Kaç yaşındasın canım okulda dayanamadın test yaptın dimi ah bu bizzzzz yokmuyuzOkuldayim akşam cikista koşa koşa gitcemmmmm
Ayy evet sorma 28 yaşındayım hiç aklimda yok gelince aldım halimden okuldaki herkes öğrendiKaç yaşındasın canım okulda dayanamadın test yaptın dimi ah bu bizzzzz yokmuyuz
Bende 27 oluyorum yarın ve öğretmenim kız keşke demeseydin hemenAyy evet sorma 28 yaşındayım hiç aklimda yok gelince aldım halimden okuldaki herkes öğrendi
Aynısı ya kanda kaç ciktiEki Görüntüle 1963009 Bir hafta öncesinde kanda 1 çıkmışken bat 3 gün geçince benimde böyle çıkmıştı.
Sınavım olduğu için ovulasyon testide yapmadım gün aşırı hep oldu ama bu ay belim çok ağrıyor diye yakı kullandımBu ay ilişki günlerini nasıl belirledin canım ve özel bişe yaptın mı
Cnm ben de bat 2 gün gecince yaptım. Testlerimiz de gecikme de ayni ama senin ki daha koyu. Erken döllenme oldu bende sanırım sende de oyle. O gün kan testi yaptım sonuç 687 ydiTest yaptım bat 2 gün geçti bukadar net çıkması mumkunmu
Tebrik ederim canımmmKızlar sonuç çıktı 240 hamileyimmmmm
Allahım inşallah tez zamanda sanada ve bütün isteyenlere yasatirTebrik ederim canımmmdarısı bize olsun
Canım benım 1 hafta vardı erken gebelık testı yaptım kop koyuydu cızgı. Ilk gebelıgımde de 3 gun vardı yıne koyu cıkmıstı cızgıler. Hayırlı olsunTest yaptım bat 2 gün geçti bukadar net çıkması mumkunmu
Ayyyy çok isterim ikiz ama değer çok değil sanki 240 ciktiBenim bat'a bir gun kala testim böyle bariz cift cizgiydi.. meger ikiz gebeymis
Hayırlı olsun canimm darisi bana ve isteyen herkese olsunKızlar sonuç çıktı 240 hamileyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?