Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok spor cnm
sporsa yaşına da uygun bot türü şu olabilir ancak canımdaha çok spor cnm
Bunlar bot mu şimdi, yazlık ayakkabı mı? Karda, yağmurda giyilir miDaha rahat giymen için model seçeneğin çok olur,mesela bu modeller çok moda şimdi.
Daha da değişik modelleri var bunların..
Eki Görüntüle 1389943
Bunlar bot mu şimdi, yazlık ayakkabı mı? Karda, yağmurda giyilir mi![]()
maşallah koalina tam ben soracaktım :dBunlar bot mu şimdi, yazlık ayakkabı mı? Karda, yağmurda giyilir mi![]()
Ben de beğenmiştim de bu mevsimde giyilir mi bilemedimdiKarda filan tabiki çok rahat giyilmez,sadece örnek olarak verdim,bunların yanları kapalı olanlarıda var.
Yada daha uzun olanşarı var,bot tarzında.
CNM ben genelde işyerinde dar paça jean giyerim yada ispanyol o tarz yani açık değilim daha çok tunik altı jean altınada onu düşünmüştüm20 yaş için çok ağır duruyor, bu modellerin daha taşlı ipli zincirli modellerini tercih etsen yaşına daha uygun düşerdi. Ama nasıl kombinlediginde püf nokta. Yırtık bi jeanle falan genç bi hava katabilirsin.
CNM ben genelde işyerinde dar paça jean giyerim yada ispanyol o tarz yani açık değilim daha çok tunik altı jean altınada onu düşünmüştüm
Ben de beğenmiştim de bu mevsimde giyilir mi bilemedimdi![]()
bot çok güzelmiş ya nerden buldun bunu?
polarisin cnm 40 tlbot çok güzelmiş ya nerden buldun bunu?
bunların topuğu çok yüksek giyemiorum ben onları yawwwdaha yaşına uygun ve modern bir bot tercih etmelisin bence ekte ki gibi![]()
ayy ben de çok beğenmiştim, çoğu arkadaş beğenmemiş ya çok zevksizim ya ruhum yaşlanmış bilemedim..Çok benzeri 65 yaşındaki annemde var. Sen karar ver artık...