Kızlar bu da benim 3 senelik yuvam =)

evin çok güzel fakat bence gümüşlüğünü çok boğmuşun tepsiler çiçek falan çok yoğun olmmuş

cok sirin sicacik bir evin var,allah mutlulugunuzu daim etsin canim...yakin zamandada bir bebek nesesiyle doldursun insallah:)

Canım evini çok beğendim hani yemeklere sevgimizi katarız da daha bir güzel olur ya bu eve bakınca da ben de o hissi uyandırdı nedense her köşesinin sevgiyle döşendiği belli.O sımsıcak evinizde her gününüz bir öncekinden daha mutlu günler geçirirsiniz umarım.
Benim ayrıca size bir sorum olacak benim halımın rengi lila mor krem tonlarında çok severek aldım ama bin pişman oldum üzerine ne dökülse bir daha asla çıkmıyor denemediğim bir yöntem kalmadı kiri çok çabuk tutuyor ve ne kadar silersem sileyim istediğim temizliğe ulaşmıyor bir yandan halı yıkama makinasıyla yıkıyorum diğer yandan siliyorum yok yok...Rengi o kadar soldu ki anlatamam.Yani kısaca halınızın rengini görünce merak ettim siz de aynı problemi yaşıyor musunuz nasıl temizliyor sunuz...Şimdiden teşekkürler...

canım güzel dileklerin ve düşüncelerin için teşekkürler a.s.
ben üç senedir kullanıyorum halımı evet özellikle krem olan yerleri çabuk belli ediyor kiri ama temizlik konusunda zorlanmıyorum neyseki. kalıp sabunla siliyorum pırıl pırıl oluyor denemediysen bir de öyle dene istersen.:lepi:

evin çok güzel fakat bence gümüşlüğünü çok boğmuşun tepsiler çiçek falan çok yoğun olmmuş

canım gümüşlük o kadar dolu değil aslında fot.makinasının ışığından kaynaklı sanırım resimlere bakarken göz yorucu gibi geliyor insana yerimseniben yorumun için teşkkürler:dance:

canım benim evin gerçekten çok güzel bende bu tip koltukları beğeniyorum yazın düğünüm olacak benimde sence nasıl kullanışlımı bu tip koltukluklar ben oturma odası için alıcamda
canım koltuklar çok kullanışlı ben memnunum yani. sana da mutluluklar inşallah senin evinin resimlerini de görürüz burda :sm_cool:

canım koltuklar çok kullanışlı ben memnunum yani. sana da mutluluklar inşallah senin evinin resimlerini de görürüz burda :sm_cool:

inşallah koyucam mutlaka büyük ihtimallede koltuklarımız aynı olacak nişanlım en çok bu modeli beğeniyo çünkü

canım güle güle otur evının her köşesini çok sevdim...
benımde oturma odam mor,yatak odamda pembee...sendede görünce çok hoşuma gitti...

canım güle güle otur evının her köşesini çok sevdim...
benımde oturma odam mor,yatak odamda pembee...sendede görünce çok hoşuma gitti...

saol canım zevklerimiz aynı demek ki kaydirigubbakcemile5 pembe lila ve mor tonlarını çok seviyorumhihoyyyt
sen de evinde güle güle otur canıma.s.

çay keyfi yaptığımız balkonumuz

Eklentiler

• $Resim 056.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
çok güzel canım renkli renkli güle güle otur artık bizi bir gün çaya çağrırsın gelemeyiz ama topiğe bir çay resmi ekle içmiş gibi oluruz
peki acaba ben ev görmesine ne getirsem sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…