- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Kız ne dediyse buna baya içine oturmuş belliki ondan olabilir hani hırs sindirememe durumları falan ama hoşlanmadım böyle birisi ileride bana sarsın istemem 6 aylık ilişki ve 5 yıl öncesi bu kadar anlatması hoş görünmedi banaDaha önce imla hatası olan birinden bahsetmiştim, bu kişi spiker gibi konuşuyor ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok. Telefon öyle yazıyor diyor, aynı marka telefon kullanıyoruz yalan söylediğini farkedebiliyorum. İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi. Diksyon gayet iyi olunca bir şans vermek istedim. Bir yerlerden konu açıldı ve ben cümle arasında hayatında biri olmuştur dedim, sevdim ama sevilmedim dedi. Kız buna rencide edici de bir söz kullanmış. Kızla yaşanan engelleme ayrılma trafiğinden de bahsetti biraz ben detay istemeden. Neyse ben bu olaylar yeni falan zannetim anlattığı 5 yıl önceki olay. Bu kızla 6 ay geçirmiş ama ama sevgilisi olarak nitelemiyor. O zaman neydiniz neden onu hayatımda oldu diye kabul etmiyorsun dedim. Bana değer vermeyeni niye öyle söyleyeyim diyor. Sevgilim hiç olmadı diyor o kızı yok sayıyor aklınca. Ondan sonra kimse olmadı mı diyorum benle olmak isteyen oldu arkadaşça görüştüm ciddi düşünmedim diyor. O kızı detaylı anlatınca sen onu unutamamışsın dedim haksız mıyım. Yemin ediyor falan. Sizce de kendince reddedildiği için unuttum demiyor mu
İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi.
5 sene önce 6 ay yaşadığı ilişki çok önemsiz, size anlatmamış olabilir ama detaylı anlatıyorsa ve özellikle anlatırken, o duyguları tekrar yaşıyorsa şüphelenirim ben. Mesela, bie erkek arkadaşım vardı geçmişte, 15 yıl önce evlenmiş 3 ay evli kalıp boşanmış, bunu bana anlatırken, o günlere döndü, o olayları tekrar yaşadı resmen, baktım 15 sene geçmiş hala aynı öfke var gözünde kıza karşı, unutamadığını düşüünmüştüm, şüphelenmiştim ben.Daha önce imla hatası olan birinden bahsetmiştim, bu kişi spiker gibi konuşuyor ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok. Telefon öyle yazıyor diyor, aynı marka telefon kullanıyoruz yalan söylediğini farkedebiliyorum. İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi. Diksyon gayet iyi olunca bir şans vermek istedim. Bir yerlerden konu açıldı ve ben cümle arasında hayatında biri olmuştur dedim, sevdim ama sevilmedim dedi. Kız buna rencide edici de bir söz kullanmış. Kızla yaşanan engelleme ayrılma trafiğinden de bahsetti biraz ben detay istemeden. Neyse ben bu olaylar yeni falan zannetim anlattığı 5 yıl önceki olay. Bu kızla 6 ay geçirmiş ama ama sevgilisi olarak nitelemiyor. O zaman neydiniz neden onu hayatımda oldu diye kabul etmiyorsun dedim. Bana değer vermeyeni niye öyle söyleyeyim diyor. Sevgilim hiç olmadı diyor o kızı yok sayıyor aklınca. Ondan sonra kimse olmadı mı diyorum benle olmak isteyen oldu arkadaşça görüştüm ciddi düşünmedim diyor. O kızı detaylı anlatınca sen onu unutamamışsın dedim haksız mıyım. Yemin ediyor falan. Sizce de kendince reddedildiği için unuttum demiyor mu
yazım kurallarıyla ,tekin olmamasını neye bağladınız merak ettimÖnceki konununuzu bilmiyorum, ancak beş yıl önce altı ay beraberlik yaşadığı birinden böyle hararetle bahseden biri bana ürkütücü gelirdi. Siz uyarmanıza rağmen yazım kurallarına vs. dikkat etmiyorsa hala demek ki özensiz biri, ve dediklerinizi pek umursamıyor gibi.
Yani tekin olmadığı kesin.
Yazım kuralları değil, uzun süre önce yaşadığı ilişkiyi tekraren anlatması ve hala önemsiyor olması garip, beş yıl geçmiş sonuçta her detayını dün olmuş gibi anlatmaya ne gerek var? Takıntılı bir davranış diye düşünürdüm ben olsamyazım kurallarıyla ,tekin olmamasını neye bağladınız merak ettim
Telefonda imla hatası arayan insan da agır issizdir valla.Daha önce imla hatası olan birinden bahsetmiştim, bu kişi spiker gibi konuşuyor ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok. Telefon öyle yazıyor diyor, aynı marka telefon kullanıyoruz yalan söylediğini farkedebiliyorum. İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi. Diksyon gayet iyi olunca bir şans vermek istedim. Bir yerlerden konu açıldı ve ben cümle arasında hayatında biri olmuştur dedim, sevdim ama sevilmedim dedi. Kız buna rencide edici de bir söz kullanmış. Kızla yaşanan engelleme ayrılma trafiğinden de bahsetti biraz ben detay istemeden. Neyse ben bu olaylar yeni falan zannetim anlattığı 5 yıl önceki olay. Bu kızla 6 ay geçirmiş ama ama sevgilisi olarak nitelemiyor. O zaman neydiniz neden onu hayatımda oldu diye kabul etmiyorsun dedim. Bana değer vermeyeni niye öyle söyleyeyim diyor. Sevgilim hiç olmadı diyor o kızı yok sayıyor aklınca. Ondan sonra kimse olmadı mı diyorum benle olmak isteyen oldu arkadaşça görüştüm ciddi düşünmedim diyor. O kızı detaylı anlatınca sen onu unutamamışsın dedim haksız mıyım. Yemin ediyor falan. Sizce de kendince reddedildiği için unuttum demiyor mu
Sizin için yazım kurallarının bu denli önemli olduğuna emin misiniz?Daha önce imla hatası olan birinden bahsetmiştim, bu kişi spiker gibi konuşuyor ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok. Telefon öyle yazıyor diyor, aynı marka telefon kullanıyoruz yalan söylediğini farkedebiliyorum. İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi. Diksyon gayet iyi olunca bir şans vermek istedim. Bir yerlerden konu açıldı ve ben cümle arasında hayatında biri olmuştur dedim, sevdim ama sevilmedim dedi. Kız buna rencide edici de bir söz kullanmış. Kızla yaşanan engelleme ayrılma trafiğinden de bahsetti biraz ben detay istemeden. Neyse ben bu olaylar yeni falan zannetim anlattığı 5 yıl önceki olay. Bu kızla 6 ay geçirmiş ama ama sevgilisi olarak nitelemiyor. O zaman neydiniz neden onu hayatımda oldu diye kabul etmiyorsun dedim. Bana değer vermeyeni niye öyle söyleyeyim diyor. Sevgilim hiç olmadı diyor o kızı yok sayıyor aklınca. Ondan sonra kimse olmadı mı diyorum benle olmak isteyen oldu arkadaşça görüştüm ciddi düşünmedim diyor. O kızı detaylı anlatınca sen onu unutamamışsın dedim haksız mıyım. Yemin ediyor falan. Sizce de kendince reddedildiği için unuttum demiyor mu
"-da" bitişik olacak.ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok
TDK ayağınıza geldi:Bence sen çok detaycisin şans vermelisin. Yanlız korkarak yazıyorum yazım yanlisi yapmamak için :) :) takdir ettim sizi , ama bende çok dikat etmiyorum yazıyorum yutmali kisaltmali bende lincleniyorum bazen burda :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?