Kizlar bu nedemek oluyor abartiyormuyum eşim

"Kesmiyordur onu" lafinin ne anlam icerdigine bagli. Kultur, birlikte biseyler paylasma falan anlamindaysa kotu dememis. Erkeklerin beyni bizim gibi cok kivrimli degil bence. dusunmedem paldir kuldur konusuyolar iste
Hayir da adam da gencecik gozu kapali citiri alirken iyiymis de 8 sene sonra mi akillanmis. Mille5 kafayi yemis ya

Yazınızı ilk okuduğumda kültürel anlamdaki farklılığı kastettiğini düşündüm eşinizin.

Adam kesinlikle hatalı. Baştan evlenmeyecekti. İki çocuk yaptıktan sonra mı aklı başına geldi. Ama eşinizin yorumu da çok doğru. Üniversite mezunu biri, eğer kız kendini geliştiremediyse oturup sohbet etmeleri bile zor.. Ama burada tek hatalı boşanmaya çalışan koca. Hatır için evlenilmez, madem evlendi sonucuna katlanacak..

Bence de abartıyorsunuz . (1)
Zıt kutuplar birbirini çeker (2)

canım çok da kafana takma ,erkek zihniyeti işte akılları fikirleri oynaşta
diğer adama gelirsek 8seneden sonra mı aklına gelmiş denk olmadığı pes doğrusu

Kültür açısından demiş galiba esin. İşin ilginç tarafı madem sevmiyorsun kadını neden iki çocuk yapiyorsun

Eşiniz haklı hem kadın hem erkek zorla sevmediği insanlarla evlendirilmemeli.
Anlaşamadığı kişiyle insanın evli kalması resmen zulüm.

8 sene ve iki çocuktan sonra anlamış olması..üzüldüm kadına yazık.
Böyle adamlar üremesin ya kendi gibi çocuklar yetişmesin.Annesi üzülmesin diye evlenmiş şimdi daha çok üzülmeyecek mi o anne?Ortada 2 tane torun var.
Adam hem aptal hemde vicdansızmis ne denir başka buna..
Eşiniz de adamın açısından bakarak adami masum göstermeye çalışmasın boşuna.

kesinlikle abartmışsınız..biraz argo söylemiş ama statü farkı yaş farkı eğitim farkı vs den bahsetmiş..içiniz ferah olsun

Baska biri varmis gibi geliyor bana. Erkekler geneldr baska bir kadini bulinca "karimi sevmiyorum mutsuzuz biz zit kutuplariz" der.... Yillarca koynuna girip kullanmasi cabasi.. Ayrica koylu diye de yazzzik ayyy yazZik demeye gerek yok. Asil acinacak halde olan KOCASİ DENEN ÖKÜZ!!!!!

Yani hayat görüşleri farklı, karakterleri beklentileri zıt demek istemiş. Ne var ki bunda?

Eşiniz haklı, eşi eğitimli karısı eğitiml değilse anlaşamıyorlardır. Bir de sevgi de yoksa olmaz. Kız güzel olsa çok beğeniyor olsa belki telafi ederdi..
egitim cehaleti alir ESSEKLİK BAKİ KALİR... a cok iyi bir ornek essegin aklina sonradan gelmis...

Herkesin yorumu farkli
Esin de boyle bir yorum yapmis
Saygi duymalisin

Bunu mu taktin kafaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…