K Kayram13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 162 96 28 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #41 kemanist .!.: Kızlar sonuç çıktı 240 hamileyimmmmm Genişletmek için tıkla... Tebrikler cnm hayırlı olsun ...
kemanist .!.: Kızlar sonuç çıktı 240 hamileyimmmmm Genişletmek için tıkla... Tebrikler cnm hayırlı olsun ...
mina retriever Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2016 2.960 1.543 63 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #42 kemanist .!.: Ya ben çok tedavi gördüm çikolata kistim vardı aldirdim klomen iğne aylarca kullandım iki ay önce bıraktım sınavım var diye aklımda tek sınav vardı yaza aşılama yapacaktim allahım inşaallah gercetir Genişletmek için tıkla... Testi farkli markayla tekrarla kesin olsun cnim tebrikler
kemanist .!.: Ya ben çok tedavi gördüm çikolata kistim vardı aldirdim klomen iğne aylarca kullandım iki ay önce bıraktım sınavım var diye aklımda tek sınav vardı yaza aşılama yapacaktim allahım inşaallah gercetir Genişletmek için tıkla... Testi farkli markayla tekrarla kesin olsun cnim tebrikler
mina retriever Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2016 2.960 1.543 63 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #43 Hamileymissin hadi bakalm hayrli olsun :)
K kemanist Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 100 118 103 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #44 Nekadarcilekbirhayat .!.: Canımm belirtin varmıydı ya ? Genişletmek için tıkla... yani her ay bi belirti bulurdum kendimde ama bu ay birşey yok tek belim çok ağrıyor diyebilirim
Nekadarcilekbirhayat .!.: Canımm belirtin varmıydı ya ? Genişletmek için tıkla... yani her ay bi belirti bulurdum kendimde ama bu ay birşey yok tek belim çok ağrıyor diyebilirim
Nekadarcilekbirhayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 2.442 1.809 133 35 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #45 kemanist .!.: yani her ay bi belirti bulurdum kendimde ama bu ay birşey yok tek belim çok ağrıyor diyebilirim Genişletmek için tıkla... Akıntı var mı tatlım oluyo derler ya yoğun şekilde
kemanist .!.: yani her ay bi belirti bulurdum kendimde ama bu ay birşey yok tek belim çok ağrıyor diyebilirim Genişletmek için tıkla... Akıntı var mı tatlım oluyo derler ya yoğun şekilde
K kemanist Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 100 118 103 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #46 Y Nekadarcilekbirhayat .!.: Akıntı var mı tatlım oluyo derler ya yoğun şekilde Genişletmek için tıkla... Yok akıntı şu anda ancak bu ay farklı olarak açık yeşil parça parça akıntim gelmisti
Y Nekadarcilekbirhayat .!.: Akıntı var mı tatlım oluyo derler ya yoğun şekilde Genişletmek için tıkla... Yok akıntı şu anda ancak bu ay farklı olarak açık yeşil parça parça akıntim gelmisti
Nekadarcilekbirhayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 2.442 1.809 133 35 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #47 kemanist .!.: Y Yok akıntı şu anda ancak bu ay farklı olarak açık yeşil parça parça akıntim gelmisti Genişletmek için tıkla... Bat tan kaç gün önce geldi canım
kemanist .!.: Y Yok akıntı şu anda ancak bu ay farklı olarak açık yeşil parça parça akıntim gelmisti Genişletmek için tıkla... Bat tan kaç gün önce geldi canım
K kemanist Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 100 118 103 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #48 Nekadarcilekbirhayat .!.: Bat tan kaç gün önce geldi canım Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce diyebiliriz
Nekadarcilekbirhayat .!.: Bat tan kaç gün önce geldi canım Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce diyebiliriz
Nekadarcilekbirhayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 2.442 1.809 133 35 6 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #49 kemanist .!.: 1 hafta önce diyebiliriz Genişletmek için tıkla... Yerleşirken olmuş galiba hayırlı uğurlu gelsin yuvana canım benim
kemanist .!.: 1 hafta önce diyebiliriz Genişletmek için tıkla... Yerleşirken olmuş galiba hayırlı uğurlu gelsin yuvana canım benim
I isaretkiz ... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2016 662 1.175 113 7 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #50 kemanist .!.: Test yaptım bat 2 gün geçti bukadar net çıkması mumkunmu Genişletmek için tıkla... Ben adet günümden 1 gün önce yapmıştım böyle koyu çıkmıştı. Demekki hamileliğin çok yeni değil hayırlı olsun canım :)
kemanist .!.: Test yaptım bat 2 gün geçti bukadar net çıkması mumkunmu Genişletmek için tıkla... Ben adet günümden 1 gün önce yapmıştım böyle koyu çıkmıştı. Demekki hamileliğin çok yeni değil hayırlı olsun canım :)
Duuduu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 211 258 53 7 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #51 kemanist .!.: Aynısı ya kanda kaç cikti Genişletmek için tıkla... Bu testten sonra kan baktırmadım hiç
kemanist .!.: Aynısı ya kanda kaç cikti Genişletmek için tıkla... Bu testten sonra kan baktırmadım hiç
G gmztrkl Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2017 276 101 18 36 7 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanist #52 kemanist .!.: Test yaptım bat 2 gün geçti bukadar net çıkması mumkunmu Genişletmek için tıkla... kesinlikle mümkün :) tebrik ederim, hemen bir doktora gidin ve kontrollerinize başlayın :)
kemanist .!.: Test yaptım bat 2 gün geçti bukadar net çıkması mumkunmu Genişletmek için tıkla... kesinlikle mümkün :) tebrik ederim, hemen bir doktora gidin ve kontrollerinize başlayın :)