Kızlar bu durum normal mi?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Arkadaşlar herkese merhaba.ben 23 haftalik hamileyim bebeğimin hareketleri azaldı sanki.onceden kahvaltı yapmadan önce bide sonra tekme kesin atardı.bugunlerde durgun.iki gün önce doktordaydik herşeyin yolunda olduğunu söyledi.ne olduysa doktordan sonra oldu.bide şu var yürürken kasiklarim ağrıyor ağrılarım başladı.benim gibi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Canm pozisyon değiştirmiş olabilir. Ama yinede aklın kalıyorsa bir git sen doktoruna için rahatlar :)

Sağlık ocağına eğitime gitmistm orda demislerdi çikolata yiyp yürüyün sonra uzanın hala hareketler az ise gidin doktora diye

Canım çok teşekkür ederim biraz önce tekme attı rahatladım.surekli kasiklarimda agri var normal mi peki ? Dünden beri oluyor.simdiden teşekkürler.

Canım çok teşekkür ederim biraz önce tekme attı rahatladım.surekli kasiklarimda agri var normal mi peki ? Dünden beri oluyor.simdiden teşekkürler.
Bnde 19.haftanin içindeym o ağrılar hiç geçmiyor bnde özellikle sağ kasigim uluk gbi ağrıyor derler hah öyle nedenini bilmiyorum bnde

Rahim buyudukce agri olurmus ben agri olunca seviniyorum artik cnku baska hic bi belirtim yok bebege dair... hareket azaldiginda sekerli bsyler ye. Ben cklta yiyip dr a gittigimde ziplayip duruyodu nrmalde yatan cocuk. Ne guzel tekmelerini hissediyosun sen :) bide cocuklar bazen uyurmus az hareketli olurmus korkma dr bsy yok dediyse. Peki sen hareketleri bildigin icin sorayim. Benm bebis dha minnak 15 haftalk 16ya giricez insallah. 2 gun once sag kasigimin ustune biri parmagini degirir gibi oldu cok degisikti bu bebek mi baska bsy mi

Ewet tatlım bebeginin hareketleri.erken hissetmissin erkek mi ?

Evet erkek ama sadece o gun 2 defa oldu bdha hic olmadi
Canım çok çok normal...benimde kızım olacak allah izin verirse..o haftalarda tek tük oluyor 17 haftalikken her gün bir kez olur 18 haftalikken pıtır pıtır hissedersin zaten ondan sonra çok rahat hissedersin herkesin farklı oluyor.rahat ol....

Ay hadi insallah bir an once cok hissetmeye baslasam rhatlicm. Boyle olnca hep ultrasonda gormek istiyorum iyi mi diye. Buyusun az daha dimi teyzesii dha minik :)

Ay hadi insallah bir an once cok hissetmeye baslasam rhatlicm. Boyle olnca hep ultrasonda gormek istiyorum iyi mi diye. Buyusun az daha dimi teyzesii dha minik :)
Tabiki canım..ben iki gün önce renkli ultrasonda gördüm.sok oldum.mucizemi gördüm.cok farklı bir duygu.cok tatlı uyuyordu.

Devlette 3d Ultrason hiç duymadım kızlar, ayrıca bebeğin hareketleri artık yenidoğan gibi oldu yani uyuyup uyanıyor, hatta 2 3 gün bile uyuduğu olduğunu söyledi doktor. Çok stres yaparsan sırt üstü yat sıkışınca mecbur hareket ediyor napıyosun düzgün yat der gibi :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…