Süpersiniz,hadi bitanede ben sorayım ,ben biliyorum ismini ama merak ettim bulabilecekmisiniz bakalım :) :)
adam karısını biri ile aldatırken yalkalayıp ikisinide vuruyor,sonra ülkenin en büyük ve en gaddar gardiyanlarının olduğu bir hapishaneye düşüyor,hiçbir mahkemede kurtulamıyor 30 küsür yıl tam hatırlamıyorum mahkum oluyor,sonra bir kaçış planı yaparak kaçmayı başarıyor yıllar sonra,hayallaerindeki sahil kasabasına yerleşiyor,muhteşem bir filmdir,şiddetle tavsiye ederim,100 kez izlesem doymam ,küçük bir ipucu,filmde hiç kadın yok,sadece başlangıçta 5 saniye görülen vurulan eş var,aşk olmadığı halde çolk duygusal,zaman zaman ağladığımı bilirim,filmin tamamı hapishanede geçiyor,hadi bakalım bulabilecekmiyiz,o zaman pes artık diycem.
Fosforlu Cevriye
Yeşim Salkım oynuyordu
HürmetlerKarakolda ayna var aradigin filmin ismi. Karakolda ayna var kiz kolunda damga var fosforlu cevriye diger ismide
Prison Break 5.sezonSüpersiniz,hadi bitanede ben sorayım ,ben biliyorum ismini ama merak ettim bulabilecekmisiniz bakalım :) :)
adam karısını biri ile aldatırken yalkalayıp ikisinide vuruyor,sonra ülkenin en büyük ve en gaddar gardiyanlarının olduğu bir hapishaneye düşüyor,hiçbir mahkemede kurtulamıyor 30 küsür yıl tam hatırlamıyorum mahkum oluyor,sonra bir kaçış planı yaparak kaçmayı başarıyor yıllar sonra,hayallaerindeki sahil kasabasına yerleşiyor,muhteşem bir filmdir,şiddetle tavsiye ederim,100 kez izlesem doymam ,küçük bir ipucu,filmde hiç kadın yok,sadece başlangıçta 5 saniye görülen vurulan eş var,aşk olmadığı halde çolk duygusal,zaman zaman ağladığımı bilirim,filmin tamamı hapishanede geçiyor,hadi bakalım bulabilecekmiyiz,o zaman pes artık diycem.
Süpersiniz,hadi bitanede ben sorayım ,ben biliyorum ismini ama merak ettim bulabilecekmisiniz bakalım :) :)
Hürmetler
Prison Break 5.sezon
Ben bılıyorum galıba ,orijinal ısım hatırlayamadım ama türkce ısmı esaretın bedelı olmalı
adam aslında onları vurmuyor, başkasının yaptığı suç üzerine kalıyor. aynı şekilde izlediğim en güzel film üstüne kurgu tanımam, mükemmel ötesi. ordaki dostluğun tadını almayı çok isterim. Esaretin bedeli..
Enee incil deyince anladım..Ben de Türk filmi zannetmiştim okurken.Hatta yorumlarda biri esaretin bedeli deyince diyorum bak bak dünyaca ünlü esaretin bedeli gibi bizim de esaretin bedelimiz varmışharikasın ,evet o vurmuyor ,uzatmamak için kısadan öyle yazdım ,suçsuz yere müebbete mahkum olması ne acı ,kaçış hikayesi beni çok etkilemişti ,incilin içinde sakladığı küçücük bir kazma ile yıllaca kazdı adam ,çok iyi bir film zaten eleştirmenler tam not verip en iyi film seçmişler zamanında ve herkese tavsiye ediyorlar..
kızlarrrrr... bana da yardım edin.... uzun zamandır bu filmin adını arıyorum. film hülya koçyiğit'in. Bir sürü çocuğu var. Müstakil bi evde yaşıyorlar.Mutlular. Bahçedeki havuzlarında balıkları falan var. Sonra hülya koçyiğit hastalanıyor. Kanser gibi bir şey oluyor ve ölüyor. Filmin sonlarına doğru çocuklar yurtlara veriliyor, kocası alkolik oluyor, balıkları ölüyor falan. Lütfen bulun bana bu filmin adını , eşimle izlemek istiyorummmmm.
Aradığın filmin adı yavrularım.hülya koçyiğit çetin tekindorla oynuyordu guguk kuşundan sonra en çok etkilendiğim filmdir çok ağlarım o filmde
Ayyyyy çooook teşekkür ederim .Allah ne muradın varsa versin. Ben de çok ağlarımmmmm...
Rica ederim canım Allah senin de ne muradın varsa versin, gözyaşlarını sadece film için akıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?