KIZLAR BU AY AŞILAMA YAPTIRCAM ÇOK HEYECANLIYIM BANA DESTEK OLURMUSUNUZ

ahter09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
64
13
13
İki tarafta da çikolata kistim olduğu için doktorum bebek için aşılama hatta olmasa tüp bebek yaptır dedi . gonal f kullanıyorum bir haftadır ama çok heyecan yapıyorum ve bilmediğim bi sürü şey var doktorum işinin ehli ama biraz sinirli çekiniyorum sürekli bişeyler sormaya duaya ve bilgiye ihtiyacım var bana destek olurmusunuz

Canım insallah gönlüne gore olur :) yalnız bi tavsiye kendini rahat hissedip aklıma takılan seyde bile arayıp sorabilecegin bir doktorla bu yola çıkmanı tavsiye ederim. Ben normal yollarla hamilelik geçirdiğim halde sık sık.soru sorma ihtiyacı yasadim

Allah beraberinizde olsun.
aşılama konusunda olmasa da inşallah gerçekleşince hamilelik konusunda bildiğim, yaşadığım her şeyi paylaşırım can ı gönülden ama arkadaşın da dediği gibi bu zorlu ve yorucu süreçte her şeyi danışıp, gece-gündüz arayacağınız, doktordan çok size yoldaş olacak birine ihtiyacını olduğunu belirtmek istedim.

Haklısınız ama benim doktorum aşılama ve kistler konusunda tanıdığım en iyi doktor haliyle fazlasıyla yoğun sürekli ameliyatlarda seminerlerde.Ücretli olarak gittim ama personel olduğum için bidaha para almayın demiş sekreterlerine iyi niyetli aslında ama telli biraz ne zaman sert çıkacağı belli olmuyor Allahın izniyle hamile kalabilirsem değiştiririm her halde ama şuan ona ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…