kızlar bu fal bağımlılığından nasıl kurtulcaz

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Başlarda eglencesine bakiyordum ama artık çok etkileniyorum. Olumsuz bir şey söylendiğinde çok kötü hissediyorum. Bırakmaya çalışıyorum bir sure uzak duruyorum ama sonra kendimi tutamayıp yine baktirip yine acaba olcak mi vs düşüncelere kapiliyorum.
Var mı aranızda bana tavsiye verecek olan.

Bir dr tarot bakabilen biri benim için kart seçebilir mi :s

durumun vehameti bu işte :) aslında biraz da espri olsun diye yazdım

kurtulamıyorum bir türlü, umut edecek bişeyler duymak istiyrum sürekli.... ne yapıcammm

Ediyorum ama çok sık dua edince ister istemez bir beklenti içine giriyorum bu da geriyor beni :s var mı bir öneriniz?
valla cnm herşey senin elinde
dua edip beklentiye girmek bilmiyorum benim başıma gelmedi
ben bazen çok daralınca konuşur derdimi anlatırım O'na
böylece manevi olarak rahatlarım ve zaten hayatımızda sürekli uğraşmamız gereken lşeyler var bi yerden sonra unuturum ki bağımlı değilim olmadım hiç

Teşekkür ederim Allah dualarınızı kabul etsin

eee o zaman haydi fallaşak ahaha
Haydi, ama ben bilmiyorum bakmayı

hiç mi çok fazla fal baktırınca sıkıntı vs yaşamıyorsun canım
Yaşıyorum, içim sıkılıyor ama bir sure sonra yine merakima yeniliyorum

Senin Zihni'ni okumaktan baska bisey değil fal bunu unutma...
Zihnini nasıl okuyorlar ki

soğuk okuma yapıyorlar sadece bu
Soğuk okuma ne demek?

Benim de şu an durumum bağımlılık raddesinde.Yıllardır kapıldığım fal merakım,hayatımda bir şeyler istediğim çizgide gitmeyip üst üste üzücü olaylar da yaşayınca bağımlılık haline geldi.Artık bu durumuma ben şahsen manevi bir rahatsızlık gözüyle bakıyorum.İnşallah dua edip Allaha sığınarak bitireceğim.Yeter ki iradeli olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…