 6 aylık ilişki ve 5 yıl öncesi bu kadar anlatması hoş görünmedi bana

Yaw madem herifin ismini bile kucuk harfle yazmasi batiyor sana neden israr ediyorsun, cok anlamsiz.

5 sene oncesini nasil hatirliyorsunuz, ben dun ne yedigimi hatirlamiyorum

5 sene önce 6 ay yaşadığı ilişki çok önemsiz, size anlatmamış olabilir ama detaylı anlatıyorsa ve özellikle anlatırken, o duyguları tekrar yaşıyorsa şüphelenirim ben. Mesela, bie erkek arkadaşım vardı geçmişte, 15 yıl önce evlenmiş 3 ay evli kalıp boşanmış, bunu bana anlatırken, o günlere döndü, o olayları tekrar yaşadı resmen, baktım 15 sene geçmiş hala aynı öfke var gözünde kıza karşı, unutamadığını düşüünmüştüm, şüphelenmiştim ben.
Ayrıca, mesaj yazarken, ben de özel isimlerin ilk harfini büyük harf yapmıyorum o kadar da değil yani. Resmi yazı yazmıyorsun, sevgilinle , arkadaşınla mesajlaşıyorsun.

Eski iliskisi falan sizim bileceginiz is ama. Siz hayatimda gordugum en yorucu insansiniz. Isminizin bas harfini buyuk yazmamissa nolmus imlaya dikkat etmemisse nolmua mesaj yazarken? Bildireyim buyuk cogunlumuz etmiyoruz zaten. Resmi dilekce mi yaziyo mesaj mi belli degil

yazım kurallarıyla ,tekin olmamasını neye bağladınız merak ettim

allahtan büyük harfle yazmamış adam ,yoksa bana küfür etti diye yapmdğınızı bırakmazdınız:)

yazım kurallarıyla ,tekin olmamasını neye bağladınız merak ettim
Yazım kuralları değil, uzun süre önce yaşadığı ilişkiyi tekraren anlatması ve hala önemsiyor olması garip, beş yıl geçmiş sonuçta her detayını dün olmuş gibi anlatmaya ne gerek var? Takıntılı bir davranış diye düşünürdüm ben olsam

Telefonda imla hatası arayan insan da agır issizdir valla.
Sizene ki adamın önceki iliskisinden?
Konu mu yok baska konuscak yani?

Sizin için yazım kurallarının bu denli önemli olduğuna emin misiniz?
Sizden öncesini niye didikliyorsunuz? Ne geçecek elinize sevgilisi olmuş, olmamış ya da reddedilmiş, edilmemiş? Tekinliği ne alaka?

Sizinle ilişki yaşanmaz Allah aşkına kalbinize almak istediğiniz insan sizinle rahat konusamicaksa neden birliktesiniz bana biri ismimi büyük harfle yaz derse bidaha yüzüne bakmam ne bu be hizayami sokuyorsunuz insanları

İsminizi küçük harfle yazdığı ıçın soğuyorsunuz ınanılmaz ılgınç. Adam uğraşmamış yahu. Ayrıca sız sormuşsunuz anlatmış adamın geçmışını bukadar deşmek nedir. Anlattığına da ınanmıyorsunuz zaten bu ne şüphecılık? ay darlandım.

Siz bu adamı elemek için çabalıyorsunuz. Kaybetmekten de korkuyorsunuz. Başkası çıkar karşınıza yaşınız sizi endişelendirmesin. Etkilenmediyseniz zorlamayın.

Adami bosverdim. Sizin düşünceniz ne bu adama takmış durumdasınız seviyor musunuz ciddi mi düşünüyorsunuz..

Bence sen çok detaycisin şans vermelisin. Yanlız korkarak yazıyorum yazım yanlisi yapmamak için :) :) takdir ettim sizi , ama bende çok dikat etmiyorum yazıyorum yutmali kisaltmali bende lincleniyorum bazen burda :) :)

Bence sen çok detaycisin şans vermelisin. Yanlız korkarak yazıyorum yazım yanlisi yapmamak için :) :) takdir ettim sizi , ama bende çok dikat etmiyorum yazıyorum yutmali kisaltmali bende lincleniyorum bazen burda :) :)
TDK ayağınıza geldi:
*Detaycısın
*Yanlışı
*Dikkat
*Yalnız
*Burada
Noktalama işaretleri ve devrik cümlelerden hiç bahsetmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…