Kızlar , bu konu hakkında ne yapabilirim nasıl yol izleyebilirim ?

Umudumvarsizsayesinde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
68
19
3
25
Uzun yazabilirim kusura bakmayın ❤
6 aylık evliyim ve 3 aylık gebeyim 😍
İlişki korkumdan dolayı ilk 2 ay asla yapamadım , benim için çok zor dönemdi , çok şükür zorda olsa başardım ve hemen kazara hamile kaldım.
Doktorum ilişkiye girebilecegimi , bi sıkıntı olmadıgını ama ben hala ilk günki gibi korkuyorum , kendim bile dokunamıyorum. Doktorum vajinadan fitil verdi onu yaparken bile aglıyorum , o kadar zoruma gidiyor ki sanki orama ufak bi hasar versem ölecekmiş gibiyim. Dedigim gibi ilişkide de öyleyim , hala korkarak yapıyorum ama bunu nasıl aşacagım bilmiyorum , artı birde hamileyim onun korlusyda var :(

İşiniz zor üzgünüm. Keşke sorunlarınızı tam olarak yenmeden önce etkili bir korunma yöntemi tercih etseydiniz hamile kalmasaydınız. Hem psikolojik olarak hem de eşinizle cinsel anlamda zorlu bir süreç sizi bekliyor..

ben vajinismusu yenmemişken hamile kalmıştım. benim için zor bir süreçti her kontrolde acaba aksilik olur da vajinal muayene ister mi doktor diye diken üstündeydim. şimdiki aklım olsa gebelere vajinismus tedavisi uygulayan bir kliniğe giderdim.

Uzun yazabilirim kusura bakmayın ❤
6 aylık evliyim ve 3 aylık gebeyim 😍
İlişki korkumdan dolayı ilk 2 ay asla yapamadım , benim için çok zor dönemdi , çok şükür zorda olsa başardım ve hemen kazara hamile kaldım.
Doktorum ilişkiye girebilecegimi , bi sıkıntı olmadıgını ama ben hala ilk günki gibi korkuyorum , kendim bile dokunamıyorum. Doktorum vajinadan fitil verdi onu yaparken bile aglıyorum , o kadar zoruma gidiyor ki sanki orama ufak bi hasar versem ölecekmiş gibiyim. Dedigim gibi ilişkide de öyleyim , hala korkarak yapıyorum ama bunu nasıl aşacagım bilmiyorum , artı birde hamileyim onun korlusyda var :KK43:
Doktorun sakinca gormedi muddetce iliskiye devam etmeni oneririm galiba vajinismus yasadin keşke iliskin oturana kadar korunsaydin canim ama iliskiyi kesme dogum sonrasi bebek varken bi de bu dertle ugrasmak seni de eşinle iliskinizi de yorabilir

Yani vajinismus sanırım bu durum ve tedavisi olan bir şey. Doktora gidin mutlaka.

Bir de zaten vajinaya doğumda bebek bile zarar vermiyorken, kendini toparlayabiliyorken sizin parmağınız veya eşinizin penisi zarar veremez yani. Korkacak bir şey yok bence ama bilemedim olayın psikolojik boyutunu

İşiniz zor üzgünüm. Keşke sorunlarınızı tam olarak yenmeden önce etkili bir korunma yöntemi tercih etseydiniz hamile kalmasaydınız. Hem psikolojik olarak hem de eşinizle cinsel anlamda zorlu bir süreç sizi bekliyor..
İlk yaptıgım sıralar tabi yine korkum oluyordu ama eşim sagolsun alışıcaksın o yüzden böyle deyince hak verdim , sonuçta zaten beni yıpratıp yapan dönemden geçmişim.
İnan bu kadar çabuk hamile kalacagımı da beklemiyodum

ben vajinismusu yenmemişken hamile kalmıştım. benim için zor bir süreçti her kontrolde acaba aksilik olur da vajinal muayene ister mi doktor diye diken üstündeydim. şimdiki aklım olsa gebelere vajinismus tedavisi uygulayan bir kliniğe giderdim.
Bu durumu yaşadım ama alttan muayne yapıcagını beklemiyodum , bi anda iç çamaşırımı çıkarmamı istedi doktorum içimde korku ile yattım ilk girdirme aşamasında bacaklarımı direk kapatınca vajinusmusun demişti bana

Yani vajinismus sanırım bu durum ve tedavisi olan bir şey. Doktora gidin mutlaka.

Bir de zaten vajinaya doğumda bebek bile zarar vermiyorken, kendini toparlayabiliyorken sizin parmağınız veya eşinizin penisi zarar veremez yani. Korkacak bir şey yok bence ama bilemedim olayın psikolojik boyutunu
Gel bunu beyine anlat , hadi anlatıyosun o an gelince yeniden 4 büklümsün

düşük tehlikesi vs gibi bi durumdan dolayı ilişki yasağı yoksa denemeye devam edin. mutlaka doktorunuza danışın aparat çalışabilirsiniz. bu sizi hem vajinal muayeneye hem doğuma hazırlar.

Back
X