Kızlar bu aldatılmak mı

sahlep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
509
380
123
Sorumu şöyle açayım bayanlar 2yılı aşkın ilişkim bitti. Açıkçası hiçbir zaman ona tam olarak sahip çıkmadım hiçbir sorununu bilmem ama o benin her şeyimi bilir. Sevgime de hep alışkanlık gözüyle baktı. Ben çok kıskancımdır didiklerim hep. İsteğim üzerine memleketime atandı o ben hala okuyorum Ankara da yım.dini bir kurumun yurdunda kalıyor. Okulunda tek arkadaşı tek bir bayandı zaten başka arkadaşı yok memleketimde. Hep onunla vakit geçiriyordu ben kıskanıyorum tabii neyse biz bu nedenle tartıştık durduk bana ben ne yapayım başka hiç arkadaşım yok vs hem seni tanıştırdım gibi şeyler söylese de ikna olmadım.sorun çıkarmaya devam ettim.geçenlerde tatile çıkmıştık o kadar kavgadan sonra iyi olur diye ben duramadım bunun telefonunu kuracaladım yakın kız arkadaşı ve yanına gelen stajyer kızlardan biriyle mesajlaştığınımgördüm bana msj atmazken arkadaşıyla mesajlaşıyomuş.yakın kız arkadaşı beni biliyo konuşuyoruz kızla aramız iyiydi.ben çok bozuldum buna ama ayrıldım orada bıraktım onu çekip gittim.sonra yakın arkadaşı aradı beni yapma etme seni çok seviyo hep tartıştığınızdan msj atmıyordu sana vs dedi.neyse biz devam ettik.ben bu stajyer kıza takmıştım kızla birkaç hafta gece 1 2 bi gece 3e kadar mesajlaşmış ben aradım özelden kızla konuştum yeminler etti valla aramızda bir şey yok konuşma detayın çıkartayım istersen vs dedi.bana karşımilgisi de yoktu olsa ben de aldatılmış olurum neden söylemeyeyim dedi.ama ben bitirdim.erkek arkadaşımın arkadaşları da benim arkadaşlarımda o kadar net konuşuyorlar ki başkasına ilgisi varsa bunu söyleyebilecek cesarette biri diye en yakın arkadaşım kalıbımı basarım buna diyo hatta.onun arkadaşları da öyle söylüyor. Tabi onun haberi yok benim arkadaşlarıyla konuştuğumdan.(sakın yanlış anlamayın lütfen amambu kızlar yakın arkadaşı da stajyer kız da hiç çekici değiller bu arada) erkek arkadaşıma ayrılırken neden bana mesaj atmadın da onlara attın dedim sana dk dk atmam lazımdı atmazsam sen başımı yiyordun ve hep tartışıyordun onlar arkadaşım benim sen ne sanıyorsun yan gözle baksam sen başka şehirdesin yapamaz mıydım dedi.muhabbeti iyi kızlar sohbet ediyorduk dedi.ama ben yediremedim.ayrıldım.bu aldatılmak mı kızlar?eski erkek arkadaşım diyeyim neden böyle yaptı ki?lütfen yorumsuz bırakmayın.ah erkekler bölümünde açmıştım aynı konuyu ama çok yanıt bulamadım burası daha işlek :) yine yorumsuz kalmayayım lütfen cevaplarınızı bekliyorum gerçekten çok ihtiyacım var

Son düzenleme:
biraz aceleci davranmıssın sanki ayrılmakla,, ama sende eger ki çok sevseydin zaten bu sebeple ayrılmazdın..Bence bu bir aldatmak değil,, hee doğru mu yaptıgı asla savunmuyorum ama eger ki gecrekten seviyor olsaydın da ayrılık olmazdı,, ama eger ki seviyorsan da zaten barısırsın:))

Evet seviyorum gerçekten ama çok ağrıma gitti. Ve o da böyle nasıl desem hiç göstermiyo barışmak istediğini.geçen ay ayrılmıştık ve beni günlerce arayıp sormadı şans eseri doğum günümde msj attı bende cevap verdim o şekilde barıştık.arkadaşı söyledi onun çok üzüldüğünü resmen dumura uğramış ama bana hiç belli etmedi.ben de adım atamam açıkçası kırgınlığım da geçmedi bilmiyorum ne olacak

mrb canım ben böyle bi konuyu hatırlıyorum cevapta vermiştm sanıırm neyse tekrar okudum ve şöyle düşünüyorum bu aldatmak değil aldatmak farklı bence ama bu güveni tam anlamıyla verememek erkek arkadaşın sni çok seviyor olabilir ama ben hep çok şey isterm karşımdakinden eğer beni seviyorsa rahatsz oldğm şeyleri yapmaması gerekiyor diye düşnüyorum ve senin yernde ben olsam acaip rahatsz olrdm arkadaşları olabilir o kızlar ama gece 3 lere kadar msjlaşmak baana çooook tersss ve şu aklnda bulnsn eğer ilişki 3.kişiler giriyorsa bu çok yanlştr o yuzden kendi aranzda halledn derm ama ayrılmaya gerek yoktu uyarman yeterliydi bnce karşna güzelce alıp konuşmkta yarar var:)

Evet belki öyle yapabilirdim ama hakim olamadım kendime.ne konuşcaz artık onu da bilmiyorum

Aldatma sayılmaz gibi geldi bana, malum benim açtığım konuya kıyasla. Ancak erkek arkadaşınız güven vermiyor size, yani madem o kızlarla konuşacaksa şüpheli şüpheli davranmasa, siz de bu kadar kıskanmazsınız bence. Size mesaj yazmayıp onlara yazması hiç hoş değil. Yine de ayrılmak yerine keşke bi konuşsaydınız. Siz adım atmayı düşünmüyor iseniz, en azından o atarsa bi konuşun bence.

Son düzenleme:

Evet canım belki konuşuruz.ama gerçekten çok kırıldım ona.unutamıcam sanırım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…