- 12 Temmuz 2018
- 131
- 104
- 103
- Konu Sahibi summerwine88
-
Önceki nasıldı eski resimin olsa
Fotoğrafta tam anlaşılmıyor ama delikler bayağı asimetrik. Özellikle ön profilden dikkatlice incelerseniz fark edeceksiniz.ben estetık oldugunuzu bıle anlamadım cok dogal olmus
sorunu da goremedım
Bugün sokakta yürürken yanımdan geçen bir kadın garip garip baktı suratıma. Ya burnumda bir gariplik var ya da psikolojim bozulduDeliklerde fark var ama cok dikkat etmek gerekir bence siz demeseniz fark edilecegini sanmıyorum.
Sana öyle geliyordur bence öyle dönüp bakılacak kadar bi asimetri yok bence :)Bugün sokakta yürürken yanımdan geçen bir kadın garip garip baktı suratıma. Ya burnumda bir gariplik var ya da psikolojim bozuldu
Bir buçuk ay olduSol delik biraz büyük diğerine göre ama benim gibi simetri takıntısı olmayan farketmez bile
Onun dışında üst görünüm süper
Çok rahatsız ediyorsa düzeltin tabiki
Düzelir bence
Evet çökme var orda. Doktor dolguyla düzeltirim dediği çok dert etmiyorum onu.Ben deliklere değil de sol tarafta ki gölgelenme dikkatimi çekti çökme var mı
Dolguyu tecrübe etmiş biri olarak eridikçe çıkan asimetrilere umarım sabır gösterirsin yoksa kafa yedirtiyorEvet çökme var orda. Doktor dolguyla düzeltirim dediği çok dert etmiyorum onu.
Dolgu nasıl oluyor tam olarak? İşe yaramıyor mu?Dolguyu tecrübe etmiş biri olarak eridikçe çıkan asimetrilere umarım sabır gösterirsin yoksa kafa yedirtiyor
Yarıyor yarıyor ama düzensiz erime olayı varDolgu nasıl oluyor tam olarak? İşe yaramıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?