Akıntı tek başına yumurtlama sebebi değildir güzelim. Ovülasyon testine devam et. Daha çok erken sonuç almak içinKızlar merhaba. Son adet tarihim 2 şubattı. 6 şubatta bitti. Ben 8 şubatta ovülasyon testlerine başladım ve 19 şubatta pik 20 şubatta çatlama gördüm. Zaten yumurtlama belirtim vardı o zaman akıntımdan göğüs hassasiyetimden anlamıştım. Bu sırada hergünde havuç yemiştim rahat çatlama olsun diye. Yalnız 2 gündür yine beyaz-şeffaf akıntım başladı nedense. Tekrar mı yumurtluyorum? Takvime göre adetime 5-6 gün var. Bu arada pikten 1 gün önce ve sonraki 2 günü değerlendirmiştik.
Regline yakın beyaz akıntı gelir canım bu normal diye biliyorum. Bende de reglime yakın gelir o akıntıKızlar merhaba. Son adet tarihim 2 şubattı. 6 şubatta bitti. Ben 8 şubatta ovülasyon testlerine başladım ve 19 şubatta pik 20 şubatta çatlama gördüm. Zaten yumurtlama belirtim vardı o zaman akıntımdan göğüs hassasiyetimden anlamıştım. Bu sırada hergünde havuç yemiştim rahat çatlama olsun diye. Yalnız 2 gündür yine beyaz-şeffaf akıntım başladı nedense. Tekrar mı yumurtluyorum? Takvime göre adetime 5-6 gün var. Bu arada pikten 1 gün önce ve sonraki 2 günü değerlendirmiştik.
Teşekkür ederimAkıntı tek başına yumurtlama sebebi değildir güzelim. Ovülasyon testine devam et. Daha çok erken sonuç almak için
Bende ilk defa oldu o yüzden sordum teşekkür ederimRegline yakın beyaz akıntı gelir canım bu normal diye biliyorum. Bende de reglime yakın gelir o akıntı
Rica ederimBende ilk defa oldu o yüzden sordum teşekkür ederim
Yok yok bu bariz belli yani tuvaletteyken özellikle peçeteye silince baya mukus gibi yoğunlukta ve çok geliyorRica ederimBelkide dikkat etmemissindir bendede oluyor bazen en ufak şeyden belirti mi acaba diye dusunebiliyoruz keşke dusunmesek ah ah
Belkide yumurtlamadir ovulasyon testin varsa deneseydin. Bı ihtimal oladabilir mukus gibi diyosanYok yok bu bariz belli yani tuvaletteyken özellikle peçeteye silince baya mukus gibi yoğunlukta ve çok geliyor
Ovülasyon testiyle yaptım ama negatif. Ovülasyon değil adete yakınım diye olabilir gibi düşünüyorum ama daha önce hiç böyle olmadıBelkide yumurtlamadir ovulasyon testin varsa deneseydin. Bı ihtimal oladabilir mukus gibi diyosan
Bende öyle düşündüm ama sen mukus gibi diyince yap ovulasyon dedim. Yoksa regle yakın gelen akıntı farklı olurOvülasyon testiyle yaptım ama negatif. Ovülasyon değil adete yakınım diye olabilir gibi düşünüyorum ama daha önce hiç böyle olmadı
Yok mukus gibi baya. Kalıp gibi geliyorBende öyle düşündüm ama sen mukus gibi diyince yap ovulasyon dedim. Yoksa regle yakın gelen akıntı farklı olur
Bekle bakalım reglin geçsin. Belli eder. Şimdi test falan yap derdim ama ben artık test falan yapmicam çok canım skkin bugün regl oldum testler pozitifti çoğunlukYok mukus gibi baya. Kalıp gibi geliyor
Evet testler bence de hatalı gösteriyor. İnşallah rabbim hayırlı haberleri nasip eder bize deBekle bakalım reglin geçsin. Belli eder. Şimdi test falan yap derdim ama ben artık test falan yapmicam çok canım skkin bugün regl oldum testler pozitifti çoğunluk
Canım keşke ovülasyon testi yapsaydın. Ben bugün yaptım ve ovülasyon negatiftiSelam kızlar günlerdir buradaki yazıları takip ediyorum normalde bat günüm 19 şubatti o gün test yaptım pozitif cikti ertesi gün yine pozitif bi sonraki gün başka marka test negatif gösterdi hala regl olmadım. Dongum 26 gündü acaba havalardan soğuktan falan gecikti die düşünüp dongumu 30 gün olarak düşündüm bugun yine test yaptım negatif. . Yani demem o ki artık şu hassas testlere olan guvenm sıfırregl belirtim yok sadece mukus şeklinde akinti gordum bu 5 gün boyunca tekrar yumurtlama olmus olabilir mi
Regl öncesi de akıntı olabiliyor,hamilelik varsa da beyaz kremsi akıntı olabiliyorKızlar merhaba. Son adet tarihim 2 şubattı. 6 şubatta bitti. Ben 8 şubatta ovülasyon testlerine başladım ve 19 şubatta pik 20 şubatta çatlama gördüm. Zaten yumurtlama belirtim vardı o zaman akıntımdan göğüs hassasiyetimden anlamıştım. Bu sırada hergünde havuç yemiştim rahat çatlama olsun diye. Yalnız 2 gündür yine beyaz-şeffaf akıntım başladı nedense. Tekrar mı yumurtluyorum? Takvime göre adetime 5-6 gün var. Bu arada pikten 1 gün önce ve sonraki 2 günü değerlendirmiştik.
Ben daha önce hiç ovulasyon testi yapmadımCanım keşke ovülasyon testi yapsaydın. Ben bugün yaptım ve ovülasyon negatifti
Amin inşallah hayırlısıyla olsunEvet testler bence de hatalı gösteriyor. İnşallah rabbim hayırlı haberleri nasip eder bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?