Kızlar bu adam tekin mi ?

Kız:Daha önce biri oldu mu hayatında anlatsana biraz
Adam: olmadı
Kız: Yaa hiç mi olmadı?
Adam: sevgilim diyebileceğim biri olmadı ama görüştüğüm oldu
Kız Görüştüysen neden sevgili olmadın? Neydi yani o kullandın mı kızı?
Adam: sevgilim olacak kadar değer görüp değer vermedim
Kız: sevmedin yani onu.
Adam: evet sevmedim ayşe
Kız: Sevdin sevdin.. Unutamamışsın hatta hala onu anlattığına göre...

Böyle bakınca belki durumun saçmalığını daha iyi fark edeesin.

Adamin tek iliskisi 5 yil onceki iliskisi. O yuzden detayli hatirliyordur. Sizi yakin buldugu icin de anlatmak paylasmak istemis olabilir. Ben de eski iliskimi cok net hatirliyorum neden nasil ve kac kere ayrilip baristigimizi biliyorum. Bazen esime de anlatiyorum. Hem de ustunden 10 sene gecti eski iliskim biteli. Eski sevgilimi hic merak etmiyorum, insan olarak iyi ama o sekilde asla sevmiyorum ve aklim onda kesinlikle degil. O sadece bir ani. simdiki esimle cikmaya baslar baslamaz geri barismak istemisti reddetmistim cunku yeni sevgilime asik olmustum. Ama hani bu tur ask mevzusu konulari acildiginda bahsederim kendisinden, o da gecmisimin bir parcasi sonucta. Gorustugunuz kisinin tekin gorunmeyen tek tarafi son 5 senede hic kimseyle cikmamis olmasi, ama bunun sebebini siz daha iyi bilirsiniz. Cekici bir tip olmadigi icin mi yoksa aksine her gun farkli biriyle takilmak istediginden mi.

Bence geçmişindeki birini nasıl nitelendirdiğine siz karar vermemeli ve bu konuda üzerine gitmemeli, konuşmamalısınız. Sınırı aşıyorsunuz gibi geldi. Ayrıca siz de yazım kuralları ve dil bilgisinde iyi değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…