Büyük ihtimalle troid var canım, anti tpo antikor olduğunu gösteriyor.doktorun detaylı anlatır sana bir arkadaşımda da vardı hasimato galiba yanlış hatırlamıyorsam.ilac veriyorlar kullanıyorsun düşüyor TSH in.anti tpo pek düşmez ama.troid in hangisine karşı antikoru olduğunu anlatiyor o değer.Diğerleri normal bir tanesi aşırı yüksek neden acaba bilen var mı aranızda
Ay inşallah bakalım sonucumu göstermeye gidicem eşimi bekliyorum gebelik isiyorum bir buçuk yılı aşkınNormal şartlarda değerleriniz gayet normal ancak gebeyseniz veya gebelik düşünüyorsanız tsh yüksek çıkmış. 2.5 altı değer istenir gebelikte. Gebe değilseniz bu değerle de gebe kalabilirsiniz, doktorunuz muhtemelen 2.5 altına çekmek için düşük dozlu tiroit ilacına başlatacaktır. Anti tpo nun bir önemi yok. Daha yüksek bir değer çıkmıştı bende ve önemsiz olduğu söylenmişti. Sıkıntılı bir durum yok yani :)
Üç hafta önce daha düşüktü t 4Tsh biraz yüksek çıkmış 2.5 altı olması istenir. Serbest t4 de yüksek ilaç verir doktorunuz.
Bir aydır kullanıyorum 5 ti 3 düştü canımTsh biraz yüksek çıkmış 2.5 altı olması istenir. Serbest t4 de yüksek ilaç verir doktorunuz.
Düşüj dok başlatır ilaç tekrar kontrol ister muhtemelen.Üç hafta önce daha düşüktü t 4
O zaman ilaca devam edersiniz.Bir aydır kullanıyorum 5 ti 3 düştü canım
Büyük ihtimalle troid var canım, anti tpo antikor olduğunu gösteriyor.doktorun detaylı anlatır sana bir arkadaşımda da vardı hasimato galiba yanlış hatırlamıyorsam.ilac veriyorlar kullanıyorsun düşüyor TSH in.anti tpo pek düşmez ama.troid in hangisine karşı antikoru olduğunu anlatiyor o değer.
Büyük ihtimalle troid var canım, anti tpo antikor olduğunu gösteriyor.doktorun detaylı anlatır sana bir arkadaşımda da vardı hasimato galiba yanlış hatırlamıyorsam.ilac veriyorlar kullanıyorsun düşüyor TSH in.anti tpo pek düşmez ama.troid in hangisine karşı antikoru olduğunu anlatiyor o değer.
Bir ay önce başlamıştım düştü demekki biraz da kullanmam lazım canımDüşüj dok başlatır ilaç tekrar kontrol ister muhtemelen.
Hasimotoyu çok duydum gebeliğe engel midir bu yükseklikBüyük ihtimalle troid var canım, anti tpo antikor olduğunu gösteriyor.doktorun detaylı anlatır sana bir arkadaşımda da vardı hasimato galiba yanlış hatırlamıyorsam.ilac veriyorlar kullanıyorsun düşüyor TSH in.anti tpo pek düşmez ama.troid in hangisine karşı antikoru olduğunu anlatiyor o değer.
Evet devam etmen gerekiyor 2.5 altına inene kadar inincede dozunu azaltır büyük ihtimalle.arkadasim doğum yapdi yine de devam ediyor.etmeyince yükseliyormus çünkü antikor olduğu için.Bir ay önce başlamıştım düştü demekki biraz da kullanmam lazım canım
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağolEvet devam etmen gerekiyor 2.5 altına inene kadar inincede dozunu azaltır büyük ihtimalle.arkadasim doğum yapdi yine de devam ediyor.etmeyince yükseliyormus çünkü antikor olduğu için.
Hayır hayır değil, sadece dengelemek gerekiyor yükselmesine izin vermemek lazım.arkadasim doğum yapdi.Hasimotoyu çok duydum gebeliğe engel midir bu yükseklik
Geçmiş olsun canım bndede aynı durum var. Bnde 25 lik kullanıyorum.Önemli bir şey değilmiş kızlar sadece guatr antikoru vücudumda olduğu için yükske çıkmış ona ilaç bile yazmadı hapa devam et dedi 25 ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?