Gelinlik Modelleri Kızlar bu gelinlik sizce nasıl?

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.bu gelinlik sadece bir fikir benim için.tabiki başka modellere de bakıyorum.ille bu olacak diye bişey yok.zaten daha 6 ayım var.daha çok model bulurum.şimdiden ufak ufak bakmaya başladım bile.hem kınalık hem gelinlik olarak.kınalığımın rengi belli kırmızı istiyorum, gelinliğimi kırık beyaz.bunun saçı var makyajı var.offffffffffff çok uğraşacam yaaa.

dün arkadaşın nerden aldı bu gelinliği?fiyatı da o kadar pahalı değilmiş uygun bence.zaten bende üztüme göre diktirip kiralayacam.satın almayacam zaten

1.gelinlik çok güzelmiş derken arka kısmı görünce olmadı ama dedim
1çok güzel ama arka tarafı bozmuş işi

2.gelinliği de beğenmedim

1.gelinlik çok güzelmiş derken arka kısmı görünce olmadı ama dedim
1çok güzel ama arka tarafı bozmuş işi

2.gelinliği de beğenmedim

arka tarafı sanki çok kabarık durmuş gibi değil mi?arkasıda kabarık olmadan normal saten olsa güzel olur sanki.

üst kısmı güzel
alt kısmını beğenmedim arkadaşımın gelinliği böyleydi üstü gayet şık
özellikle kapalı olan gelinler için (açık gelinlik giyicek olanlar ) ideal ve şık

ayy 2 modelde çok güzel
ama 1.sinin arkasındaki tam popo üstündeki gül bozmuş ben olsam onu çıkarttırırdım :)
ama 2.side çok güzel böle gelinlikleri gördükçe evlenesim geliyor

1. gelinlğe öldümmmmm !! Çok güzel ay Hele arkası ! Kesinlikle onu almalısın... 2.si kirli beyaz gibi bişe çok şatavatlı .

tabikii 1. herseyinle gayet güzel
arka kismina gelince cok begendim kimsede görülmemis model o cicek olmasa sadece dügmelerle tamamlansa cok shik olur

uzerinde cok sik tatlim ondan sasma bence,,. ikincisini ben pek begeemedim ilkinden sonrao kadar goz almioo gibi umarim yanlis anlamazsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…