• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu doktoru ne yapmalı...

Herkese öyle yapıyorsa keşke videoya çekseydiniz, ordakilerden imza alıp dilekçe yazsaydınız. Başhekimliğe şikayette bulunurdunuz, baktınız bişe çıkmıyor netten ya da telefonla araştırıp bulmak lazım. İnş. haddini bildirirler o şahısa. Konu çocuk olunca çok sinirleniyorum ya:47:

o anda sinirden öyle mantıklı hareketler gelmedi aklımıza malesef...
şimdiki aklım olsa orda haşlardım onu en azından içimden kalmazdı...ama o esnada düşünemiyor insan işte...

seni cok iyi anliyorum.Benim cocugum olmuyodu kardesim bana gelmisti ,adetimin 3.gunune denk geldi doktora gidelim dedik. Doktor ultrason istedi ben de sandim ki karnimdan bakilacak meger vajinal ultrasonmus.Ultrasonu ceken de erkek doktordu ,kardesimi de rahatsiz etmek istemedim ve lanet ultrasonu cektirdim ama nasil utaniyirum , daha once hic boyle seylere girmemistim. Ben bir de vajinismusluydum doktor ultrasonu cekecekken ben kendimi geri ittim ne buyuk bi hata yapmisim!! doktor bi basladi bu ne tuhaf hareketler falan filan ultrason cekildikten sonra da itici bi tavirla kalk simdi dedi. Neye ugradigimi sasirdim kimsenin yaninda aglayamayan ben butun insanlarin icinde oyle bi agladim ki.. sikayet falan ettim ama ettigimle kaldim ins siz amaciniza ulasirsiniz ...

seninki de kötü olmuş canım kolay bişey değil adetli denk gelmesi...
kadında edep haya duygusu vardır, fıtrat gereği utanır....biraz makul yaklaşması lazım doktorun...güya doktora ayıp olmaz denir, ama en büyük ayıplarımızla doktorlarda yüzleşiyoruz...hele birde böyle doktorlara denk gelindiyse allah yardımcımız olsun..yerin dibine sokarlar insanı...

intden buldum sizde google aratın hasta hakları başvusu bildirim formu diye bir forum.umarım işinize yarar

http://sbu.saglik.gov.tr/sbhastahaklari/sikayet.aspx

çok sağol canım hemen bakıyorum linke....

Back