• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu menü uygun mu

Birbebekmeselesiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
120
Puanlar
53
İftar için 10 kişi olucaz. Ben ne yapcama karar veremedim uygunluk konusun da kararsız kaldım. Yardım edin lütfen!!!
Çorba sanırım mercimek olur.
Perde pilavı
Yanına ıspanak graten düşünüyorum
Ortaya da peynirli çıtır börek
Salata olur gibi geldi ama yine de kararsız kaldım sizce uygun mu yoksa değişiklik yapayım mı? Öneri verir misiniz

Ortaya meze gibi kaşarlı mantar olabilir havuç tarator olabilir

Pilav perde pilavı olmayacak değil mi ? Normal pilav yapacaksanız, sizi çok yormayacaksa ıspanak graten de güzel olur.
Yok normal pilav ama graten ne için olucak o zaman ara sıcak olarak diyorsanız eğer ara sıcak vermeyi düşünmüyorum yancı olarak mı diyorsunuz

Yok normal pilav ama graten ne için olucak o zaman ara sıcak olarak diyorsanız eğer ara sıcak vermeyi düşünmüyorum yancı olarak mı diyorsunuz
Yarın misafir var bizim menü pirinç pilavı rosto köfte patates püresi ve domates çorbası çoban salata havuç tarator köz salata sarma çiğ köfte börek salatalar ortada olacak köz salata yoğurtlu tatlı olarak çikolata soslu tavuk göğsü klasik nu sofradan kimse aç kalkmaz

Yarın misafir var bizim menü pirinç pilavı rosto köfte patates püresi ve domates çorbası çoban salata havuç tarator köz salata sarma çiğ köfte börek salatalar ortada olacak köz salata yoğurtlu tatlı olarak çikolata soslu tavuk göğsü klasik nu sofradan kimse aç kalkmaz
Rosto köfteyi aklıma geldi ama sanırım kendime güvenemedim çünkü daha önce denemedim çokta severim ama🫠

İftar için 10 kişi olucaz. Ben ne yapcama karar veremedim uygunluk konusun da kararsız kaldım. Yardım edin lütfen!!!
Perde pilavı
Salata olur gibi geldi ama yine de kararsız kaldım sizce uygun mu yoksa değişiklik yapayım mı? Öneri verir misiniz
Ispanak garten yapma bence herkes yemiyor onun yerine ana yemek olarak et yemekleri ve tavuk yemekleri ekstra mezeler havuç tarator patlıcan salatası içli köfte sarma dolma vs benim misafirlere yaptığım klasik menü bunlar

Perde pilavı
Ispanak yapmayın derim içlerinde et vs yemeyen varsa insanlar sadece ıspanak ve börekle doymayabilir ,ki ıspanağı da herkes yemiyor.

Çorba
Fırında soslu tavuk patates/fırında köfte patates/fırında tavuk şiş(bonfile kullanmayın sadece but+bonfile karışık)
Pilav ama normal pilav olsun.
Börek yapacakmışsınız
Ortaya havuc tarator,köz patlıcan filan koyarsınız et yemeyenler pilav, çorba, börek ve mezeleri yer yada onlar için bir çeşit zeytinyağlı yaparsanız taze fasulye gibi pilavı pirinç yaparsanız taze fasulye bulgur yaparsanız yaprak sarması olur et yemeyenler için.

Perde pilavı
Ispanak graten var borek niye var
Etli ya da zeytinyağlı neden yok.
İçli köfte eklenebilir mesela
Ben kesinlikle biber dolmada koyardım yaprak saramicaksam.

Tatlı olmayacak mı güllaç yapmalısınız. Oldukca da basit

Tatlı olmayacak mı güllaç yapmalısınız. Oldukca da basit
Tatlı olur mutlaka onu çokta sorun etmiyorum. Perde pilavında et olduğu için et yemeğini gerek görmedim ama perde pilavı değil normal yapmaya karar verdim yanına da tavuk sote ama sizin öneriniz varsa alabilirim 🫠

Back
X