G gullinhan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 353 121 18 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #741 buglemsi .!.: Yaaağ çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Merhaba merak ettim var mi bebiş
B buglemsi Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2024 38 10 3 36 16 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #742 gullinhan .!.: Merhaba merak ettim var mi bebiş Genişletmek için tıkla... Bata 3 gün var test yapmadım hiç bekliyorum hiç bir his yada belirti yok ama bakalım
gullinhan .!.: Merhaba merak ettim var mi bebiş Genişletmek için tıkla... Bata 3 gün var test yapmadım hiç bekliyorum hiç bir his yada belirti yok ama bakalım
G gullinhan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 353 121 18 16 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #743 buglemsi .!.: Bata 3 gün var test yapmadım hiç bekliyorum hiç bir his yada belirti yok ama bakalım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canim dinlerim Allahtan mutlu haber alasın banada haber et az kalmış
buglemsi .!.: Bata 3 gün var test yapmadım hiç bekliyorum hiç bir his yada belirti yok ama bakalım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canim dinlerim Allahtan mutlu haber alasın banada haber et az kalmış
B buglemsi Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2024 38 10 3 36 16 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #744 gullinhan .!.: Hayırlısı canim dinlerim Allahtan mutlu haber alasın banada haber et az kalmış Genişletmek için tıkla... Reglim geçerse yapıcam inşallah canım güzel haberler veririm
gullinhan .!.: Hayırlısı canim dinlerim Allahtan mutlu haber alasın banada haber et az kalmış Genişletmek için tıkla... Reglim geçerse yapıcam inşallah canım güzel haberler veririm
G gullinhan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 353 121 18 29 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #745 buglemsi .!.: Reglim geçerse yapıcam inşallah canım güzel haberler veririm Genişletmek için tıkla... Canim ne yaptin bebis var mi
buglemsi .!.: Reglim geçerse yapıcam inşallah canım güzel haberler veririm Genişletmek için tıkla... Canim ne yaptin bebis var mi
B buglemsi Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2024 38 10 3 36 2 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #746 gullinhan .!.: Canim ne yaptin bebis var mi Genişletmek için tıkla... Yok canım yine hüsran sanırım biraz zorlicak hayırlısı diyelim
gullinhan .!.: Canim ne yaptin bebis var mi Genişletmek için tıkla... Yok canım yine hüsran sanırım biraz zorlicak hayırlısı diyelim
G gullinhan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 353 121 18 2 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #747 buglemsi .!.: Yok canım yine hüsran sanırım biraz zorlicak hayırlısı diyelim Genişletmek için tıkla... Hyirlisi canim insallah bu ay olur
buglemsi .!.: Yok canım yine hüsran sanırım biraz zorlicak hayırlısı diyelim Genişletmek için tıkla... Hyirlisi canim insallah bu ay olur
H halefem Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 526 448 18 34 9 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #748 gullinhan .!.: İkinci bebek 7 aydir uğraşıyoruz olmuyor eger bu ayda negatif olursa çatlama iğnesi bende düşünüyorum doktor gidip bilgi alcam muhakkak yazarım sana bilgi alınca Genişletmek için tıkla... Merhaba bir gelişme var mı çatlatma iğnesi düşünüyordunuz ne yaptınız
gullinhan .!.: İkinci bebek 7 aydir uğraşıyoruz olmuyor eger bu ayda negatif olursa çatlama iğnesi bende düşünüyorum doktor gidip bilgi alcam muhakkak yazarım sana bilgi alınca Genişletmek için tıkla... Merhaba bir gelişme var mı çatlatma iğnesi düşünüyordunuz ne yaptınız
G gullinhan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 353 121 18 9 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gullinhan #749 halefem .!.: Merhaba bir gelişme var mı çatlatma iğnesi düşünüyordunuz ne yaptınız Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadi canim dogal yolla hamile kaldim suan 8 haftalik sende var mi
halefem .!.: Merhaba bir gelişme var mı çatlatma iğnesi düşünüyordunuz ne yaptınız Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadi canim dogal yolla hamile kaldim suan 8 haftalik sende var mi