Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar bu rengi nasil yakalarim?

saksidegilim

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.985
8.611
723
sacim normalde siyah ama actigimdan dolayi su an koyu kahve gibi ama alt ton siyah. bu rengi tutturabilmem icin ne yapmam lazim asik oldum resmen :26: $Screenshot_2013-12-25-03-04-00.webp

bana çikolata kahve gibi geldi sanki ama birazık açılmış hali olabilir bu doğal rennk sanki üstüne sadece balyaj ışıltı denilen bi kaç ton açığında bi açma yapmışlarrr

bana çikolata kahve gibi geldi sanki ama birazık açılmış hali olabilir bu doğal rennk sanki üstüne sadece balyaj ışıltı denilen bi kaç ton açığında bi açma yapmışlarrr

çok teşekkür ederim canım bi kuaföre de danışayım madem balyaj filan varsa. ben kendim boyayabilir miyim acaba diyodum da olmıycak

kızlar konunun basında bahsettiğim fotoğraftaki saç rengi için bu renk uygun mu sizce ?

palette kullanmadım daha önce ama diğer markaların da içinde en uygun renk bu gibi geldi, bi fikir verir misiniz karar veremedim
:26:

$Palette-Delux-Set-Boya-4-65-Buyuleyici-Kahve-43250.webp

hiç boyadan anlamam ki :26: annem cok boyar.
sarının tonları, o cesit cesit modeller falan ayh gordukce icim bayılır yine mi boya diye. o derece :27:
balyaja da çakma bilgimle yanıt verdim o yuzden

bu arada bu sacın gercek rengi ne bilmiyorum ama benim sacımda boyle aralardaki sarıları kaldırırsak mevisimine gore boyle gorundugu de oluyor. o yuzden bana dogal geldi bu sac rengi.

simdi senin icin azıcık bakayım dedim palette karamel yazınca birsuru guzel renk cıktı... bir de küllü kumrallar var. onlar daha dogal.
kendi sacının rengine altta kalacak tonuna gore bi bakabilirsin...

kızlar konunun basında bahsettiğim fotoğraftaki saç rengi için bu renk uygun mu sizce ?

palette kullanmadım daha önce ama diğer markaların da içinde en uygun renk bu gibi geldi, bi fikir verir misiniz karar veremedim
:26:

Eki Görüntüle 957711

Canım kendi saç rengin koyu olduğu için koyu tutar muhtemelen.böyle tatlı bi kahve gibi durmaz.

:2:

ama once aciciyla acicam sacimi yine de olmaz mi boyle ? :26:

Açıcıyla olur mutlaka.Ben bakır tondaki saçlarımı küllü sarı yapmıştım o şekilde.sonra erkek arkadaşımın isteğiyle kahve yaptım üstüne siyaha dönük olan hem de.aktı çokça ve tatlı bi ton odu.kumralın uçlarına ışıltı atmış gibi.muhtemelen sen de açıcının üstüne yaparsan akıp tatlı bi ton olucaktır.:34:

baktim şimdi ama cok kiyu olmus kizin sacinda o renk. bi araa lorealin akajuya boyadim onu eklicem cok net degil ama telde
baska foto bulamadim. alone un konuya ekliyorum

ay bakarken bi daldım ki renklere, heves ettim sanırım :)))

o sırada ben anlamadıgım icin bilmiyordum senin istedigine en yakın renk olarak cikolata kahve gordum bir de kahve kopugu diye birsye varmıs. senin paylastıgın fotoya cok benziyor.

karamel icin yorumlar iyi degil, bakır karısık diyorlar sen de onu istemiyorsun... kullu kahve icin de yesillenme sorunuyla karsılasanlar oluyormus. acık kullu kahve ise zaten istedigin renk degil onu eliyoruz.

fakat paylastıgın renk, o link attıgım kumral kahveden daha koyu bir kahve gibi duruyor...

Son düzenleme:
Açıcıyla olur mutlaka.Ben bakır tondaki saçlarımı küllü sarı yapmıştım o şekilde.sonra erkek arkadaşımın isteğiyle kahve yaptım üstüne siyaha dönük olan hem de.aktı çokça ve tatlı bi ton odu.kumralın uçlarına ışıltı atmış gibi.muhtemelen sen de açıcının üstüne yaparsan akıp tatlı bi ton olucaktır.:34:

içime su serptin valla cok sagol :16:

balyajla ilgili konuma fotograf ekledim bak acici ile olusan ve sonrasinda boyadigim akaju kahve tonunun durusunu. kendi kendime deneme yanilma yontemiyle yapıyorum bi seyler iste:1: kuafore gitsem eminim mutsuz ayrilicam ve bi ton da para dokucem acma işlemine filan. cok gerek duymadikca gitmiyorum o yüzden kuafore

ay bakarken bi daldım ki renklere, heves ettim sanırım :)))

o sırada ben anlamadıgım icin bilmiyordum senin istedigine en yakın renk olarak cikolata kahve gordum bir de kahve kopugu diye birsye varmıs. senin paylastıgın fotoya cok benziyor.

karamel icin yorumlar iyi degil, bakır karısık diyorlar sen de onu istemiyorsun... kullu kahve icin de yesillenme sorunuyla karsılasanlar oluyormus. acık kullu kahve ise zaten istedigin renk degil onu eliyoruz.

fakat paylastıgın renk, o link attıgım kumral kahveden daha koyu bir kahve gibi duruyor...

ayh arastirirmis da yerim ki:38: cikolata kahve cok makul aslinda bi de ustune balyajla hafif actim miydi olurmus gibi geliyor:13:

sstt sana da bi renk baksak mi :) gerci kumralsin miss gibiama benim bi arkadasim kkumrali birazcik actirmis bi ton acigni boyamis nasil havasi degismis kizin anlatamam. senelerce doğalliktan yanaydi o da benim gibi pes etti sonunda:) ama hic de belli degil boya oldugu sanki denizde gunesten acilmis gibi

ayh arastirirmis da yerim ki:38: cikolata kahve cok makul aslinda bi de ustune balyajla hafif actim miydi olurmus gibi geliyor:13:

sstt sana da bi renk baksak mi :) gerci kumralsin miss gibiama benim bi arkadasim kkumrali birazcik actirmis bi ton acigni boyamis nasil havasi degismis kizin anlatamam. senelerce doğalliktan yanaydi o da benim gibi pes etti sonunda:) ama hic de belli degil boya oldugu sanki denizde gunesten acilmis gibi

sen niyetimi bilmiyorsun o kokoş anneme bu bilgilerle hava atıcam :1:
biliyorum da yapmıyorum diye :32:

not: ektralar posta da canım... boşaltmayı unutmussun yine

bu sırada kahve kopugu diye yazınca tesaduf bir site gordum kısa kısa bilgiler yazıyor tam benlik :27: ama hangi renk neyin ustune yapılır onu da yazmıslar... bi kahve kopugune baksana. orada tesadufen senin fotoyu da gordum.

Son düzenleme:
içime su serptin valla cok sagol :16:

balyajla ilgili konuma fotograf ekledim bak acici ile olusan ve sonrasinda boyadigim akaju kahve tonunun durusunu. kendi kendime deneme yanilma yontemiyle yapıyorum bi seyler iste:1: kuafore gitsem eminim mutsuz ayrilicam ve bi ton da para dokucem acma işlemine filan. cok gerek duymadikca gitmiyorum o yüzden kuafore

Aaa..ordaki kahven de çok tatlıymış.Hepimiz öyle yapıyoruz tatlım.Benim aynı gün içinde açıcının üstüne 2 kez boyadığım dahi oldu.:1: Ama yıpranmadılar hiç.Şahsen kuaförüm bi kez röfle yaparken saçımda yatay çizgiler bıraktıktan sonra daha da o kuaför koltuğundan saç boyatmak için oturduğumda hiç memnun kalkamadım.ben de burdan araştırıp boyuyorum.Pişman da olmadım henüz.:61:

sen niyetimi bilmiyorsun o kokoş anneme bu bilgilerle hava atıcam :1:
biliyorum da yapmıyorum diye :32:

bu sırada kahve kopugu diye yazınca tesaduf bir site gordum kısa kısa bilgiler yazıyor tam benlik :27: ama hangi renk neyin ustune yapılır onu da yazmıslar... bi kahve kopugune baksana. orada tesadufen senin fotoyu da gordum.
haha yerim :) benim annem de zamaninin kokoslarindan:)bayadir diplerde beyazlarla dilasiyodu sariya donmek istiyomus kizil saci. dedim yeter tuttum kolundan goturdum kuafore bi tarafi uzun kut kestirdik super oldu bi boyasi kaldi. sari icin bi sene beklemesi gerekiyomis iyice akmadan olmazmis mecbur kizila boyaticak yine.

bakıyorum hemen kahve kopugune

Aaa..ordaki kahven de çok tatlıymış.Hepimiz öyle yapıyoruz tatlım.Benim aynı gün içinde açıcının üstüne 2 kez boyadığım dahi oldu.:1: Ama yıpranmadılar hiç.Şahsen kuaförüm bi kez röfle yaparken saçımda yatay çizgiler bıraktıktan sonra daha da o kuaför koltuğundan saç boyatmak için oturduğumda hiç memnun kalkamadım.ben de burdan araştırıp boyuyorum.Pişman da olmadım henüz.:61:

sen de benim gibisin :) benim de rengi begenmeyince iki kez ust uste boyamisligim var ayni gun:) bi yere davetliydik ya eve kapanacaktm o gece ya da risk alicaktim:) yaptim mis gibi de oldu ve hic yipranmadi. hele ilk acma islemimi daha once sacimi hic boyamamis olnama ragmen arastira arastira evde kendim yaptim. bak sana da tavsiye ederim biodeep acici. oryalden kat kat güvenilir bana bi kozmetik magazada guzellik uzzmani onermisti agir agir aciyo yanma riski yok

Back
X