- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi eylulfirtinasi
Mantık evliliği yapmış ama hiç mantıklı hareket etmiyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonrasını bilemem tabi. Ben baştaki durum için sordum o soruyu. Mantık evliliğinin en temel şartı şey değil mi, hani arada büyük bir aşk yok ama en azından birbirimize çok benzer hayatlara ve beklentilere sahibiz, karakterlerimiz de birbirine benziyor, bu ortak paydalar üstüne bir hayat kurabiliriz... Oysa bu yokmuş aslında. Konu sahibinin yaşam tarzına uygun olmayan biri eşi var. Sorun bu.Adam da memursa ikisi de mantik evliligi yapmistir ama kadinlar sonradan sevebiliyor, erkekler sevmedi mi sevmiyor
Evlenmiş çocuğu var başka ne diyecek. Gerçekten zor bir durum. Böyle telefon elimde çat diye kocan seni sevmiyor yazmak ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Gerçekten üzüldüm. Ama en azından boşanma gibi bir durum olmayacaksa eşinle ilgili fazla beklentiye girme. Kendi hayatını daha da güzelleştirmeye bak.Ama işte benim huyum bu diyor hep
Yürür yürür 6 aya emekler...Eşimle karşılıklı hoşlantıyla yola çıktık.mantık ağır bastı ama.özellikle o mantık evliliği yaptığını söylüyor ama başlarda da bir hoşlantı içinde olduğunu söylüyor.sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum.ne zaman sarılsam iter.normalde dudağımdan asla ölmez anca afedersiniz ilişki sırasında öper.aileye çok düşkün 11 kardeşler.sürekli bir ricaları olur bundan bu da onalrın her işine gider.
Mesela geçenlerde yeşeni farklı bir ilden otogara gelmiş.dayı beni al diyor o da alıyor e taksiyle gelsin?
Bir ablası gecenin saat 10ununda bizi şu ilçeye bırakıver diyor bırakıyor..
Borç istiyorlar bana danışmadan veriyor.hasta oluyorum naz yaptığımı düşünüyor sinirleniyor.
Bana maddi manevi yatırım yapmıyor.
Ya size çok basit gelecek belki ama köy yumurtası için pazara gidelim demiştim.abim bekliyor onu büyük abime götürecem geç kaldım demişti.
Offf.......şu virüs olayı olmadan önce başka bir akrabasına gitmişyi.ordan da köyü 30 dk.dedim ki bebeğe keçi sütü al köye uğra.alamam dedi biz burda kalabalığız işimiz var.
Ne dersiniz? Çok konuştuk çok adam ben böyleyim işine gelirse diyor...
İnanmıyorum huyu olduğuna. Dışarda yada başkasının yanında itse sadece , o zaman derim ki olabilir, başkalarının yanında hoşlanmıyordur ama evde yada siz yalnızken, sizin her sarılmanızda, öpmenizde itiyorsa ben de sevdiğini düşünmüyorum.Ama işte benim huyum bu diyor hep
Isinize gelmiyorsa vu evliligi sürdurmenin manasi yok.Esinizle konusun sartlarinizla bosanin o da ailesine kavussun.Eşimle karşılıklı hoşlantıyla yola çıktık.mantık ağır bastı ama.özellikle o mantık evliliği yaptığını söylüyor ama başlarda da bir hoşlantı içinde olduğunu söylüyor.sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum.ne zaman sarılsam iter.normalde dudağımdan asla ölmez anca afedersiniz ilişki sırasında öper.aileye çok düşkün 11 kardeşler.sürekli bir ricaları olur bundan bu da onalrın her işine gider.
Mesela geçenlerde yeşeni farklı bir ilden otogara gelmiş.dayı beni al diyor o da alıyor e taksiyle gelsin?
Bir ablası gecenin saat 10ununda bizi şu ilçeye bırakıver diyor bırakıyor..
Borç istiyorlar bana danışmadan veriyor.hasta oluyorum naz yaptığımı düşünüyor sinirleniyor.
Bana maddi manevi yatırım yapmıyor.
Ya size çok basit gelecek belki ama köy yumurtası için pazara gidelim demiştim.abim bekliyor onu büyük abime götürecem geç kaldım demişti.
Offf.......şu virüs olayı olmadan önce başka bir akrabasına gitmişyi.ordan da köyü 30 dk.dedim ki bebeğe keçi sütü al köye uğra.alamam dedi biz burda kalabalığız işimiz var.
Ne dersiniz? Çok konuştuk çok adam ben böyleyim işine gelirse diyor...
Ne bileyim işini gücünü oturtmuş abdestli namazlı dürüst diye düşünüp evlendim.Evlenirken mantikli olan neydi size ?
Bu is yürümez. Ya kabul edip ses cikarmican yada gemileri yakicaksin.
Aaa o mu bu?Zaten ayrılmadınız mı S sadece huzur istiyorum ?ATTRAENTE
benneyanginlargordum S su-doku bakar mısınız bu sürekli boşanmış kocasıyla ilgili konu açan değil mi? Çok kardeşler yeğen dayı olayı falan.