- Konu Sahibi mathsdaisy
canım bende buna benzer bir model diktiryom kabarık böyle üstü dantel bence bu modeller cok güzel.benimkininde altında güpür olmayacak
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm hayırlı olsun canım resimlerini yüklersen buraya sevinirim :)canım bende buna benzer bir model diktiryom kabarık böyle üstü dantel bence bu modeller cok güzel.benimkininde altında güpür olmayacak
hmm hayırlı olsun canım resimlerini yüklersen buraya sevinirim :)![]()
Kızlar dün gittim ve gelinlik baktım...elinizde model olunca inanın çok kolay ve eğlenceli bi işmiş :) sadece fiyat konuşuyosunuz...kimden ne koparırlarsa olayı tamamen doğru.aynı modele biri 1500 derken diğeri 2500 diyebiliyo...hepsinin ortak olarak söylediği şey fransız danteli kullanacakları.o yüzden bilen biriyle gidin mutlaka :) annem bu işten iyi anlıyo o yüzden ben şanslıyım.şimdi aklıma takılan şey kiralık mı alsam satın mı alsam ?? :44:![]()
Hayırlı olsun canım allah mutlu mesut etsin.darısı başıma inşallah bnde karar verebilirim artıkEvet istanblda baktım fatihden
Amin canım :) elinde modelle gidersen daha rahat edersin...zaten model bulmak işin yüzde doksanı bence.allah kolaylık versin hepimize :)Hayırlı olsun canım allah mutlu mesut etsin.darısı başıma inşallah bnde karar verebilirim artık![]()
Amin canım :) elinde modelle gidersen daha rahat edersin...zaten model bulmak işin yüzde doksanı bence.allah kolaylık versin hepimize :)![]()
Elimde model var olmasınada denediğim gelinliklerin modelleride hep aynı tarz ama duruşları o kadar farklı ki inanamazsın bazısı harika bazısı vasat hemde cok.özel dikim için önce güvenmem lazım bu gidişle özel dikim mecburiyet olucak![]()
bu modeli diktiricem kızlar eteğini tül ve biraz da büzgülü yaptırıcamn sanırım :)
Eki Görüntüle 922658