Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızlar bu saç tam olarak ne renk sizce?
hiç fikri olan yokmu altın sarısı renge boyamak istiorum saçımı ama bu altın sarısımı acaba röflemi altın sarısı tam olarak nedir bi resimle gösteren olsa
kızlar merhaba bende sizin gibi yapmıstım daha önce resmleri götürüp boyayın demistim fakat o dediğiniz olmaz cünkü ben bilgisayarcıyım ve photoshop kullanan birisiyim bu resmlerin coğunda photoshop var yani resmin ışıklarında renginde oynama var resmin orjinalleri deil malesef o yüzden hiçbir kuaför resmin aynısını yapamayabilir ve resmdeki sac rengide bence altın sarısı değil altın sarı baya turuncuya kacıyor bence normal doğal sarı ve platin yada vanilya sarısı karısımı gibi gözüküyor sonucta bu saydığım renklerde hemen heme birbirlerinin 1 ton acığı yada daha matı,koyusu sen sacını actırıp bu renklerden karısım yaparak boyasan olur sonucta direk gri ye bakan platin boyamadığınız sürece olur