- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok tesekkur ederim..neyazikki ben aksine kiloluyumHamileliğin ilk evrelerinde çok hareket önerilmiyor diye biliyorum ben 8 haftalık oldum, doktorum bol bol uzanmamı istedi 11 inçi haftaya kadar. Ama hamile kalma evresinde bir sakıncası olacağını sanmıyorum.
Kendi adıma konuşayım yeme içme konusunda hayatta kendine dikkat eden biri değilim eşim hele hiç değil ve ben 38 kiloyum eşimde 50 kilo 1.87 de boyu var o kadar zayıf. Ama tek ilişkide hamile kaldım.
Bariz bir hastalığın yoksa hemen kalırsın ekstra bir şeye gerek Yok diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun canımm
Canim cok tesekkur ederim..neyazikki ben aksine kiloluyumINŞALLAH hemen hamile kalirim canim
ALLAH bagislasin kuzum![]()
Yok kuzum o anlamda anlamadim zaten EstağfurullahKiloyla alakası Yok canım hiç kötüyü düşünme zayıfım derken hava atmak anlamında değil, ben sağlıklı beslenen biri değilim demek istedim. Hayatta dikkat etmem kendime bütün bir günümü cips ve kola ile geçirebilen biriydim ve tek ilişkiyle hamile kaldım.
Aslında işin sırrı hamileliği düşünmeden yaşamaya başladığında oluyor. Benim aklımda bile yoktu evleneli bir sene olmuştu ne zaman kendini rahat bırakırsan o zaman hamile kalıyorsun. İşin formülü az düşünmekte. Sen elinden gele yap gerisini Allah'a bırak :)
Rejim yapmismiydin canim ? bide canim hamilelik calismasinda mi yürüdün kosu bandinda ?Bende hamile kalmadan önce koşu bandında yürüyüş yaptım 7 kilo verdim hamile kaldım problemlerden dolayi hala yürüyüş yapamıyorum fazla ama drm 12. haftadan sonra yap demişti sorun olmuyor koşu bandı hamileyken çok hızlı yapmazsin. esine de keçi boynuzu özü verebilirsin sende yumurta geliştirici vitaminler kullanabilirsin ben soğan suyu icmistim hastaliktan hemen sonra öyle başlamıştım çalışmalara
Yok kuzum o anlamda anlamadim zaten Estağfurullahsimdi saglikli beslen minige iyi bak canim artık iki canlisin
Haklisin kuzum sakince dua ederek hayirlisyla nasip olur İNŞALLAH
Benimle cok ilgilendin canim cok tesekkur ederim yakinda sana müjdeyi veririm umarim![]()
Kac kilodayken hamile kaldin canimEvet yediklerime de dikkat ettim Kızartma hamur işinden uzak durdum. drma sordum sıkıntı değil yürüyüşe devam et dedi 6 7 de yürüyordum 1 saat başlarda 5.5 le başladım yarım saat sonra 1 saate çıkardım bi haftada. 3 yıldır çalışıyordum hamilelik için çok şükür nasip oldu.
AMIN INŞALLAH ALLAH razi olsun canımİlk olarak duymak çoooook isterim canımm allahım en doğru zamanda kucağına versin inşallah en önemlisi sağlıklı olması. Gönlünden geçeni versin rabbim canımm
38 kilo inanamiyorum ne kadar zayfsn canmHamileliğin ilk evrelerinde çok hareket önerilmiyor diye biliyorum ben 8 haftalık oldum, doktorum bol bol uzanmamı istedi 11 inçi haftaya kadar. Ama hamile kalma evresinde bir sakıncası olacağını sanmıyorum.
Kendi adıma konuşayım yeme içme konusunda hayatta kendine dikkat eden biri değilim eşim hele hiç değil ve ben 38 kiloyum eşimde 50 kilo 1.87 de boyu var o kadar zayıf. Ama tek ilişkide hamile kaldım.
Bariz bir hastalığın yoksa hemen kalırsın ekstra bir şeye gerek Yok diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun canımm
kesinlikle böle bi düşünceniz varsa beslenme düzeninizi değiştirin . Biz eşimle iyi beslenmeye başladık ve biraz kilo verdikten sonra hamile oldugumu öğrendim . Hem sizi gebelik ve daha sonrası için hazırlar.1=Kızlar hamile kalma surecinde ve hamilelikte koşu bandında yürüyüş yapsam bi sorun olur mu?
2=Bide canlar esimde bende ne yesek hamilelik sürecinde ne yenmeli acaba ? ?
Şimdiden cok tesekkurler anne ve anne adaylari![]()
Çok teşekkür ederim uygulucam canımKosu bandinda yuruyus yapmanin hicbir sakincasi olmaz aksine hamilelikte yuruyus onerilen bir sey neticede kosmayacaksiniz.
Beslenmeye gelince bol bol sebze meyve tuketin. Haftada en az 1 defa balik yiyin. Islenmis etleri (sosis, salam vs) tuketmeyin. Kahvaltidan haslanmis yumurta ve cevizi eksik etmeyin. Ayni sekilde bol bol su icin. Kola tuketmeyin.
ALLAH bağışlasın canımOncelikle inşallah güzel haberler alırsınız . Bu işin kilo ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben +100 ile kaldım hamile elhamdulillah hemde ilk istediğimiz ayda . herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa olur inşallah bu dönemde dua çok çok önemli . Rabbim inşallah evlat eksikliği ile imtihan etmez bizleri .
Teşekkür ederim canım suan saglikli besleniyorum yuruyuste yapıyorum ozmn böyle devam edeyim cok teşekkür ederimkesinlikle böle bi düşünceniz varsa beslenme düzeninizi değiştirin . Biz eşimle iyi beslenmeye başladık ve biraz kilo verdikten sonra hamile oldugumu öğrendim . Hem sizi gebelik ve daha sonrası için hazırlar.