Kızlar bu burun düzelir mi sizce?

Olmadı malesef. Aslında burun ucu daha düşük olsa delikler hiç göze batmayacak. Sizin ne kadar oldu?
Benim burun deliklerimde şimdilik benzer durumda,
Ama bunu sadece ben farkediyorum ben demesem kimsenin dikkatini çekmiyor,
Galiba bu kadar detaycı olmamamız lazım,
Sürekli inceliyorum estetikli burunları kimsenin ki kusursuz degil.

Haklısınız, insan detaylara takıldıkça daha fazla sorun buluyor. Benim takıntılarım da değişiyor. Artık asimetriye takılmıyorum. Şimdi de burun ucunun daha düşük olmasını istiyorum mesela. 2 ay oldu. Bundan sonra iner mı acaba?

Benim daha iki hafta olacak ama o simetri beni rahatsız ediyo bariz belli durumda yarın doktora soracağım muhtemelen şişlikten diyecek ama düzelmezse bi kaç ay sonra düzeltmesini isteyeceğim yoksa gözüm hep orda

Hepimizde takıntı oldu galiba,
Bende burun ucum daha mı kalkık ve küçük mü olsaydı diyorum
Burun cok degisiyormus bence daha cok yeniyiz,
En az 6 ay diyorlar sekil alması için 2 ay daha erken bence,
Benim 3 hafta oldu

Benim daha iki hafta olacak ama o simetri beni rahatsız ediyo bariz belli durumda yarın doktora soracağım muhtemelen şişlikten diyecek ama düzelmezse bi kaç ay sonra düzeltmesini isteyeceğim yoksa gözüm hep orda
Bence ne kadar oynarsak o kadar bozulur gibi sonra başka bişeye takarız kesin

Düzeltebilen bişey sanırım. Doktor bana 6 ay sonra lokal anesteziyle düzelticem demişti .

6 ay nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum İşe nasıl gideceğimi kara kara düşünüyorum. Daha hiç gören olmadı. Gelecek tepkilerden çok korkuyorum

6 ay nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum İşe nasıl gideceğimi kara kara düşünüyorum. Daha hiç gören olmadı. Gelecek tepkilerden çok korkuyorum
Kalkık değil aksine düşük duruyor burnunuz profilden atar mısınız ? Sizinle aynı dertten muzdaribim ben de asinetriyi bıraktım kalkıklığı takar oldum şimdi de daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…