- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Ya çok güldüm hhahahakurtulmak için açılan konuda bile tarot baktırarak kurtulamayız bence
dua etmeyi dene :) bende çok büyük etkisi olmuştu:)durumun vehameti bu işte :) aslında biraz da espri olsun diye yazdım
kurtulamıyorum bir türlü, umut edecek bişeyler duymak istiyrum sürekli.... ne yapıcammm
Ediyorum ama çok sık dua edince ister istemez bir beklenti içine giriyorum bu da geriyor beni :s var mı bir öneriniz?dua etmeyi dene :) bende çok büyük etkisi olmuştu:)
valla cnm herşey senin elindeEdiyorum ama çok sık dua edince ister istemez bir beklenti içine giriyorum bu da geriyor beni :s var mı bir öneriniz?
Teşekkür ederim Allah dualarınızı kabul etsinvalla cnm herşey senin elinde
dua edip beklentiye girmek bilmiyorum benim başıma gelmedi
ben bazen çok daralınca konuşur derdimi anlatırım O'na
böylece manevi olarak rahatlarım ve zaten hayatımızda sürekli uğraşmamız gereken lşeyler var bi yerden sonra unuturum ki bağımlı değilim olmadım hiç
amin cnm..herkesin duaları kabul olsun inşallahTeşekkür ederim Allah dualarınızı kabul etsin
Haydi, ama ben bilmiyorum bakmayıeee o zaman haydi fallaşak ahaha
Yaşıyorum, içim sıkılıyor ama bir sure sonra yine merakima yeniliyorumhiç mi çok fazla fal baktırınca sıkıntı vs yaşamıyorsun canım
Zihnini nasıl okuyorlar kiSenin Zihni'ni okumaktan baska bisey değil fal bunu unutma...
Soğuk okuma ne demek?soğuk okuma yapıyorlar sadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?