Kızlar bu evlilik yürür mü? Ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesine bağlı değil bağımlı dememiz gerekir bu insanlara. Kusura bakmayın ama sizi sevgiyle öpmeyen, genetik kodlarına bağımlı bir adamın sizi önceliği haline getirmesini bekleyemezsiniz. Kaldı ki mantık (sevgisizlik ne kadar mantıklı!) evliliği yaparak ve onun da böyle düşünmesine normal bir gözle bakarak siz de kendisine o yüzü ve hakkı tanımışsınız.

Eşimle karşılıklı hoşlantıyla yola çıktık.mantık ağır bastı ama.özellikle o mantık evliliği yaptığını söylüyor

ne zaman sarılsam iter.

normalde dudağımdan asla ölmez anca afedersiniz ilişki sırasında öper.a

Borç istiyorlar bana danışmadan veriyor.hasta oluyorum naz yaptığımı düşünüyor sinirleniyor.
Bana maddi manevi yatırım yapmıyor.

Ne dersiniz? Çok konuştuk çok adam ben böyleyim işine gelirse diyor...

Dogru demis konu sahibesi, durum aleni. Ya sizi sevmeyen biriyle oldugunuzu kabul ediceksiniz ya da bosanicaksiniz. Adam, size insanca davranmaya niyeti olmadigini pesinen soylemis begenmiyorsan git demis. Sizin yerinizde olsam gitmeyi secerdim.

Son düzenleme:
Mantık derken düşündüğünüz maddi geliriydi sanırım, çünkü 11 kardeş ve illa ki evlenmeden önce belliydi aileye düşkünlüğü bunu nasıl görmediniz? Evlendikten sonra gördünüz neden çocuk yaptınız. Şu durumda boşan da denilmez ki çocuk var ortada.

Eşimle karşılıklı hoşlantıyla yola çıktık.mantık ağır bastı ama.özellikle o mantık evliliği yaptığını söylüyor ama başlarda da bir hoşlantı içinde olduğunu söylüyor.sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum.ne zaman sarılsam iter.normalde dudağımdan asla ölmez anca afedersiniz ilişki sırasında öper.aileye çok düşkün 11 kardeşler.sürekli bir ricaları olur bundan bu da onalrın her işine gider.
Mesela geçenlerde yeşeni farklı bir ilden otogara gelmiş.dayı beni al diyor o da alıyor e taksiyle gelsin?
Bir ablası gecenin saat 10ununda bizi şu ilçeye bırakıver diyor bırakıyor..
Borç istiyorlar bana danışmadan veriyor.hasta oluyorum naz yaptığımı düşünüyor sinirleniyor.
Bana maddi manevi yatırım yapmıyor.
Ya size çok basit gelecek belki ama köy yumurtası için pazara gidelim demiştim.abim bekliyor onu büyük abime götürecem geç kaldım demişti.
Offf.......şu virüs olayı olmadan önce başka bir akrabasına gitmişyi.ordan da köyü 30 dk.dedim ki bebeğe keçi sütü al köye uğra.alamam dedi biz burda kalabalığız işimiz var.
Ne dersiniz? Çok konuştuk çok adam ben böyleyim işine gelirse diyor...
Selin Karacehennem der ki; eğer kocanız siz sarılınca, öpmeye kalktığınızda veya dokunduğunuzda sizi itiyorsa sevmiyordur. Üzgünüm:KK43:

"Karşılıklı hoşlantı ve mantık ağır bastı" demiş ya başta, bunun ikisi için de geçerli olduğunu düşündüm. Ancak eşi mantığın ağır bastığını özellikle dile getiriyormuş. Ben öyle anladım yani... =)
Adam da memursa ikisi de mantik evliligi yapmistir ama kadinlar sonradan sevebiliyor, erkekler sevmedi mi sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X