kızlar adetim 4 gün geçmişti pazar günü kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı bekliyordum bi daha tahlil yaptırmak için belki belli olmaz diye. Bu gün sabah yataktan çok ani kalkmam gerekti istemeden, sonrasında bordo kırmızı arası miktarı fazla pıhtılı kanamam oldu ve devam ediyo Ağrım YOK ACABA BU DÜŞÜKMÜ? Yataktan hızlı kalkmayla düşük olurmu? Lütfen yardım
kızlar adetim 4 gün geçmişti pazar günü kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı bekliyordum bi daha tahlil yaptırmak için belki belli olmaz diye. Bu gün sabah yataktan çok ani kalkmam gerekti istemeden, sonrasında bordo kırmızı arası miktarı fazla pıhtılı kanamam oldu ve devam ediyo Ağrım YOK ACABA BU DÜŞÜKMÜ? Yataktan hızlı kalkmayla düşük olurmu? Lütfen yardım
adet geciktikten 4 gün sonra kanda değeriniz yoksa zaten gebe değilsinizdir. adetiniz geciktiği için pıhtılı kanama olmuştur. korkmayın düşük değildir.
ilk başta moralim bozulmuş düşük yapmış sanmıştım ama araştırınca ve sizin yorumunuzu okuyunca bunun adet olduğuna inandım ve içim rahatladı, bu ay adetim tam bir hafta geç başladı heralde hormonal psikolojik olarak böyle oldu. Hayırlısı artık nasip gelecek ay inşallah