Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen git kendine yeşil, kırmızı ya da mavi bağcıklı bir bot al ruhun gençleşsin, kendine gelsinayy ben de çok beğenmiştim, çoğu arkadaş beğenmemiş ya çok zevksizim ya ruhum yaşlanmış bilemedim..![]()
bende zevksizim heraldeayy ben de çok beğenmiştim, çoğu arkadaş beğenmemiş ya çok zevksizim ya ruhum yaşlanmış bilemedim..![]()
nerde cnm bunlaro halde al sana kısa topuklutarzın mı bilmiyorum ama yaşına daha uygun bence
![]()
Hemen git kendine yeşil, kırmızı ya da mavi bağcıklı bir bot al ruhun gençleşsin, kendine gelsin![]()
okypete nakliyatı bırak artıklütfen konuları ilgili bölümlere açalım. konuyu taşıyorum
üzgünüm görev herşeyden önce gelir :)okypete nakliyatı bırak artık
Şunlar güzel ama ben almaya cesaret edemem![]()
Öyleler abla ama bende bunları giyecek ne boy pos var ne de yer ve zamanNeden,çok modern bunlar..
Öyleler abla ama bende bunları giyecek ne boy pos var ne de yer ve zaman![]()
Geçmiş olsun abla. Evet bende topuklu çok severim ama yürüyemiyorum paytak paytak ördekler gibi oluyorumÖyle düşünme ama,kimler neler giyiyor görüyoruz,
Bende topuklu çok giyemem,ayağım ameliyatlı diye yoksa severim çok ta şık duruyor ayakta.
Geçmiş olsun abla. Evet bende topuklu çok severim ama yürüyemiyorum paytak paytak ördekler gibi oluyorum![]()
![]()
![]()
gön derinin modelleri çok hoşuma gidiyor
alışveriş sitelerinde sık sık çıkıyor.
TUZLU OLMASIN DADLU OLSUNNNSağol canım,bende zor yürüyorum en fazla 9cm topuk filan giyebiliyorum,dengem değişiyor yürürken
Markafonide var,gerçi fiatları biraz tuzlu oluyor.
TUZLU OLMASIN DADLU OLSUNNN
en fazla 50 tl olsun beaaaFiat aralığı ne olacak..