- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
canım anladığım kadarıyla seninki süt yetmeme durumu değil. bebekler ilk aylarında hep anne kucağında uyumak istiyor.
emziği hep öyle yapıyorlar içini büyütüp itiyor. onların itme refleksi güçlü şu anda. ama bence bi kaç gün dene ve o sana itsin sen ona it emziği. özelliklede uyurken ağzına meme istediği zamanlar dene. bence emziğe alıştır rahat edeceksin. çünkü aynı durumu bende yaşadım.
öyle hemen mamaya başlama. mamaya başlayan bebekler anne sütünü çabuk bırakıyorlar. en kesin çözüm bence emzik. bende karşıydım emziğe ama kurtarıcı oldu.
yinede sen bilirsin tabi.
silikon damaklı emzik al. sütün geri gitmez. dediğim gibi bende senle aynı durumdaydım. devamlı vermeyeceksinki emziği, emdikten sonra kucağında uyurken göğsünü ağzından çıkarıp emziği vereceksin. uyurken güven sağlamak adına. bişey olmaz. o zaman senin göğsünü istemez sende rahat edersin.
ayrıca canım bu aylarda daha bebeğin emme ve itme refleksi yüksek. o nedenle itiyo. o ittikçe sende ona it. ara ver bi müddet sonra tekrar dene. ben 2 haftaya yakın uğraştım emziği alması için. yoksa hep göğsümde uyuyordu. yatırınca hemen uyanıyordu. emzik sayesinde kurtuldum.
bize dr bi ilk 2 haftası geçsin kilo almaya mı başlayaca vermeye mi yani sütünün durumunu o zaman anlarız dedi şişi iniyo kilo verio sonra alıyo falan siz emzirin
bakın günde 3lt su için ben elimde 1.5 lt su şişesi ile dolaşıyorum su su süt için tabe yiyin herşeyi ama susuz olmaz hoşaf yapın için sütününz artacaktır görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?