Kizlar bu nedemek oluyor abartiyormuyum eşim

Arada kültür farkı var demek istemiştir. Sizin aklınıza cinsellik geldi sanırım ondan bu kadar kızdınız.

egitim cehaleti alir ESSEKLİK BAKİ KALİR... a cok iyi bir ornek essegin aklina sonradan gelmis...

Ya her evlenen her eğitimi denk olan mutlu mu? Burada adamın niye boşandığını sormamış kocam böyle dedi siz ne düşünüyorsunuz diye sormuş. Adam çok iyi anlaşmış olsa bile sevmemiş. Yok mu böyle sevmediğini sonradan anlayan... Var. Olmamış boşanııyorlarmış. Konu sahibi kocam böyle yorumladı demiş. Ben de ona oalbilir doğru söylemiş dedim. Fikrim bu.

evet haklisiniz 2 cocuktan sonra nedense egitimsiz ve mutsuz oldugunu anlamis..
Ayrica konu sahibinin sordugu cok da dert edilecek bir sey degil. Abartıyor. Kocasi yorum yapmis cok dert etmis buraya baslik acmis. Hepsi bu.

Ayy abartıyon tabii ada
Ayy abartıyorsun tabii..Adam milleti böyle seviyesiz konuşmayı seviyor işte.Sen de abartma bence he he de geç

Dayımda çok mutsuz annenemin zoruyla istemdiği biriyle evlendirildi ve her kavgalarında senin yüzünden diyor sevdiğim kızla evlenemedim diyor artık kavgalar o hale geldiki bu evden çekip gitcem diyor ve dayıma çok üzülüyorum dayımla birlikte bütün aile mutsuz ömür boyu mutsuz bi evlilik çekmektense adam en azında 8 yılla kurtarmış

Yani sevmiyor ayrilmaki.. ama yazik keske bastan gunahina girmeseydi... simdi iki cocuk olduktan sonra mi dank etmis cocuk olmadan nerdeydi... bunca zaman niye evli kalmis mademmm... bence simdi baskasi var ondan ayrilmak istiyor.. yoksa bu zamana kadar ayrilirxi yani

İyi de esinizin lafı neden içinize oturdu ki

Esiniz kotu bir sey dememis ki. Ayrica hakli.
Adam bir hatadir yapmis uyumsuz oldugu biriyle evlenmis diye omur boyu bu hatayi surdurmek zorunda degil. Evlenmek kadar bosanmak da hak.

Evet abartiyorsun dogru soylemis kulturel sosyal anlamda kesmez tabi.kocasi da ayri bi okuzmus onca yil sonra mi anlamis kesmedigini

Abartı üstü abartı olmuş .. siz neden bu kadar alındınız ? Ne demek istedi sizce eşiniz ?

Bence abartiyorsunuz oylesine yorum yapmis.ona oyle deyince kendi uzerinize alinip bozuldunuz herhalde ama bence takilmayin

Siz kesmiyor deyince cinsel olarak yeterli gelmiyor olarak mı anladınız da bozuldunuz?
Buraya gelip konu açacak kadar can sıkması çok ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…