Kızlar bu kuruma çizgisi mi ?

suclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Sabah çok az bi gölge vardı , bırakıp işe gittim geldiğimde böyleydi. Prodoctor testte bunu yaşayan var mı ?
IMG_0979.webp

Çizgi pembe gibi bence sabah tekrarlayın testi

Bence de var gibi görünüyor canım gecikme yaşadın mı?

Bence de var gibi görünüyor canım gecikme yaşadın mı?
Açıkçası prolaktin yüksekliği sebebiyle 2 3 Aydır sorunlu ilerliyor reglim tarihlerim iyice değişti bu ay ilaca başladım beklenen reglime 5 6 gün var ama normal tarihime göre normal zamanı regli zamanım çok akıntım oldu bu ay birazda bel ağrım o yüzden şüphelendim sabahta geç kaldım inceleyemedim eve gediğimde bunu gördüm şaşırdım eminde olamadım

10 dakikadan sonraki değerleri ciddiye almayın bence elinizde test varsa yarın sabah bir 10 dakika fazladan zaman ayırın yine çıkarsa da kan verin 🌸

Kızlar benim tesyime de bakar mısınız 5 gün gecikmem var dün akşam yaptım gözle görebildiğim silik bir çizgi vardı fotoğrafı koyulaştırınca böyle oldu, reglim düzenlidir saati saatine olurum ama geçen ay tarlusal kullanmıştım. Bu kadar geciktirir mi? Normalde adetten bir hafta önce göğüslerim şişerdi ağırırdı hiçbir belirtim de yok. Ara sıra regl olacakmışım gibi oluyor ama lavaboya gidip bakıyorum yok. Test markası bir gebenin günlüğü

Eklentiler

• IMG_6218.webp
    IMG_6218.webp
    4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_6191.webp
    IMG_6191.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar benim tesyime de bakar mısınız 5 gün gecikmem var dün akşam yaptım gözle görebildiğim silik bir çizgi vardı fotoğrafı koyulaştırınca böyle oldu, reglim düzenlidir saati saatine olurum ama geçen ay tarlusal kullanmıştım. Bu kadar geciktirir mi? Normalde adetten bir hafta önce göğüslerim şişerdi ağırırdı hiçbir belirtim de yok. Ara sıra regl olacakmışım gibi oluyor ama lavaboya gidip bakıyorum yok. Test markası bir gebenin günlüğü
Ben çizgi göremedim maalesef. Test gölgelenmiş gibi duruyor 5 gün gecikmeyle daha belirgin çıkması gerekirdi varsa.

Soldakı fotograf ilk anda cıktı kızlar sağdaki 7 dk sonra varmı sizce

Eklentiler

• IMG_0027.webp
    IMG_0027.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0029.webp
    IMG_0029.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 26
Back
X